-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #41.861
Benim bebeğimizde vardı şimdi bunu okuyunca telaşlandım bizim dr neden sık çağırmadı iki hagta dedi haftasonu giyecektim hareketlerini takip et dedi ama yer değiştirme gibi kızımın hareketleri daha hafifde değilde aktif değil yani yeri olmadığı içindir belki bilemedim telaşlandım şimdi.
Aynı gün doğumumuz olacakGeldim doktordan kızlar çatı muayenesi yaptı ama üstten basıkmış ve beni zorlarmış oyüzden sezeryana döndük 10 mayısa gün verdi
Haftasına göre kilosu iyi değil mi? Benim bebek biraz minyon olunca mı nedir 3 kilonun üstü sanırım normal geliyor banaKızlar bende hastaneye gıttım kılomuz artmamıs pek 3280de kalmıs bir haftada 50gr almıs sadece
Doktor cok onemsemedi nst de sancı cıkmadı
Ancak kan sulandırıcı kullandığım için 38i gecırmek ıstemıyor haftaya kadar dogum başlamazsa sezeryan yapacağım dedi
Artık hayırlısı bakalım ne olacak sag salim doğsunlarda sezeryan normal farketmez
Benim de aynı öyleydi. Normalde kubbe gibi olurmuş ama basıkmış bende. Çatı darlığından farklı Bi şey bu da sanırımGeldim doktordan kızlar çatı muayenesi yaptı ama üstten basıkmış ve beni zorlarmış oyüzden sezeryana döndük 10 mayısa gün verdi
Kan sulandirici kullanan kisiler beklenilmiyor mu aceba bende igne kullaniyorum doktorum bise demedi halaKızlar bende hastaneye gıttım kılomuz artmamıs pek 3280de kalmıs bir haftada 50gr almıs sadece
Doktor cok onemsemedi nst de sancı cıkmadı
Ancak kan sulandırıcı kullandığım için 38i gecırmek ıstemıyor haftaya kadar dogum başlamazsa sezeryan yapacağım dedi
Artık hayırlısı bakalım ne olacak sag salim doğsunlarda sezeryan normal farketmez
Hay allah cok cok geçmiş olsun. Saglicakla kucaginiza almaniz nasip olsun insallahÖdemim dinlesemde gecmiyor artik çok fazla şişti ayaklarim yürüyemeyecek hale geldim. Doktor gebelik zehirlenmesi olur diye korktu
Elle bakıyor canımKızlar çatıya normal vajinal muayene gibi mi bakıyorlar yoksa bi aletle falan mı?
Zorlar falan diyince riske atmak istemediöBenim de aynı öyleydi. Normalde kubbe gibi olurmuş ama basıkmış bende. Çatı darlığından farklı Bi şey bu da sanırım
Sağ sağlim kavuşurız yavrularımıza inşallahAynı gün doğumumuz olacak
Haftasına göre kilosu iyi değil mi? Benim bebek biraz minyon olunca mı nedir 3 kilonun üstü sanırım normal geliyor bana
Haftasına göre gayet iyi dedi canım seninki kaç kilo minyomda olsa haftamız doldurduk cok takılma kiloya hızlı büyüyor bebekler zatenAynı gün doğumumuz olacak
Haftasına göre kilosu iyi değil mi? Benim bebek biraz minyon olunca mı nedir 3 kilonun üstü sanırım normal geliyor bana
Doktorum hafta ilerledikçe plasenta yaşlanıyor iğne kullansan bile pıhtı atabilir riske atmak istemiyorumKan sulandirici kullanan kisiler beklenilmiyor mu aceba bende igne kullaniyorum doktorum bise demedi hala
Bİzden test için eşimle kişi başı 250 tl aldılar. AMa tabuecu olurken ödememizde onu düştüler.Ayrıca kızlar sezeryan olursam eger hastane corona testi yapacak bu ücretli mi olacak hiç sormadım hastane özel normal şartlarda 200tl ye yapılıyordu ama suan istenecek mi bilmiyorum
Tvde kesinlikle ücret vermeyın deniyor
Sizde durum nedir
Hmm inşallah bizdede düşerler zira maddi imkanımız zaten zorBİzden test için eşimle kişi başı 250 tl aldılar. AMa tabuecu olurken ödememizde onu düştüler.
Buna bir cevap yazayım kızım sezeryan ve 20 aylık oldu maşallah diyeyim o kadar güçlü bir bağışıklığı var ki daha hiç öyle ağır hasta olmadı. Ateş düşürücü şurup bile nadiren kullandık. İnşallah böyle devam eder. Evet normal doğumda annenin vajineninden bebeğe bağışıklık sağlayan bazı faydalı bakteriler geçiyor ama onlar olmayınca da çocuk çok hastalıklı olacak filan gibi bişey yok yaniBenim kayınvalidem sezeryan olacağımı duyunca suratını bı eksitti himm falan yaptı. Sonra da söylediği abuk lafa bakın, sezeryanla dogan bebeklerin bağışıklığı düşük oluyomus, öyle duymusmus! ben de ne alakası var hiç böyle bir bilimsel veri duymadim dedim. Zaten gıcık oluyordum hepten oldum. İlgisiz sevgisiz kadın.
Bende kan sulandırıcı ecopirin kullanıyordum. 37. Haftada kestik 38+4 te sezaryen olacağım.Haftasına göre gayet iyi dedi canım seninki kaç kilo minyomda olsa haftamız doldurduk cok takılma kiloya hızlı büyüyor bebekler zaten
Doktorum hafta ilerledikçe plasenta yaşlanıyor iğne kullansan bile pıhtı atabilir riske atmak istemiyorum
bu yuzden dedi salıya kadar dogum olmazsa salı randevuda sezeryan için gun verecek
ıkı gun içinde de sezeryan ile alırız bebeği dedi
tabi doktordan doktora da görüş farklılığı olabilir bilmiyorum
ilk bebegım olacak Rabbım nasip ederse
Valla ister sezaryen olsun ister normal doğum çocuklar okula gidene kadar öyle ağır hasta olmuyorlar. Ben aşılardancsonra bile ilaç vermemiştim kızıma. Bizimki ne zaman kreşe başladı her ay hasta oldu. O yüzden sezaryen falan hikaye bence.Buna bir cevap yazayım kızım sezeryan ve 20 aylık oldu maşallah diyeyim o kadar güçlü bir bağışıklığı var ki daha hiç öyle ağır hasta olmadı. Ateş düşürücü şurup bile nadiren kullandık. İnşallah böyle devam eder. Evet normal doğumda annenin vajineninden bebeğe bağışıklık sağlayan bazı faydalı bakteriler geçiyor ama onlar olmayınca da çocuk çok hastalıklı olacak filan gibi bişey yok yani
Bizdende ayni sekilde alacaklar knu nasıl düştüler bende düşürüyim yani 500 tl az pars degil yani yok yereBİzden test için eşimle kişi başı 250 tl aldılar. AMa tabuecu olurken ödememizde onu düştüler.
Bana dogumdan 12 saat önceden keseriz dedi eger sezeryan olursam 38+2 olcam inş cnm hakkımızda hayırlısı sag salim alalım kucagımızaBende kan sulandırıcı ecopirin kullanıyordum. 37. Haftada kestik 38+4 te sezaryen olacağım.