2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ay evet yerde daha yazmıştnz ben kaydettim sanıodum onu arıodum tekrar kaydettim teşekkür ederim aklımda olsun
Rica ederim canım. Çok sonradan bile lazım oluyor inan. Oğlum 10.aylıktı nerdeyse. Annemlerdeydim. Ay nolduysa bir sşişti bezeler.öldüm öldüm dirildim ters emzirme falan yaptım. O günden sonra da yanımdan ayırmadım hiç.

Aynen doğumdan beter acısı ya. Çok çektim ben de. Kokması önemli değil de bebek tiksinir almaz diye endişem ama denemekte fayda var

Sanırım hafta olarak bu ağrılar normal canım ama yine de aşırı rahatsız hissediyorsan git için rahatlasın. Sen hastanede de yatmıştın durumun farklı.
Bugun sonunda gittim hastaneye orda pek sancim cikmadi ama tansiyonum yuksek cikti kontrol et 140a 90 cikarsa hemen gel dedi bu sipacik her gittigimden farkli bise cikiyo hadi hayirlisi artik

Bende reklamını görünce çok tiksinmiştim ağızla sümük çekmek nedir ya
Senin söylediğin yöntem daha kolaymış.

Bende hiç bilmesem kontrole diye gidip doğum yapsam ne iyi olurdu

Hastanede de uyunmaz zaten sürekli bebekle ilgilenmek zorundasın benimde aksi gibi hiç uykum yok bu aralar. Halbuki son rahat uyuyacak günlerim.

Sarılık oldu mu peki? Erken doğan bebeklerde sarılık sık oluyor da ondan soruyorum
Yok kuzum bu tamamen bebeğin beslenmesi ile alakalı.ben 39+4te doğum yaptm ilk bebeğimde.sütüm hastanede geldi evde beceremedim sanırım emmekte istemedi ,akraba tayfası bidaha dene bide böle dene bide şöle dene sakın mama verme aman mamaya alışır diye diye çocugum yüksek değerle sarılıktan yattı hastanede.kabus gibiydi.busefer aynı hataya düşmeyeceğim nasipse.ne kendimi ne bebeğimi ne memelerimi kimseye harcatmam

Anladım canım teşekkür ederim

1kez yapmak yeterli oluyor mu canm bide nasıl yaptın tarif eder misin lütfen
daha hiç emzirmeden önce soğanı iyiye bölüp birini bir göğsüme diğerini diğer göğsüme uçlarına kahverengi bölgeye iyice sürdük. birazcık kurumasını bekleyip sonra kuru peçeteyle ıslaklık kalmasın diye sildik. bebeği tutturduk. hem bebeğin emmesinde bir sorun olmadı tuttu hemde ben göğüs ağrısından çok çekmedim. ilk hafta biraz hassasiyet olmuştu ama yok kopuyordu yok aylarca çektim diyenlerin yanında bence şükürlükdü yani. o hassasiyet için de gümüş kapak aldım şimdiden ben.

Denenebilir aslında. İnsan o yaralar oluşmasın diye her şeyi yapar:)

Ayni gun dogum yapicaz desene benimde 30 nisan planli normal dogum olucak kismetse

Dogum oncesi bepanthen kullanan arkadaslarim cok memnun hic problem yasamamislar doguma bir ay kala baslamislar surmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…