- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- Konu Sahibi KirazHanim
- #41.881
Tam tersi durumdayız benim de kızda emme sorunu olduğu için mecbur mama + emme şeklinde gittik. Sütüm de azdı. İlk aylar hep emzirme ile ilgili sorun yaşadık, içimde ukte kaldı. Bu sefer çok şükür bebek hemen emdi, sütüm de iyi çok şükür. Kontrolde doktor durumu çok iyi mamaya gerek yok dedi, nasıl mutlu oldum halbuki şuan tam bir işkence günün 4te 3ü emzirme ile geçiyor, oğlan gece sabaha kadar emmek istiyor ama yine de mutluyum. Benden emdiği süt ile çiş kaka yapıyor çok değişik geliyor, aaa bende o kadar süt varmıymış vay bee filan modundayım analık delilik işte. İnşallah haftaya öldüm bittim, yeter gari yazmam buraya. Ama emzik de aldı çok şükür, önümüzdeki haftalarda emzik yardımı ile emizrme olayını en azından gece biraz daha düzene sokarım inşallah. İşin ilginç yanı kızda meme uçlarım berbat durumdaydı, bu sefer oğlan o kadar memesine rağmen hiç bişey yok inşallah olmaz da.Kızlar Selam ,
Hepinize yazamıyorum malum ilk günler zor.
Hastaneden çıkınca yürüme işi biraz zor oldu sanırım iğneler rahat yürütüyordu.
Ağrım yok şükür ama dikişler zorluyor ,neyseki geçeceğini biliyorum.
Annem ve eşim sürekli ayaktalar 2 çocuk biri bebek.
Hem emiyor hem mama yiyor ,kendim içimden geçen hep buydu.hem bebeğin hem kendi rahatım için.Rabbime sonsuz şükür bu konudada.
Biberonda alıyor memeyi daha çok seviyor o ayrı
Halbuki ilk yediği biberonda mamaydı.
Bi posta emziriyorsam diğer postada mama veriyorum.ben meme probleminden çok acılar çektiğim için kendime o kabusu yaşatmak istemedim.
tavsiyem ; bugünleri kendinize ziyan etmeyin.en keyifli ve rahat hali nasılsa o şekilde hareket edin.
Bu günleri bidaha gelmeyecek.
yakında inşallah tek tek cevap vericem yorumlara.
Herkesede cevap yetiştirmeye devam edicem