2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar benim bebeğim kilo almıyormuş. Bebişi öyle olan veya doğan var mı. Boyu uzuyo ama karın çevresi geride kalıyomuş
Canım benimde 32. Haftada öyleydi karın çevresi 1 hafta geriden geliyordu vitamin fln pek içmiyordum açıkçası sonra biraz dikkat ettim ayaklarımı uzatarak oturdum çok yormadım kendimi sonrasında haftasını yakaladı ama senin nekadar geri kalmış peki sıkma canını zayıf olsada doğunca gayet iyi büyüyorlar
Merhabalar. Ben bugün 40 haftaya girdim ama ağrı sanci hiçbir şey yok. Sanci olmazsa suni sanci veririz dedi doktor o daha mı çok ağrı yapıyor
Benim ilk doğumum suni sancıyla oldu 39+5 te hoş açılamam olmayınca bende dayanamayınca (epidural taktırdık ama epiduralim çıkmış doktora etki etmediğini söylememe rağmen bakmadı bile çıkıp çıkmadığına o yüzden sancılar fazla geldi bana) sezaryen istedim 12 saat sancı aldıktan sonra sezaryen doğum yaptım ağrı olarak çok farklı olduğunu sanmıyorum ama

Benim kilo alımım durdu ya 54 le başladım gebeliğe 1 buçuk aydır 65 de takılı kaldım bebek alıyor kilo ama ben almayınca tuhaf oldum yarın kontrolüm var bebeği çok aşağıda hissediyorum iki gündür aşırı hareketli hareket edince tuvaletim geliyor. Bir iki haftaya gelse keşke 37 de falan hareket edemiyorum dışardan bakan 6 aylık hamile sanıyor ama rahat değilim

Kızlar benim bebeğim kilo almıyormuş. Bebişi öyle olan veya doğan var mı. Boyu uzuyo ama karın çevresi geride kalıyomuş
Benimde 15 gündür kilosu aynı çıktı ya ölçüm hatası var yada kilo almıyor. Merakımdan öldüm bugün başka bi hastaneden randevu aldım sırf kilosuna baktırmak için.

39+2 oldum, +21 kilodayım
Hareketli aktif bir gebelik geçirdim, beslenmeme dikkat ettim ama bu kilolar nerden geldi anlamadım

İki yaşında kızım var, artık onun peşinde koşmak ilgilenmek zorluyor.
İdrara sıkışık hissediyorum sürekli, ama her seferinde damla damla geliyor.
Her an bi uyuklama hali var üzerimde
Göz kapaklarımda tonlarca ağırlık varmış gibi

Hadi gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun

36 ci haftada gittim canm 2360 g..bugunde kontrolum var insllh biraz almistir..bende alamiyirum bebekte alamiyor..
Günlük yeteri kadar meyve ve kuruyemis yiyor musunuz? Cok etkiliyor gerçekten bebek gelişimini benim gozlemledigim. En basindan beri kavrulmamis kuruyemis ve kuru meyveler ve gunluk muhakkak 2 porsiyon meyve tüketiyordum hic sıkıntı yaşamadım belki bu sebeple bebek gelişimi ile alakali.

Yasaklara benim de canım sıkıldı
Ben eşimle hastanedeyken evde kızımla annem babam kalacak Heralde izin alabiliriz diye düşünüyoruz Yoksa Perşembe kapanma var diye erkenden gelip bizim evde uzun süre kalmaları gerek ki babam hiç istemez Aynı ilcedeyiz ama yürüme mesafesinde değiliz Doğumdan sonra yardıma kuzenim gelecekti birkaç gün gündüzleri o da yalan oldu bu durumda sanırım

Alınır inş canım. Refakatçi izni diye bişey var onu biliyorum da. İşleri karıştırdı gerçekten bu durum

İki gündür bende çok uyumak istiyorum ama gündüz uyursam en ufak sese irkilerek uyanıyorum napcam bilmiyorum benimde öyle 4 yaşında oğlum var kreşe götürüp getiriyorum arabayla falan ama artık o bile ağır gelmeye başladı ilk gebeliğimde çok yürüdüm doğum kolay olsun diye ama suni sancı ile olmuştu bunda karnım düşük olduğundan kasıklarım çok ağrıyor yğrüdüğüm zaman kasılma artıyor

Cokta yiyemiyorum canim ya gunde 2 meyve yeme hakkim var seker oldugu icin

Kızlar yasaklar çıkınca bizimde bütün planlar değişti annemler perşembe günü gelecekler baya uzun kalacaklar. Bakalım napıcaz benim doğum bayramdan sonra.

3 gün sonra yine bakcak bnmkide 33 de kalmış. 2 hafta geride

Bnmkide 2 hafta geride kalmış. Beslenmeme dikkat ediyorum. Nst iyi olduğu sürece bekliycez. Doktorum öyle dedi

Benimde 15 gündür kilosu aynı çıktı ya ölçüm hatası var yada kilo almıyor. Merakımdan öldüm bugün başka bi hastaneden randevu aldım sırf kilosuna baktırmak için.
Beslenme çok etkiliyomuş cnm bana öyle dediler. Havuç suyu bide elma suyu direkt bebeğe kilo yapıyomuş. Bnde beslenmeye dikkat ediyorum. İnşallah toparlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…