2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Valla bana o denilenler neyse hepsini yaptım et sut yumurta kaşar havuc suyu karpuz suyumda azdı karpuz suyuma cok iyi geldi ama onun dışında hepsi boş. Almayınca almiyo kordon beslemio ben 6 kg ile 2 kg doğurdum geldim

Valla bana o denilenler neyse hepsini yaptım et sut yumurta kaşar havuc suyu karpuz suyumda azdı karpuz suyuma cok iyi geldi ama onun dışında hepsi boş. Almayınca almiyo kordon beslemio ben 6 kg ile 2 kg doğurdum geldim
Benden kaynaklı olmuş gibi geliyor. İnsan üzülüyor. Ama doğru onunda bi kilo sınırı var naparsak yapalım. Olmazsa olmaz.

Beslenme çok etkiliyomuş cnm bana öyle dediler. Havuç suyu bide elma suyu direkt bebeğe kilo yapıyomuş. Bnde beslenmeye dikkat ediyorum. İnşallah toparlarlar
Alakası yok bebegin kilosu tamamen neredeyse genetik, ben resmen ac geziyrm hamılelık boyunca hem tansıyon hem seker var hıc kılo almadım bebegin kilosu haftasıyla uyumlu cok sukur

Kızlar Selam ,
Hepinize yazamıyorum malum ilk günler zor.
Hastaneden çıkınca yürüme işi biraz zor oldu sanırım iğneler rahat yürütüyordu.
Ağrım yok şükür ama dikişler zorluyor ,neyseki geçeceğini biliyorum.
Annem ve eşim sürekli ayaktalar 2 çocuk biri bebek.
Hem emiyor hem mama yiyor ,kendim içimden geçen hep buydu.hem bebeğin hem kendi rahatım için.Rabbime sonsuz şükür bu konudada.
Biberonda alıyor memeyi daha çok seviyor o ayrı
Halbuki ilk yediği biberonda mamaydı.
Bi posta emziriyorsam diğer postada mama veriyorum.ben meme probleminden çok acılar çektiğim için kendime o kabusu yaşatmak istemedim.

tavsiyem ; bugünleri kendinize ziyan etmeyin.en keyifli ve rahat hali nasılsa o şekilde hareket edin.
Bu günleri bidaha gelmeyecek.

yakında inşallah tek tek cevap vericem yorumlara.
Herkesede cevap yetiştirmeye devam edicem

İyi olmana sevindim hadi bekliyoruz seni tekrar aramıza dön.

Bugün aklıma geldi. Benim Dr doğum sonrası eve çıktıktan sonra ağrım çok olunca 10 tane iğne yazmıştı. Bu defa unutmazsam yine isticem. Ağrılar açısından iyi olmuştı

Ay bu iri bebek olayina bende sinirlenmeye basladim ne zman gitsem benimkine de oyle diyorlar karin cevresi buyuk diyorlar elime verilen kagitta kilosu 3080 falan yaziyor bu mu iri bebek korkuyorum bi aksiljk mi var diye

Iyi olmana sevindim canim insallh dahada toparlicaksin zamanla..sen kurtuldun darisi bizlere olsun insallh bebislerimiz saglikla gelsin

Hayırlı geceler kızlar. 37. haftamdayim ama artik yatarken saga sola dönmek , bir süre oturduktan sonra kalkmak özellikle yürümek çok zor geliyor. Ayaklarimda şişti iyice, bu zamana kadarda çok hareketliydim çok yürürdum ama bir anda böyle oldum. Benim durumumda olan var mı

Ahh ahhh aynı durumdayım her gecenin sabahına dayak yemiş gibi uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…