2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
farklı yaşayan oldu mu bilmem ama ben idrar hissetmedim hiç gelen gidiyordu öyle. yani uyuşmak gibi değil de hiç idrar yokmuş gibi. benim sonrasında da bir süre idrarım geldiğini hissedememe gibi bir sıkıntım olmuştu. gelmiştir diye tuvalete gittim ama zamanla geçti tabi
Senin neden hamilelik günlüğü kısmında doğumdan bugüne geçen 34133 yazıyor. Ona takıldımm🙈

Kızlar ben artık klozet görmekten tiksiniyorum. Ömrümde toplasan bu kadar tuvalete gitmedim.
Doğumdan sonra bitiyor mu bu yoksa sondayı çıkarttırmayıp onla gezicem. 😢
Aynı durumdayım 😩 yapıyorum ayağa kalkınca geliyor. Oturuyorum gidiyor. Ped tutup ona yapıyorum ayakta birkaç damla bişey 🤦🏻‍♀️ ama o bikaç damla nasıl sıkıyor beni. Yakında kap tutup ayakta yapıcam o kadar bıktım 😁
Ama güzel haber doğum sonrası bıçak gibi kesiliyor bu durum. Hatta ben normalde de sık giderim. Ama doğum sonrası o sıklık bile azalmıştır.

Kızlar ya göğüslerım cok sızladı yara mı oldu acaba dıye baktım birsey yoktu hafıf ucunu sıktım ıkısındende İlk seffaf su sonra sıktıkca sarı renk sıvı geldı normal mi acaba bu
Kantaron yagı surdum bende
Sıkma sakın. Kolostrumdur gelen. O da bebeğe çok faydalı ziyan olmasın 😊 sızlama olabilir süt doluyor memeler

Aynı durumdayım 😩 yapıyorum ayağa kalkınca geliyor. Oturuyorum gidiyor. Ped tutup ona yapıyorum ayakta birkaç damla bişey 🤦🏻‍♀️ ama o bikaç damla nasıl sıkıyor beni. Yakında kap tutup ayakta yapıcam o kadar bıktım 😁
Ama güzel haber doğum sonrası bıçak gibi kesiliyor bu durum. Hatta ben normalde de sık giderim. Ama doğum sonrası o sıklık bile azalmıştır.
Ya sorma 1 haftadır bende heryeri çiş yapıom wc de 🤣 bitti gibi oluyo gelmiyo.ayağa kalkıom akıyo yerlere.oturuom kesiliyo kalkınca damlıyo yine.peçete tutuom bazen miktarı peçeteyide aşıyo şaşırdım kaldım napcağmı artık ama neyseki pazartesi doğuruyorum 😝

Canım onu çocuk doktoruna sormalısın. Bi de hepsi farklı öneriyor. Bize mesela doğum yaptığım hastane doktoru evolvia yazmıştı. Ama ben o doktoru sevmemiştim moralimi bozmuştu. Başka çocuk doktoru bulup gitmiştik. O da bebelac nutrikonfor önermişti. Onu kullandım ben. En başta hipp almıştık ama onu verince kaka yapamadı bırakmıştım.
Bizde mesela gaz yapmaz ded aptamil comformil önerdi.biz memnunduk ama bu mama olayıda her bebeğe göre değişiyor.birine iyi gelen diğerine iyi gelmiyor.deneme yanılma bulma şeklinde.

Artık hamilelik zor geliyor bana ya oruca denk gelmesi kötü oldu şekeri unutup yiyiyorum sonra vicdan azabı çekiyorum üstüne midem paramparca oluyor yediklerim yakıyor midemi bir yandan şeker bebeğe zarar verdi mi vicdani yapıyorum bebeğim ters kafası yukarda kaburgalarima batıyor sabaha kadar uyku uyuyamıyorum bir.iki.adim atıyorum nefes nefese kalıyorum sezeryan günüm daha cuma günü 🥺 bir yandan ilk doğum olacak onun stresi nasıl olacak ne yapacam falan filan keşke şöyle bir ay sonrasını yaşıyor olsaydım ☺️

Artık hamilelik zor geliyor bana ya oruca denk gelmesi kötü oldu şekeri unutup yiyiyorum sonra vicdan azabı çekiyorum üstüne midem paramparca oluyor yediklerim yakıyor midemi bir yandan şeker bebeğe zarar verdi mi vicdani yapıyorum bebeğim ters kafası yukarda kaburgalarima batıyor sabaha kadar uyku uyuyamıyorum bir.iki.adim atıyorum nefes nefese kalıyorum sezeryan günüm daha cuma günü 🥺 bir yandan ilk doğum olacak onun stresi nasıl olacak ne yapacam falan filan keşke şöyle bir ay sonrasını yaşıyor olsaydım ☺️
Bende bi an önce pazartes olsun ve doğuma girip çıkmış olayım istiyorum.
Az kaldı benim şükür ama seninde az kalmış sabır🤲
valla ilk çocugumdada aynı hisler vardı , bugün düşündüm 4bck yaşına gelmiş bile.
Geçsin geçsin zaman diyoruz aslında çok hızlı ama şuan idrak aşamasında değiliz.
Şeker içinde artık busaatten sonra yapcak bişe yok bende bugün kadayıf gömdüm 😝

Bende bi an önce pazartes olsun ve doğuma girip çıkmış olayım istiyorum.
Az kaldı benim şükür ama seninde az kalmış sabır🤲
valla ilk çocugumdada aynı hisler vardı , bugün düşündüm 4bck yaşına gelmiş bile.
Geçsin geçsin zaman diyoruz aslında çok hızlı ama şuan idrak aşamasında değiliz.
Şeker içinde artık busaatten sonra yapcak bişe yok bende bugün kadayıf gömdüm 😝
Bende baklava yedim çok pişmanım ama dayanamıyorum 😬

Kizlar hayirli geceler. 36. haftadayim ama göğüslerimde bir büyüme veya agri , dediginiz gibi sıvı gelmesi gibi bir durum yok. Acaba normalmi? Sütüm gelmiycek diye korkmaya başladim

Ben de öyle resmen acı çeliyorum yaparken. Demek ki normal bir durummuş:)

Kizlar hayirli geceler. 36. haftadayim ama göğüslerimde bir büyüme veya agri , dediginiz gibi sıvı gelmesi gibi bir durum yok. Acaba normalmi? Sütüm gelmiycek diye korkmaya başladim
Hiç takılma canım, süt illaki gelir. İlk bi kaç gün gelmese bile bebek emdikçe, ılık duş alınca, sağım yapınca vs geliyor süt. Sütün ilk günler gelmezse arkadaşların dediği gibi hemşireler az mama verir ama tavsiyem biberon yerine eds, kaşık, enjektör gibi yöntemlerle vermen mamayı. Belki de bebek doğar doğmaz gelir süt o da mümkün tabi hiç takılma şimdiden

Ya sorma 1 haftadır bende heryeri çiş yapıom wc de 🤣 bitti gibi oluyo gelmiyo.ayağa kalkıom akıyo yerlere.oturuom kesiliyo kalkınca damlıyo yine.peçete tutuom bazen miktarı peçeteyide aşıyo şaşırdım kaldım napcağmı artık ama neyseki pazartesi doğuruyorum 😝
Ahahaha valla herkes aynı demek. Ay ilk hamileliğim bu kadar değildi. Evet sık çıkardım da bu Bi değişik. Ay evet senin kaldı Bi. Gün. Bana da 4 gün çok şükür

Benımde aynı hıc bir degısıklık yok goguslerımde,hamıle kalmadan once nasılsa hala aynı korkuyrm sut gelmicek diye

Yok kuzum özlenmio 😝 yanımızda olsunlar en güzeli.ama son zaman şöyle bi his olmuştu bende ilk çocugumda , negüzel onla ikimizdik şimdi onu başkaları ilede paylaşmak zorunda kalcam hissi.
Doğurunca rahatlanıyo orası kesin 🥴
Bende bebeğime dokunmak istiyorum. Böyle bişi anlamadım ayakkabımı giyemiyorum, donumu çekemiyorum, midem yanıyor, sürekli hareketlerini takip etmekten paronayak oldum. Doğsada elini, burnunu falan sevsem kucağıma alsam.
Benimde eşim bizi kıskanıyor şimdiden beni dışladınız diyor. 😅

Benımde aynı hıc bir degısıklık yok goguslerımde,hamıle kalmadan once nasılsa hala aynı korkuyrm sut gelmicek diye
Korkmana gerek yok canım benim gögüslerim kücük boyutlu hep endişe ederdim ama çok şükür doğumdan sonra yarım saat içinde emzirdim hemen süt geldi. Bebeğinin kokusunu çek içine geliyor inşallah

X