2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben normalde çok gitmezdim. Ay şimdi 2 damlayı bile tutamıyorum bu çiş meselesi beni çok zorladı iç çamaşırım hep ıslak 3 günde 1 rulo tuvalet kağıdı bitiyor. Az kaldı bitiyormuş neyseki.

Kızlar benimde bebek bayağı aşağı indi. Otururken bacaklarımda hissediyorum. 5 mayıs olsun diyor doktor. 7 sinde olsa diye düşündüm bende. Beklemeyebilir kendi gelebilir hazırlıklı ol dedi

benim de ilk kızım sarılık olup hastanede yatmıştı 2 gün. lohusalık haliyle perişan olmuş çok üzülmüştüm. ama o zaman doğu görevindeydik ve devlet hastanesinde doğum yapmıştım. akıl veren olmamıştı. şimdi emzirme videoları izliyorum şimdiden. ama mama da vercem destek olarak. siringayi beceremem diye düşünüyorum. kaşık biberon alcam. kaşık biberon hangi markayı önerirsiniz? mama için de bebelac mi önermiştiniz

Ahahahaha deliii bi sen değilsin merak etme,benimkide inek memesinden hallice.
Ay onlar bide süt dolunca iyice şişiyo büyüyo,aşağı doğru çekiolar yürürken
Ben şoktayım ya normalde 80 dennhallica.olan minik goguslerim evrim gecirdi resmen aynad sbakiyorim sarkmis porsumus hic asla goguslerimin buyuyecegini dusunmezdim bu kadar ama olsun onlsr bebisi beslicek o yizden mutluyum sut dolsun diyelim hepimizinki:)

Bende kasik biberon aldim kullaadigim icin onerebilirmiyim bilmiyorum ama Eday Eady Cup aldigim marka

Ah su seker doktor 140 i gecmesin diyo dun ben 170 i gordum ama artik dayanamiyorum biseyler yemek istiyorim cok dikkatli geldim bu zamana kdr ama suann biraz zorluyo. Neysemcnm senn dogum yarinmis nenguzel bak yrn allahin izmiyle hersey cok guzel olacak

Ben normalde çok gitmezdim. Ay şimdi 2 damlayı bile tutamıyorum bu çiş meselesi beni çok zorladı iç çamaşırım hep ıslak 3 günde 1 rulo tuvalet kağıdı bitiyor. Az kaldı bitiyormuş neyseki.
Ya aynı sorun bende de var maalesef eşimle dışarıya çıkıyoruz çıkmadan gidiyorum arabaya inene kadar tekrar geliyor

Bende aynaya bakmak istemiyorum çok orantısız büyüdüler bukadr beklemiyordum ben

Kuzum benim sağlıkocağında oldugum şeker testinde referans 170di.sağlık ocağındaki doktor aynı zamanda aile dostumuz ve bilgisine çok güvenirim.demiştim ben dayanamıyorum illa 170-180civarı çıkıyor diye.her gebede şeker biraz yükselir.dikkat etmeye çalış ama bu değerler korkulcak değerler değil endişe etme demişti ki kendi perinatologum ve endokrin uzmanı aynı yorumu yaptı.ah keşke dikkat edilse etmezmiydik.evet nasipse yarın sabah kavuşacağız umarım sağlıkla evimize gelmekte nasip olur

Cnm kaşık biberon avent alabilirsin.
Mama olarakta biz aptamil cnformil kullanmıştık baya yaramıştı mama.çok gazda yapmamıştı.

Kaşık biberon şart değil. Bence Bi çay kaşığı bile iş görür. Mama da bebekten bebeğe değişıyor deneyerek bulucaz ama ben bebelac alırım sanırım

Senin neden hamilelik günlüğü kısmında doğumdan bugüne geçen 34133 yazıyor. Ona takıldımm
haha :)) becerip tahmini doğum yapacağım tarihi giremedim de ondan :) öncesinde ilk gebeliğimden kalan bilgiyle 2500 küsür gün geçmiş diyordu geçen gün bi düzelteyim dedim böyle oldu.. bıraksam daha iyiymiş:))

Kızlar ben hala bebek arabası alıcam. Chiccoya baktım ama ben o modelden istemiyorum pusetli alıcam.
Bebek arabalarında kapasite 13-15kilo yazıyor 1 yaşından biraz büyük bebek o kiloya geliyor zaten her yıl arabamı değiştircez anlayamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…