2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yalnız tek spinal olacak, epidural olmayacak o kafama takılıyor epidural de istsemiydim diye. Kızda ikisi de yapıldı çok rahat olmuştu

Kızlar bugün 34 olduk doktora gittim bebeğim büyümemiş 32+5 te kalmıs sadece 200gr almış 2 haftada. Tansiyon 140 a, 90 çıkıyor nst de bişey çıkmadı sonrasında bida ölçtü aynı çıktı. Kontrolleri 1hafta ya düşürdü. Pazartesi gününe gel dedi hergün düzenli ölçüm yap 2 kez dedi strese girmeden kendini rahat hissettiğinde ölç dedi makina yok ama ecz yakın artk gider ölçtürürüm10 15 gün geri dedi moralim bozuldu Zaten hissediyordum büyümediğini karnımdan belliydi boyu uzamış ama 46cm olmus karın çevresi, küçük baya zayıf doğacak galiba sağlıklı olsn da,

Üzülme canım zaman zaman böyle gerilikler olabilir. Her hafta kontrolle daha iyi takipte olursunuz.

Şuan kaç kilo çıktı ki? Ya preklamsi riski olunca malesef bebeğin gelişimini de yavaşlatıyor. Tansiyon ilacı, kan sulandırıcı vs vermiş miydi sana?

Yalnız tek spinal olacak, epidural olmayacak o kafama takılıyor epidural de istsemiydim diye. Kızda ikisi de yapıldı çok rahat olmuştu
İnkanın varsa iste epidural doğum aşırı rahat oluyor ilkimde öyle yapılmıştı şümdi macburen tek spinal olacak.korkuooom

İnşaAllah canm bakalım küçük bebekleri takibini sıklaştırıyoruz dedi İnşaAllah düzelir
Canım merak etme herşey yolunda gidecek.
Her bebek anne karnında farklı bir yol izliyor.
Seninkide minnak olacak heralde ama merak etme hepsinden önce toparlanır.genelde minik doğanlar 1-2aya öne geçiyor

Şuan kaç kilo çıktı ki? Ya preklamsi riski olunca malesef bebeğin gelişimini de yavaşlatıyor. Tansiyon ilacı, kan sulandırıcı vs vermiş miydi sana?
32 de 1900 dü 34 olduk 2100 dedi sonra sadece, 200 gr mı almıs dedim üzgün bi şekilde 2200 dedi hocam benim için artırmayın neyse o dedim 2200 dedi bilmiyorum kan idrar vermiştim 2hafta önce de hepsi temiz ilk kez tansiyon sınırda çıktı hep normaldi bu zamana kadar ne oldu ise 2 haftada oldu galiba . Bu idrarda 24saat de, protein çıkan biri vardı bana da, demişti, doktor onu yaptırmadı o zaman. Bugün de ekstra, bi tahlil istemedi ilaç da, yazmadı, 140 a90dan, yukarı çıkarsa bans haber ver dedi. 1hafta düzenli günde 2 kez ölç dedi, işte pazartesi de randevu aldım gidecem bakalım nasipse.

Canım merak etme herşey yolunda gidecek.
Her bebek anne karnında farklı bir yol izliyor.
Seninkide minnak olacak heralde ama merak etme hepsinden önce toparlanır.genelde minik doğanlar 1-2aya öne geçiyor
İnşaAllah canm sağlıklı olsun emmeye hevesli, olsun emsin sütüm yarasın da zayıf olsa ne olur öyle düşünüyorum sarılık olmaz güzel güzel emer büyürse daha, ne isterim İnşaAllah kolayca, geçer bu süreç hepimiz için

Benimde tansiyonum yüksek seyrediyor ama 24 saatlik idrar bakmadı hiç belki önceden de tansiyonum olması sebebiyledir bilmiyorum ama şuan her hafta normal idrar tahlili veriyorum. Onda da hiç çıkmadı . Belki sizinki de takibe göre yükseliş devam ederse ilaç falan verecektir.

Evet doğum sonrası çok ağrım olmuştu damardan verilen ilaçlar kesmemişti epidural anca kesmişti. Ondan kafama takılıyor
Benim genel anestezi oldu canım. Epidural rahatlığını bilmiyorum ama hastanede hiç ağrı yaşamadım iğne yaptılar sürekli. İlk Yürümek için kalkınca çok fenaydı eve geçince de ağrılarım oldu ama ben grip oldum. Öksürmek hapşırmak perişan etti beni.

Bende ilki geneldi. Şimdi belden aşağı uyuşarak yapılacak. Hangisini önerirsiniz diyince kombine yapıyoruz dedi. Bende o belde kalan iğneden korkuyorum. Epiduralde belde kalıyor sanırım o . Yatıp kalkarken acıtmıyor mu

İnkanın varsa iste epidural doğum aşırı rahat oluyor ilkimde öyle yapılmıştı şümdi macburen tek spinal olacak.korkuooom
Ben yine genel anestezi isteyeceğim sanırım. Çok korkuyorum ya. O esnada fenalaşırım diye düşünüyorum. Ama epidural da çok rahatmış. Sanırım bazı kişilerde belde ağrı kalıyormuş sadece

O kilo - +500 gibi bişey olabiliyor. Ölçüm hatası da olabilir. Daha az olduğunu sanmıyorum ama eksik ölçülmüş de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…