2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende mama alıcam kızlar bebekle inatlaşamam illa emecek diye aç susuz bırakamam.
Doktor kontrolünde sorucam hangi mamayı tavsiye ediyorsa alıyım dursun.
Al bulunsun canım kulaklarını herkese tıka ve kendine ve bebeğine eziyet etme , herkes evine gidince sen kalcaksın bebişinle.kimse konuşmasın akılda vermesin.

Ben şimdilik mama almayacağım ihtiyaç halinde hastane veriyormuş. İlk kızımda insnılmaz tecrübesizlik yaşadım. Annem hep sarılığı aç kaldığına bağladı. Ona kalsa mama alarak gitmeliyim hastaneye. Ben şimdilik ilk kendimi denemek istiyorum olmazsa zaten hastaneden yarfımcı olurlar diye düşünüyorum. Umarım sütün olur tabi ama olmazsa bi şekilde beslemeliyim yavrumu

Kızlar ben artık klozet görmekten tiksiniyorum. Ömrümde toplasan bu kadar tuvalete gitmedim.
Doğumdan sonra bitiyor mu bu yoksa sondayı çıkarttırmayıp onla gezicem.
Of bende oyle ya bir de gunde 3 lt den fazla xu iciyorum herhalde normaldede cok icerdim sabah aksam tuvalet gece uyanip gidiyorum snra ustine bi bardak su icmeden yatamiyorum snra yine kalk yine kalk

Kızlar ya göğüslerım cok sızladı yara mı oldu acaba dıye baktım birsey yoktu hafıf ucunu sıktım ıkısındende İlk seffaf su sonra sıktıkca sarı renk sıvı geldı normal mi acaba bu
Kantaron yagı surdum bende

Al bulunsun canım kulaklarını herkese tıka ve kendine ve bebeğine eziyet etme , herkes evine gidince sen kalcaksın bebişinle.kimse konuşmasın akılda vermesin.
Allahtan etrafts.bneim boyle akil vercek insanlar.yok kimsenin aklinada ihtiyacimiz yok . Sut olmazsa.mama.cok cok onemli bende ya alivam ya hastaneye doracagim varsa almiyim diye. Sut goguslere inene kdr cocugum ac mi kalsin yani sacmasapan dusuncelerde sarilik oluyor bebekler yazik gunah. Tabi herkesin kendi tercihi. Bu arada kizlar.benim kucucuk olan goguslerim neredeyse gobegime degiyo bir sarkti bir buyudu ici sanki bos boyle anneanne gogusu gibi oldu yaaa benim gibi olan varmi yoksa tek gogusleri yayik ayrana baglayan .benmiyim

Gogus kremi ya da gumus kapak kullan canım sıkma sakin goguslerinle oynama bu surecte doguma az kaldi normal sivo gelmesi bendede bi ksc hafta once olmustu uyandim bi baktim giydigimde yuvarlak iz olmus sivi gelebilir normaldir

Of bende oyle ya bir de gunde 3 lt den fazla xu iciyorum herhalde normaldede cok icerdim sabah aksam tuvalet gece uyanip gidiyorum snra ustine bi bardak su icmeden yatamiyorum snra yine kalk yine kalk
Bende sitenin bahçesine hava almaya iniyorum 2-3 defa tuvalete geliyorum eve.
Gece zaten sürekli kalkıyorum evde 2 klozet var zaten 2 kişiyiz eşim benden fırsat bulup giremiyor hangisi yakınsa o banyodayım

Bende sitenin bahçesine hava almaya iniyorum 2-3 defa tuvalete geliyorum eve.
Gece zaten sürekli kalkıyorum evde 2 klozet var zaten 2 kişiyiz eşim benden fırsat bulup giremiyor hangisi yakınsa o banyodayım
Kiyamam ya :) neyse gecicek bu gunlerimiz en azindan karnimizda bebislerimiz var oyle guzel biseyki bazen hep orda kalsa diyorum :));bugunleri ozlicez bence

Ahahahaha deliii bi sen değilsin merak etme,benimkide inek memesinden hallice.
Ay onlar bide süt dolunca iyice şişiyo büyüyo,aşağı doğru çekiolar yürürken

Kiyamam ya :) neyse gecicek bu gunlerimiz en azindan karnimizda bebislerimiz var oyle guzel biseyki bazen hep orda kalsa diyorum :));bugunleri ozlicez bence
Yok kuzum özlenmio yanımızda olsunlar en güzeli.ama son zaman şöyle bi his olmuştu bende ilk çocugumda , negüzel onla ikimizdik şimdi onu başkaları ilede paylaşmak zorunda kalcam hissi.
Doğurunca rahatlanıyo orası kesin

Bende mama alıcam kızlar bebekle inatlaşamam illa emecek diye aç susuz bırakamam.
Doktor kontrolünde sorucam hangi mamayı tavsiye ediyorsa alıyım dursun.
Canım onu çocuk doktoruna sormalısın. Bi de hepsi farklı öneriyor. Bize mesela doğum yaptığım hastane doktoru evolvia yazmıştı. Ama ben o doktoru sevmemiştim moralimi bozmuştu. Başka çocuk doktoru bulup gitmiştik. O da bebelac nutrikonfor önermişti. Onu kullandım ben. En başta hipp almıştık ama onu verince kaka yapamadı bırakmıştım.

Süt gelir çok normal bendende gelio doktorum elleme sakın gögüs pedi koy dedi.kantoron yağı iyi olmuş hem doğum öncesi uçlarını yumşatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…