2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim bebeğimizde vardı şimdi bunu okuyunca telaşlandım bizim dr neden sık çağırmadı iki hagta dedi haftasonu giyecektim hareketlerini takip et dedi ama yer değiştirme gibi kızımın hareketleri daha hafifde değilde aktif değil yani yeri olmadığı içindir belki bilemedim telaşlandım şimdi.

Zaten hep duyar millet konuşur. Kızım sen ne istiyorsan öyle olsun hiç demezler

Zaten hep duyar millet konuşur. Kızım sen ne istiyorsan öyle olsun hiç demezler
Onun ne dediği hiç umurumda bile değil açıkçası. Zaten son derece ilgisizdi bu süreç boyunca.. kendi annem bu pandemide çifter çifter maskelerle gidip gelip bebeğe biseyler aldı alma diye kaç defa uyarmama ragmen. Kayinvalidem her hafta bime gider pek sever, kaç defa bebek esyalari geldi bir patik bile almadı. Çünkü manuel ipli el blendiri onun için daha elzem eksik olsun ondan gelecek şey.

Var canim ben..normal yani son haftalarimizdayiz..bn ozelliklede yatakta saga sola donerken cok zorlanoyorum uyluk kemigim cok agriyor..biraz dolanayim sanki saatlerce yurumusum gibi yoruluyorum

Iste boyle yapiyorlar herkez doktor kesiliyor..herkezin bir bilgisi kesin var uydurma bilgisi ama..gel yardimci ol de kimse gelmezz uzaktan akil hocaligi yaparlar..takma canim..bn cok zor bir hamilelik gecirdim inan ailemden baska kimsenin umruna gelmedi..aile disinda hepsi boş..

Durumumu yok ? Her yıl hediyelerle gidiyorduk bi pijama dahi almazlar artık bu düşşncesizliğide geçiyor görgüsüzlük enayi yerine koymak.

Hiç duyma canım takipta kafanı yorma stres yapma boş yere değmiyor inan

Merhaba kizlar. Bugün ödem ve bas agrisi sikayetiyle doktora gittim. Şimdiye kadar bir problem yoktu normal dogum istiyordum ama haftaya sezeryan yapabiliriz dedi

Durumumu yok ? Her yıl hediyelerle gidiyorduk bi pijama dahi almazlar artık bu düşşncesizliğide geçiyor görgüsüzlük enayi yerine koymak.
Canım sana nasıl davranılıyosa aynını yapcaksın.
Ben olayı öyle çözdüm.
Bizimkide aynı , bide mesela sezaryenden çıkalı 2 gün olmuş yürüyemiom ,bana dioki o pskolojikmiş ,zorlıcakmışsın kendini dio
Ben çok meraklıyım ya ağrı acı ile iki büklüm yürümeye ,asıl en çok ben uğraşıom bi an önce kalkayım ayağa çocuklarıma evime bakayım diye.
Ama napıyorum, mesela hasta oluyo denk gelince anne o pskolojikmiş salma kendini iyi olcam de ozaman geçer diom

En güzel heyecanlar tadını çıkar bizede ilk fırsatta haber ver tabi ben nezaman görürürüm bilmiom , bebek ilk gün şokunu atlatıp ailece ağzımıza etmeye başladı bile aklımdasın
Merhaba canim nasil oldum toparlandin mi?seyi soracaktim ya merak ettim bebisin dogunca sekerine baktilar mi?burada bakiyorlarda ordada bakiyorlar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…