- 19 Kasım 2018
- 4.090
- 6.959
- Konu Sahibi KirazHanim
- #44.101
Cnm uzulme ben antalyadayim herkes denize gidiyo her yer mis 32 derece yemyesil ama ben tuvalete zor gidiyirum
Balkondan sosyal hayata bakiyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm uzulme ben antalyadayim herkes denize gidiyo her yer mis 32 derece yemyesil ama ben tuvalete zor gidiyirum
Balkondan sosyal hayata bakiyorumm
Tek kaldim sanmistim Benim bebegimde kanalda bile degil tam. Karnim hala yukarida ve hicbir emare yokBen varımmmm hiç gelmeye niyeti yok benim oğluşun, cumaya kadar gelmezse sabah suni sancıyla başlatacak doktorum 40+6 da
E daha erken dur bakalımKızlar bende yerlerde sürünüyorum eğiliyorum kalkıyorum belki kendi kendine sancım başlar diye. Sadece beni tekmeliyor huzursuz oluyor eğilip kalkınca. Gerçi 37.haftadayız gelmesi zor. Yarın kontrolüm var artık kesin bir tarih verir sanırım.
Eğilip kalkmak zararlı diye biliyorum bence yapma 39 da sezeryan oldum ben 39 haftayı genelde beklemek istiyor Dr lar ciğer gelişimi içinKızlar bende yerlerde sürünüyorum eğiliyorum kalkıyorum belki kendi kendine sancım başlar diye. Sadece beni tekmeliyor huzursuz oluyor eğilip kalkınca. Gerçi 37.haftadayız gelmesi zor. Yarın kontrolüm var artık kesin bir tarih verir sanırım.
Valla bizimki doymasa kıyameti koparıyor boğa burcu uyku +yemek aynı anasıBen ikisini de emziriyorum ama aynı zamanda değil bir emzirmede birini diğerinde ötekini. Çünkü diğer memeye geçince almıyor bir daha. Doyuyor mu onu da anlamıyorum
Biz bugün 40+0 ız , doğuma 0 gün kaldı güya yarın kontrolde açılmaya bakacak dr, 2 cm falan açılma varsa suniyle başlatabiliriz, hazırlıklı gelin dedi.Herkes doğum yapti galiba grupta Benim gibi 41. haftaya dogru gidip hala bebegi nazlanan yokmu
Şimdiye kadar hep erken doğabilir dediler serviks kısalığı da vardı ama doğmadıE daha erken dur bakalım
Cnm ben aldim kizim icin almistim 7 yill once uygundu simdi cok pahalilanmis.400tl ye almistim.simdi 1700 2000 arasinda.ama gercekten cok guzel makina.pisman olmazsinMedela antalyada yok olsa hemen kiralicam. Kiraladin mi satin mi aldin cnm
Merdiven inip çıkın, 20 kat inip çıkmayı deneyin ancak sumocu gibi bir ayağınızı merdivenin en soluna diğerini en sağına atmaya çalışarak :)Herkes doğum yapti galiba grupta Benim gibi 41. haftaya dogru gidip hala bebegi nazlanan yokmu
Deneyim bakalimMerdiven inip çıkın, 20 kat inip çıkmayı deneyin ancak sumocu gibi bir ayağınızı merdivenin en soluna diğerini en sağına atmaya çalışarak :)
37 erken biraz.Ben 40. haftadayim. Sabah uyanir uyanmaz dışari atiyorum kendimi yüruyus hurma sicak su banyosu ahududu cayi spor hepsini yapiyorum ama tık yokKızlar bende yerlerde sürünüyorum eğiliyorum kalkıyorum belki kendi kendine sancım başlar diye. Sadece beni tekmeliyor huzursuz oluyor eğilip kalkınca. Gerçi 37.haftadayız gelmesi zor. Yarın kontrolüm var artık kesin bir tarih verir sanırım.
Gaz sorunu bizde yaşıyoruz kakasını da zorlukla yapıyor aynı şekildeKizlar gaz sorunumuz var sabaha kadar uyumuyor yavrum aglamaktan emmek bile istemiyor kakasini da yapamiyor iki gun zeytinyagi verdim az bise oyle yapti sonra zarar olur diye yapmadim sabaha kadar vermeyince cok zorlandim sizlerde de bu sorun var mi varsa nasil bir yol izliyorsunuz
Bisey kullaniyor musun pekiGaz sorunu bizde yaşıyoruz kakasını da zorlukla yapıyor aynı şekilde
En son kaç kiloydu BN yarin gidicem kntrle 4 mayısta gittiğimde 2800 di boyunu hic şöylemedilerİkizlerin başlamasına az kaldı bnde istemiyorum. Bnm bebişte boy atmaktan kilo alamıyor. Uzun ince bir bebiş olcak. Kıvrıldı kaldı içerde ☺