2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
O aylarca, acı, çeken de benim İnşaAllah deneyeceğim nasip, olur, aklıma gelir, de

Kızlar benim bebeğim 6 günlük oldu çok şükür
. Memem çok küçük bebeğime pozisyon vermekte zorlanıyorum emzirirken.. Ne yapabilirim bilmiyorum. Emzirme pozisyonları bilenler var mı
Benim bebiş sol göğsümü almak istemiyordu yan tutup emziriyordum, koltuk altına alıp. Futbol topu tutuşu emzirme deniyor sanırım. O da rahat oluyor. Bak şu şekilde. Bir de emzirirken bebeğin altına küçük ince bir yastık yok yükselsin yoksa belin ağrır.

Kızlar benim bebeğim 6 günlük oldu çok şükür
. Memem çok küçük bebeğime pozisyon vermekte zorlanıyorum emzirirken.. Ne yapabilirim bilmiyorum. Emzirme pozisyonları bilenler var mı
Maşallah size. Emzirme yastığı kullanıyor musun? O çok kullanışlı oluyor tam göğsüne denk getirebilirsin bu sayede.

Evet bu emzirme mastit oluşumunu da engelliyor. Bu şekilde emzirmek de keyifli ama bebiş küçükmüş nasıl olur bilemedim

Kızlar dünden beri ayaklarım şişiyor. Yatıp yükseğe kaldırırsam geçiyor ama yürüdüümde oturduğumda yine şişiyor. Tansiyonum hala aynı seyrinde. 13/8 14/8 gibi oluyor ilaç içmeme rağmen. Balon gibi bi şişlik değil ama gözle görülüyor. Korkmalı mıyım acaba. Preeklampsi den çok korkuyorum da

Canım benim de şişlikler arttı. Nerdeyse sıfıra yakın tuz tüketmeme rağmen artık sadece gece değil gün içinde de elim ayağım yüzüm şiş. Bebek büyüdükçe verdiği sıkıntı artıyor ondan. Benim tansiyon Allahtan yükselmiyor ama devamlı takipteyim. Sen de istersen ne olur ne olmaz doktoruna mesaj at. Bol bol dinlenmeye çalış. Ben de bi kaç gündür fazla iş yapıp ayakta kaldım o da etkiledi sanırım.

Bende sıfırladım tuzu bi kaç gündür. Parmaklarım hafif dolgun ama yüzüklerim falan oluyor hala. Bir de özellikle sol ayağım daha çok şişiyor

Merhabalar, dun kontrolde bebegin iceride kalmasi riskli denince hastanede kaldim. Gece vajinal fitil uyguladilar. Etkisi 24 saatte olacakmis, rahmi yumusatacak inceltecek ve acacak. Dr, ilk dogumun ve erken oldugu icin 2.gerekir yuksek ihtimal dedi, bu gece 2.uygulanir. Rahim acildiginda kese patlatilacak ve dogum baslatilacak, gerekirse suni sanci verilecek. Bu beklemeler max 4gunu bulur dendi, isler planlandigi gibi gitmezse sezaryen olacak. Insallah bu gece ya da yarina olur dogum ve cok uzamaz bu surec. Simdilik sadece hafif adet sancilari gibi sancilarim ve kasilmalarim var. Mayis’ta beklerken dogumu supriz bir sekilde Nisan’da gelmeye karar verdi kizimiz.

Bende sıfırladım tuzu bi kaç gündür. Parmaklarım hafif dolgun ama yüzüklerim falan oluyor hala. Bir de özellikle sol ayağım daha çok şişiyor
Benim yüzük olmuyor, ayakkabılarım çok sıkıyor. Bugün doktora söyleyeceğim bakalım. Tuzlu yiyince daha çok şişiyor

Ay çok heyecanlı Hayırla kurtul canım inşallah sağ salim al bebeğini yanında birileri varsa beline masaj yaptır hem rahatlatıyor hem açılmanı kolaylaştırır bir de ilişkiye gir mümkünse

Canım ihmal etme bence. Doktorunu bilgilendir

Hadi hayırlısı inş. Sağlıklı şekilde kucağına almak nasip olsun o fitil çok işe yarıyormuş. Çok beklemeden gelsin kuzun

Benim yüzük olmuyor, ayakkabılarım çok sıkıyor. Bugün doktora söyleyeceğim bakalım. Tuzlu yiyince daha çok şişiyor
Kızlar bne de öyle ödem denecek kadar şişlik yok. Ama kilo alımından sanırım benim de olmuyor ayakkabılar. Zor sokuyorum içine. Tuza falan hiç dikkat etmiyorum ben zaten

Hadi bir avazda inşallah. İnşallah kolayca olur doğum, sağlıkla kavuşursun bebeğine. Güzel haberlerini bekliyoruz

Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşalalh ctesi günü benim de bebek de kilo alma geriliği başlamış dedi 2300 olan bebek 2 haftada sadece 100 gr gibi bi miktar almış ve birazda suyu azalmış, perşembe tekrar kontrol ve duruma göre karar vericez..hepimiz için hayırlısı olsun

Dimi biraz büyüdüklerinde çok rahat oluyor tutması emzirme si. Şimdi çok minikler tüm dikkatimiz onlarda olmalı. Burnu açık kalsın diye bile özellikle dikkat etmemiz lazım
Aynen yaa, belime ağrılar giriyordu. Emzirme yastığı da çok büyük geldi. Sonra küçük ince bi yastıkla rahat ettim. Sırtıma da bi yastık koyuyordum. Dediğin gibi biraz büyüyüp ele avuca gelince daha rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…