- 27 Temmuz 2019
- 158
- 90
- 31
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #41.841
Benim bebeğimizde vardı şimdi bunu okuyunca telaşlandım bizim dr neden sık çağırmadı iki hagta dedi haftasonu giyecektim hareketlerini takip et dedi ama yer değiştirme gibi kızımın hareketleri daha hafifde değilde aktif değil yani yeri olmadığı içindir belki bilemedim telaşlandım şimdi.Kızlar kontrolden çıktım bebeğin boynunda iki tür kordon dolanması varmış cuma tekrar bakacak doktor. Sezaryen için 7 Mayıs olsun dedik ama cuma kontrolde kordon dolanması üç tura falan çıkarsa yatış verebilirim dedi.
Kordon dolanması durumu yaşayan var mı kızlar
Zaten hep duyar millet konuşur. Kızım sen ne istiyorsan öyle olsun hiç demezlerBenim kayınvalidem sezeryan olacağımı duyunca suratını bı eksitti himm falan yaptı. Sonra da söylediği abuk lafa bakın, sezeryanla dogan bebeklerin bağışıklığı düşük oluyomus, öyle duymusmus! ben de ne alakası var hiç böyle bir bilimsel veri duymadim dedim. Zaten gıcık oluyordum hepten oldum. İlgisiz sevgisiz kadın.
Kesinlikle ,ilgisiz sevgisiz kalmış insanlar böyle sanki çok bilmiş edalarını çok severler.
Yok öyle bi dünya ,herkes okuyor herkes soruyor doktorlarına herkes araştırıp öğreniyor.
Kaynananı bırak her yerde her türden insanda var bu absürtlük.
SANANE demeyi öğrenin kızlar.
Ya da kibarcası , ben ne yapacağımı bilirim siz merak etmeyin deyip geçin.
Onun ne dediği hiç umurumda bile değil açıkçası. Zaten son derece ilgisizdi bu süreç boyunca.. kendi annem bu pandemide çifter çifter maskelerle gidip gelip bebeğe biseyler aldı alma diye kaç defa uyarmama ragmen. Kayinvalidem her hafta bime gider pek sever, kaç defa bebek esyalari geldi bir patik bile almadı. Çünkü manuel ipli el blendiri onun için daha elzemZaten hep duyar millet konuşur. Kızım sen ne istiyorsan öyle olsun hiç demezler
Var canim ben..normal yani son haftalarimizdayiz..bn ozelliklede yatakta saga sola donerken cok zorlanoyorum uyluk kemigim cok agriyor..biraz dolanayim sanki saatlerce yurumusum gibi yoruluyorumHayırlı geceler kızlar. 37. haftamdayim ama artik yatarken saga sola dönmek , bir süre oturduktan sonra kalkmak özellikle yürümek çok zor geliyor. Ayaklarimda şişti iyice, bu zamana kadarda çok hareketliydim çok yürürdum ama bir anda böyle oldum. Benim durumumda olan var mı
Iste boyle yapiyorlar herkez doktor kesiliyor..herkezin bir bilgisi kesin var uydurma bilgisi ama..gel yardimci ol de kimse gelmezz uzaktan akil hocaligi yaparlar..takma canim..bn cok zor bir hamilelik gecirdim inan ailemden baska kimsenin umruna gelmedi..aile disinda hepsi boş..Benim kayınvalidem sezeryan olacağımı duyunca suratını bı eksitti himm falan yaptı. Sonra da söylediği abuk lafa bakın, sezeryanla dogan bebeklerin bağışıklığı düşük oluyomus, öyle duymusmus! ben de ne alakası var hiç böyle bir bilimsel veri duymadim dedim. Zaten gıcık oluyordum hepten oldum. İlgisiz sevgisiz kadın.
Durumumu yok ? Her yıl hediyelerle gidiyorduk bi pijama dahi almazlar artık bu düşşncesizliğide geçiyor görgüsüzlük enayi yerine koymak.Onun ne dediği hiç umurumda bile değil açıkçası. Zaten son derece ilgisizdi bu süreç boyunca.. kendi annem bu pandemide çifter çifter maskelerle gidip gelip bebeğe biseyler aldı alma diye kaç defa uyarmama ragmen. Kayinvalidem her hafta bime gider pek sever, kaç defa bebek esyalari geldi bir patik bile almadı. Çünkü manuel ipli el blendiri onun için daha elzemeksik olsun ondan gelecek şey.
En güzel heyecanlar tadını çıkar bizede ilk fırsatta haber ver tabi ben nezaman görürürüm bilmiom , bebek ilk gün şokunu atlatıp ailece ağzımıza etmeye başladı bileSaat geçmek bilmiyorheyecandan doğurmasam bari
Hiç duyma canım takipta kafanı yorma stres yapma boş yere değmiyor inanBenim kayınvalidem sezeryan olacağımı duyunca suratını bı eksitti himm falan yaptı. Sonra da söylediği abuk lafa bakın, sezeryanla dogan bebeklerin bağışıklığı düşük oluyomus, öyle duymusmus! ben de ne alakası var hiç böyle bir bilimsel veri duymadim dedim. Zaten gıcık oluyordum hepten oldum. İlgisiz sevgisiz kadın.
Merhaba cok gecmis olsun da bunun sezeryanla bagini kuramadim sikonti mi olmus kiMerhaba kizlar. Bugün ödem ve bas agrisi sikayetiyle doktora gittim. Şimdiye kadar bir problem yoktu normal dogum istiyordum ama haftaya sezeryan yapabiliriz dedi
Sağlıkla gelsin inşAllah miniğinMerhaba kizlar. Bugün ödem ve bas agrisi sikayetiyle doktora gittim. Şimdiye kadar bir problem yoktu normal dogum istiyordum ama haftaya sezeryan yapabiliriz dedi
Ayyy hadi kuzum hayırlısı ile sağ salim doğur inşAllahGeldim doktordan kızlar çatı muayenesi yaptı ama üstten basıkmış ve beni zorlarmış oyüzden sezeryana döndük 10 mayısa gün verdi
Canımm sağlıkla al bebeğini kucağına38+6ya gün verdi doktorum. İnşallah sağlıkla gelsin yeter ki geliş şekli hiç önemli değil benim için.
Hadi hayirlisi olsun canim benimGeldim doktordan kızlar çatı muayenesi yaptı ama üstten basıkmış ve beni zorlarmış oyüzden sezeryana döndük 10 mayısa gün verdi
Canım sana nasıl davranılıyosa aynını yapcaksın.Durumumu yok ? Her yıl hediyelerle gidiyorduk bi pijama dahi almazlar artık bu düşşncesizliğide geçiyor görgüsüzlük enayi yerine koymak.
Merhaba canim nasil oldum toparlandin mi?seyi soracaktim ya merak ettim bebisin dogunca sekerine baktilar mi?burada bakiyorlarda ordada bakiyorlar mi?En güzel heyecanlar tadını çıkar bizede ilk fırsatta haber ver tabi ben nezaman görürürüm bilmiom , bebek ilk gün şokunu atlatıp ailece ağzımıza etmeye başladı bileaklımdasın
Amiiiin canım inşallah ama yasaklara denk geliyor annem nasıl gelecek bilmiyorum herşeyin hayırlısıAyyy hadi kuzum hayırlısı ile sağ salim doğur inşAllah
Merhaba cok gecmis olsun da bunun sezeryanla bagini kuramadim sikonti mi olmus ki
Ödemim dinlesemde gecmiyor artik çok fazla şişti ayaklarim yürüyemeyecek hale geldim. Doktor gebelik zehirlenmesi olur diye korktuMerhaba cok gecmis olsun da bunun sezeryanla bagini kuramadim sikonti mi olmus ki