-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #41.801
Yeşil mercimek yemeği ye. Muz ye. Kaşar peyniri ye. Bende etkili oldu bunlarBeslenme çok etkiliyomuş cnm bana öyle dediler. Havuç suyu bide elma suyu direkt bebeğe kilo yapıyomuş. Bnde beslenmeye dikkat ediyorum. İnşallah toparlarlar
Evet bende 3 gune 1 takipteydim canim. Hiç stres yapma. Melegin anlaşılan annesine hemen kavuşmak istiyor3 gün sonra yine bakcak bnmkide 33 de kalmış. 2 hafta geride
Canim o sekil soylemedi bana sadece kilosu biraz az haftasina gore dediNe kadar gerideymiş. Karın çevresi 2 hafta geride dedi dpktor bana
Nedenini soyledi mi peki?3 gün sonra yine bakcak bnmkide 33 de kalmış. 2 hafta geride
Uyumlu olsun da ona da şükürr canımBen bugün gittim haftasıyla uyumlu çıktı ama eskiden önde gidiyordu.
Beslenme kaynaklı diye düşünüyoruz. Et flan pek sevmiyorum ben ama yiycez mecbur. Kan akımı bozulmadığı sürece bekleriz dedi.Nedenini soyledi mi peki?
Benden kaynaklı olmuş gibi geliyor. İnsan üzülüyor. Ama doğru onunda bi kilo sınırı var naparsak yapalım. Olmazsa olmaz.Valla bana o denilenler neyse hepsini yaptım et sut yumurta kaşar havuc suyu karpuz suyumda azdı karpuz suyuma cok iyi geldi ama onun dışında hepsi boş. Almayınca almiyo kordon beslemio ben 6 kg ile 2 kg doğurdum geldim
Alakası yok bebegin kilosu tamamen neredeyse genetik, ben resmen ac geziyrm hamılelık boyunca hem tansıyon hem seker var hıc kılo almadım bebegin kilosu haftasıyla uyumlu cok sukurBeslenme çok etkiliyomuş cnm bana öyle dediler. Havuç suyu bide elma suyu direkt bebeğe kilo yapıyomuş. Bnde beslenmeye dikkat ediyorum. İnşallah toparlarlar
Bencede oyledir canim..benimkide buyuk ihtimal gebelik sekerinden..pek bir sey yiyemedim cunku .biraz fazla yesem yukseliorBeslenme kaynaklı diye düşünüyoruz. Et flan pek sevmiyorum ben ama yiycez mecbur. Kan akımı bozulmadığı sürece bekleriz dedi.
Ben de senim gibiyim. 41 e kadar bekleyemez mi doktorMerhabalar. Ben bugün 40 haftaya girdim ama ağrı sanci hiçbir şey yok. Sanci olmazsa suni sanci veririz dedi doktor o daha mı çok ağrı yapıyor
Ben varım.Sevgili anneler ilk gebeliğinde kendi isteğinizle sezeryan olan var mı aranız da
İyi olmana sevindimKızlar Selam ,
Hepinize yazamıyorum malum ilk günler zor.
Hastaneden çıkınca yürüme işi biraz zor oldu sanırım iğneler rahat yürütüyordu.
Ağrım yok şükür ama dikişler zorluyor ,neyseki geçeceğini biliyorum.
Annem ve eşim sürekli ayaktalar 2 çocuk biri bebek.
Hem emiyor hem mama yiyor ,kendim içimden geçen hep buydu.hem bebeğin hem kendi rahatım için.Rabbime sonsuz şükür bu konudada.
Biberonda alıyor memeyi daha çok seviyor o ayrı
Halbuki ilk yediği biberonda mamaydı.
Bi posta emziriyorsam diğer postada mama veriyorum.ben meme probleminden çok acılar çektiğim için kendime o kabusu yaşatmak istemedim.
tavsiyem ; bugünleri kendinize ziyan etmeyin.en keyifli ve rahat hali nasılsa o şekilde hareket edin.
Bu günleri bidaha gelmeyecek.
yakında inşallah tek tek cevap vericem yorumlara.
Herkesede cevap yetiştirmeye devam edicem
Bugün aklıma geldi. Benim Dr doğum sonrası eve çıktıktan sonra ağrım çok olunca 10 tane iğne yazmıştı. Bu defa unutmazsam yine isticem. Ağrılar açısından iyi olmuştıKızlar Selam ,
Hem emiyor hem mama yiyor ,kendim içimden geçen hep buydu.hem bebeğin hem kendi rahatım için.Rabbime sonsuz şükür bu konudada.
Bi posta emziriyorsam diğer postada mama veriyorum.ben meme probleminden çok acılar çektiğim için kendime o kabusu yaşatmak istemedim.
tavsiyem ; bugünleri kendinize ziyan etmeyin.en keyifli ve rahat hali nasılsa o şekilde hareket edin.
Ay bu iri bebek olayina bende sinirlenmeye basladim ne zman gitsem benimkine de oyle diyorlar karin cevresi buyuk diyorlar elime verilen kagitta kilosu 3080 falan yaziyor bu mu iri bebek korkuyorum bi aksiljk mi var diyeSaka gibi herhalde suyuda fazlaydi ama haftalsrca iri bebek dendi durdu odleri koptu yok kafasi iriymis yok bacagi iriymid diye diye strese.soktular ve bu olay Los Angeles ta Santa Monicanin en iyi Hastanesi'nde oluyor yani . Bence bizim doktorlarimiz cok cok daha iyi
Iyi olmana sevindim canimKızlar Selam ,
Ahh ahhh aynı durumdayım her gecenin sabahına dayak yemiş gibi uyanıyorumHayırlı geceler kızlar. 37. haftamdayim ama artik yatarken saga sola dönmek , bir süre oturduktan sonra kalkmak özellikle yürümek çok zor geliyor. Ayaklarimda şişti iyice, bu zamana kadarda çok hareketliydim çok yürürdum ama bir anda böyle oldum. Benim durumumda olan var mı