2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gerçekten öyle mi? İnşallah bütün korkularım gider ben de hayırlısıyla hamile kalır bebeğime kavusurum çok teşekkür ederim bana moral olduğunuz için
Benim bi akrabamda ağır depresyon hastasıydı, ilaçsız asla duramazdı. Doktoru hamilelik sana doğal mutluluk hormonu salgılatacak zaten deyip ilaçlarını kesti. Gerçekten 9 ay ilaca ihtiyaç duymadı ama doğumdan sonra malesef ilaç ihtiyacı oldu, uykusuzluk yorgunluk iyi gelmiyor tabi. Ama doktoru ile kontrollü şekilde ilaçlarını kullandı sıkıntısız geçti o günleri de. Bu süreçte doktor takibinde olmak lazım, gerisi gelir

Süper, geri sayım başladı yani

Yaa ne güzel doğsunlarda evimiz bebek koksun artık.
Lütfen sezaryen doğum yapanlar o son geceyi nasıl geçirdiniz bir anlatın benim şimdiden uykularım kaçıyor o gün heyecandan naparım bilmiyorum.

İlk doğumda son anda sezaryen kararı verdiğimiz için son geceyi her zamanki gibi geçirmiştim. Ama şimdi ameliyata gireceğini bilmek bana pek iyi gelmiyor ya her gece bunu düşünüyorum

Ben de aynı, kızım evde anneanne ve dedesi ile kalacak ve sürekli bu çocuk iki gün bensiz ne yapacak diye düşünüyorum

Ay bu çok ilginç geldi bana denemeye değer ama soğan kötü tat bırakmaz mi orda? Kızım doğduktan sonra ne yaralar ne acılar çektim o meme uçlarından

Benim o tarz elektrikli süpürgem yok şarjlı süpürge de olmaz sanırım.
Olmaz sanırım şarjlı süpürgeyle
Benimde acımaya başladı göğüs uçlarım ya bide oğlum da emiyor iyice acıyorlar ben gümüş göğüs kapağı kullanmıştım oğlumda bir göğüsüm yara olmuştu çok iyi gelmişti o mustelanın kremi ayva çekirdeği fln hiç işe yaramamıştı sanırım göğüs ucunun hiç bir yere sürtmemesi lazım sürtünce yaralar iyice geçmiyor Bende şimdiden kullansammı diye düşünüyorum göğüs kapaklarını

evett bende de aynı hisler var ve 3 gün hastanede kalcam en az düşündükçe aşırı kötü oluyorum

bende ondan çekinmiştim bebek emmez kokarsa diye falan ama hiç bir şey fark etmedi inan. hatta bana sürmemde ebem yardım etti.

Sağ salim kavuşun evlatlarınızla

Hadi hayırlısı inş yaa. Sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun. Ben de beklemedeyim sabırsızlıkla.

Yaa ne güzel doğsunlarda evimiz bebek koksun artık.
Lütfen sezaryen doğum yapanlar o son geceyi nasıl geçirdiniz bir anlatın benim şimdiden uykularım kaçıyor o gün heyecandan naparım bilmiyorum.
Benim sezaryen ama son gecem yok, sabah doktora gittik. Kilo 4 ü geçince ertesi güne randevu alıp eve gittik. Bir saat sonra benim sancıları başladı. Akşam üstü de doğdu bebeğim. Tam gönlüme göre oldu. Sezaryen de olsa kendi istediği. Zaman gelsin diyordım hep

Ahhh sadece ameliyat olsa. O gece ayrı kalacağız diye bile çok stresliyim çok üzgünüm ben. Ameliyatta ya bişey olursa hissi çok daha ağır

Canım ben Lansinoh sürüp streç kapattım. En iyi o gelmişti bana. Çok çektim 3 aya yakın. Gümüş kalkan sipariş verdim şimdi. Denemediğim o kaldı şimdiden. Mastitte o bezeler için daha önce de yazmıştım. Kesinlikle solgar lesitin. Hemen açıyor o bezeleri.sütün akmaya başlıyor. Hiç lahanaydı sıcak duştu bastırıp sağmaydı uğraşma. Sabah akşam içiyorsun açılıyor o bezeler

Onu ben de duydum arkadaştan. Hatta ya emmezse diye birine sürmüş birine sürmemiş. Sürmediği yara olmuş. Benim de endişem kokusundan rahatsız olup emmeme durumu olursa

Ay evet yerde daha yazmıştnz ben kaydettim sanıodum onu arıodum tekrar kaydettim teşekkür ederim aklımda olsun

Benimde pelvisim çok kötü ayrılıyormuş gibi bi ağrı ayağa kalktığımda bacaklarımı birleştiremiyorum göbek deliğime kramp giriyor her tarafım batıyor karnımda sert aşağı doğru bi çekim ne yapsam bilemedim hareketler sürekli değil bazen biraz sertleşiyor normal sanırım bu haftalarda sizin benekler çok hareketli mi ?

Onu ben de duydum arkadaştan. Hatta ya emmezse diye birine sürmüş birine sürmemiş. Sürmediği yara olmuş. Benim de endişem kokusundan rahatsız olup emmeme durumu olursa
bende korkmuştum ama inan hiç sorun olmadı. allah nasip ederse bu seferde yanımda götürücem soğan. göğüs ağrısı cidden zor yaşayanlar doğumdan beter diyor. kötü gibi görünsede çözüm olacaksa kokmaya bile değer bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…