Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar peki ne ilaçları kullanıyorsunuz? ben aç tok pek dikkat etmiyorum. kafama takıldı.

multivitamin (hap)
d vitamini (sıvı damla)
demir ilacı (hap)

ben bunları içiyorum. günde 1 sefer aç tok genelde öğle ve ya akşam içiyorum. yoğun çalışıyorum unutuyorum siz içerken bi şeye dikkat ediyor musunuz?

6. Aydan itibariyle normal diye okumuştum fakat yine de insan korkuyor işte 🤦🏻‍♀️

Bir de hamileliğimin başından beri minik minik kabarcıklar/sivilceler var sırtımda, hayatım boyunca sayılı kez sivilce görmüş biri olarak çok şaşırıyorum ya bebek gibi bir cildimiz olacaktı bizim güya hani 🤣
Sivilce çok nadir tek tük oluyor allahtan 😂😂
Kaçıncı haftadan sonra 6 aylık oluyoruz
uygulamada 22 haftadan beri 6 aylık gözüküyorumm
Evet kuzum şase şeklinde kullanıyorum ama çayı biraz fazla kaçırıyorum arada o yüzden demirim eksik olabilir 🤦🏻‍♀️
ben de çayı komple kestim. kahve günde 2 içiyordum 1 e düşürdüüm

kızlar peki ne ilaçları kullanıyorsunuz? ben aç tok pek dikkat etmiyorum. kafama takıldı.

multivitamin (hap)
d vitamini (sıvı damla)
demir ilacı (hap)

ben bunları içiyorum. günde 1 sefer aç tok genelde öğle ve ya akşam içiyorum. yoğun çalışıyorum unutuyorum siz içerken bi şeye dikkat ediyor musunuz?
Benim de aynı

D Vit kahvatı başında ekmeğe damlatıyorum
Kahvaltı sonrası multivitamin + magnezyum
Gece yatarken demir hapımı içiyorum ( en az 2 saat önce yeme işini bitirmiş oluyorum )

multivitamin (hap)
d vitamini (sıvı damla)
demir ilacı (hap)

demir ilacını kahvaltıdan 30 dk kadar önce aç atıyorum kahvaltıda da d vitaminini ekmeğe damlatıp yiyorum ama yan etki yapıyo bence bende duygusal olarak çöktüm bu rutine başladıktan beri xD

multivitamin (hap)
d vitamini (sıvı damla)
demir ilacı (hap)

Ayni sekilde canim, bende demir ilaci hap degil sase. Dogrusunu soylemek gerekirse gun asiri kullaniyorum genelde ilaclari cunku fazla bulanti yapiyor. Gun icerisinde saglikli beslenerek dengeliyorum eksikleri (umuyorum ki :p)

Sivilce çok nadir tek tük oluyor allahtan 😂😂

uygulamada 22 haftadan beri 6 aylık gözüküyorumm

ben de çayı komple kestim. kahve günde 2 içiyordum 1 e düşürdüüm
Ben çay sevmiyorum zaten ama her gün bir fincan türk kahvem var malesef xnxbjdjd değerlerim normaldi en son düşerse azaltirim

Ben dün 1.dozu oldum hala neden oldum bilmiyorum ama kolumu asla kaldıramıyorum gram ağrısına uyuyamadım soğuk kompleks yap dedi geçer 3 gün böyle sürermiş ben 2 sene önce de böyle oldum diyorum ki 10 yıl korumalık yokmu öyle bir şey yok denildi bunlar farklı yerlerde okuyorlar sanırım
Bana doktorum son zamanlarda asi yaptirmis olsan bile ki yaptirali bir yil olmadi henuz, bu bebegin bagisikligi icin yapilacak senin icin degil demisti, bana da mantikli geldi. Zamani gelince yaptiricam asiyi.

Bir de cildim perişan halde, aşırı sivilce çıkartıyorum ve yanaklarım burnum sürekli kızarık geziyorum, hani erkek çocuğuna gebeyken anne güzelleşirdi? Saç dökülmesi de son hız devam ediyor 😂
Aynisi bende de var ya. Saclarimi ki yeni kestirdim, dolasik dolasik uclari, cenem sivilceleniyor surekli ve yanaklarim da hep kirmizi 🥲🥲 erkek cocuk guzelligimizi emiyor resmen😅

Cok enteresan degılmı tıp bılımı aynı tıp bılımı,doktorun dedıgını gectım ınternettekı bılgılerde 10 yol korudugunu hatırlatma dozlarının 10 yılda bır olunması gerektıgı yazıyor.ben kendı doktoruma guvenıyorum aıle hekımımede sordum oda aynısını dedı.belkı daha once hıc olunmadıysa tek doz 10 yıl korumaz ona bırsey dıyemem.ama dıger turlu garıp yanı oyle denılmesı
İlkinde tek doz oldum belki ondan olabilir dicem de bilmiyorum valla

Kızlar geceleri aşırı midem yanıyor. Doktor rennie vermişti. Bunu kaç kaşığa kadar kullanabilirim acaba. Bi kaşık içtim bi kaç saat kesildi yine yanmaya başladı 🙄
Bana doktorum duzenli ictigin zaman iki uc gune etkisi daha iyi olucak dedi. Benimki emmeli tablet seklinde, ve uzerinde gunde 6 taneden fazla almayin yaziyordu sanirim. Siz de recetesine bi bakin, ama ikinci kasigi icebiliyorsunuz gerekirse diye biliyorum

multivitamin (hap)
d vitamini (sıvı damla)
demir ilacı (hap)

prenatal + Cholin ( oglen gibi- tok, ac alinca midem agriyor)
Demir ilaci ( sabah yemekle iciyordum mide bulantisi yapiyordu diye )
Magnezyum sitrat( uyumadan once)
Ama kan degerlerim biraz dusuk cikti, doktor ac karna ve asidik bir seyle al demiri demis, bugun denicem bakalim tekrardan
Mide yanmam oldugu gibi de antiacid emiyorum.

Hoppy mom vardı aşırı reklam çıkıyor. Bunu indireyimm bakayım bii teşekkür ederim 🤍
onu da kullanıyorum elika hamilelik var o da güzeel #reklamdeğil
Ben çay sevmiyorum zaten ama her gün bir fincan türk kahvem var malesef xnxbjdjd değerlerim normaldi en son düşerse azaltirim
ben de türk kahvesi illa içerim. Değerlerim iyi ama hgb bi tık düşük anlam veremedim 😂

Benim birkaç kere yandı hamurişi, susamlı çörekotlu bişeyler yediğimde. Gece uyutmuyordu ama noldu bilmiyorum şu sıralar yanmıyor. Ilık süt çok iyi geliyordu bana
Ben de sut iceyim oyleyse yaa maden suyu ictim ama yok gecmiyor ayva yemistim o mu yapti bilmiyorum pirasayi o kadar cok seviyorum ama yedim cayir cayir yandi

X