Ya gercekten aşırı pahalilar. Ben bu kadar fazla olacagini tahmin etmezdim açıkçası. Bu iyiymis yine. Belki tekrar duser fiyati takip edip alinabilir.
Daha uygun markalar da var pek bilinmedik ama onlardan da bakilabilir sanki. Telsiz yeterli mi gelir diyorum bazen de.
Fiyat/Performans En İyi Bebek Kameraları ve Fiyatları 1.
Invidyo Akıllı Wi-Fi Bebek Kamerası -
Özellikler: Yapay zeka destekli yüz tanıma, bebek ağlama tespiti, sıcaklık sensörü, hareket ve ses alarmları, uzaktan kumanda, 1080p HD video, geniş açı (130°), iki yönlü ses iletişimi ve ninni çalma. Ayrıca gün sonu özet videoları oluşturur ve 7/24 izleme sağlar.
-
Fiyat: 4.999 TL civarında.
2.
Weewell WMV865 Bebek Kamerası -
Özellikler: 4.3 inç ekran, gece görüşü, sıcaklık izleme, iki yönlü ses iletişimi, uzaktan hareket ettirilebilir kamera.
-
Fiyat: Yaklaşık 3.000 TL.
3.
Philips Avent Bebek Monitörü -
Özellikler: DECT teknolojisi ile güvenli bağlantı, 300 metreye kadar kapsama alanı, gece lambası ve ninni çalma özellikleri.
-
Fiyat: 2.500 TL civarında.
4.
Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K -
Özellikler: 360° dönebilen kamera, 2K çözünürlük, gece görüşü, hareket algılama, iki yönlü ses iletişimi.
-
Fiyat: 1.500 TL civarında.
Bu ürünler farklı ihtiyaçlara yönelik çeşitli özellikler sunuyor. İnvidyo modeli, üst seviye özellikleri ve yapay zeka desteği ile dikkat çekerken, Xiaomi modeli uygun fiyatlı bir seçenek sunar. Daha fazla bilgi için ürünlerin detaylı incelemelerini ve kullanıcı yorumlarını incelemeniz faydalı olabilir.