- 29 Nisan 2020
- 2.192
- 2.410
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #40.521
Merak etme Allah yardımcı oluyor canım bebeğin için herşeye katlanıyorsun ,sağlıklı görünce tek yaptığın şükretmek oluyorInsalh canim ya insan bilmedigi seyden korkuyor arada geliyor yani..simdiden diyorum mayis ayi girdiginde dogum cok yaklasmis hatta gelmis olacak nasil olacak falan filan ya korkarsam.. lohusalik nasil olacak..insanin kafasina ister istemez takiliyor
Çnkü artık çıkma alıştırmaları yapıyor,heran heryerden batma acıtma hissi olabilir.dinlenince geçmiyorsa yada pozisyon değiştirince tedbir amaçlı doktora görün canım.Kızlar ya benim kız içerde kıpırdadıkça bişey batıyor alt tarafa neden oluyor sizce
En son baş aşağı dönmüştü dünde böyleydi bugünde çok rahatsız etmeye başladı erkenden gelecek galiba benim kızÇnkü artık çıkma alıştırmaları yapıyor,heran heryerden batma acıtma hissi olabilir.dinlenince geçmiyorsa yada pozisyon değiştirince tedbir amaçlı doktora görün canım.
Ooo süper o zaman. Benim eşimde mecbura kalınca yazık herşeyi yaptı ama süreç sayesinde kızımızı çok sahiplenmiş durumda hala altını açar, banyosunu yaptırır, masal anlatıp uyutur. Tabi gaz sancıları, uyku sorunları vs olduğu dönemler uykusuzluk ve gerginlikten birbirimize sardığımız zaman da çok oldu ama geldi geçti çok şükür o zor günler. Anneler yanımızda olsa ayrı güzellik ama işte şartlar her zaman elvermiyorEsime is yeri 2 hafta izin veriyor zaten canim..evide esimle temizledik kapi cam baya bir temizlik yaptik izinliydi esim..yemek konusundada esim benden cok iyi yapiyor yemekleriama tabi yinede annem olsaydi yanimda cok iyi olurdu..bu pandemi her seyi mahvetti vurusten dolayi ocaktan beri Turkiye-Ingiltere yollari kapali yoksa gelicekti annem..
Oyle canim anneler bambaska tabi ama iste dedigin gibi bazen sartlar izin vermiyor..bende Turkiyede dogum yapamam orda dogum yaparsam bebek ingiliz vatandasi olamiyor..yani ne ben gidebildim ne annem gelebildi..hayirlisi ne yapalim..eşlerimiz bakacak artikOoo süper o zaman. Benim eşimde mecbura kalınca yazık herşeyi yaptı ama süreç sayesinde kızımızı çok sahiplenmiş durumda hala altını açar, banyosunu yaptırır, masal anlatıp uyutur. Tabi gaz sancıları, uyku sorunları vs olduğu dönemler uykusuzluk ve gerginlikten birbirimize sardığımız zaman da çok oldu ama geldi geçti çok şükür o zor günler. Anneler yanımızda olsa ayrı güzellik ama işte şartlar her zaman elvermiyorbu ikinci doğumum annem yine en fazla 6-7 gün kalabilecek. Bazı sıkıntılı durumlar var, öyle olmasa gelip prensler gibi bakardı bana senin de kötü olmuş, insan ilk bebek olunca sudan çıkmış balık gibi hissediyor ama hiç korkma canım ben herşeyi internetten ve kitaplardan öğrendim. Boş kaldıkça, fırsat buldukça internetten aç bak bebek nasıl emzirilir, ne giydirilir, nasıl yıkanır, uyku düzeni nasıl olması vs vs vs...
Oyle canim haklisin tek saglikla dogsunlarda bakarizz Allah yardim eder insallahhMerak etme Allah yardımcı oluyor canım bebeğin için herşeye katlanıyorsun ,sağlıklı görünce tek yaptığın şükretmek oluyor
Çok daha iyiyim şükür ama korona hakkaten hırpaladı hala vucudum yorgun.belki hamile olmamında etkisi vardır bunda ama annemde aynı ,azcık kolumuzu kaldırsak yoruluyoruz.bunada şükür napalım enazından doğum sırasında olmadık yoksa halimiz haraptı.En son baş aşağı dönmüştü dünde böyleydi bugünde çok rahatsız etmeye başladı erkenden gelecek galiba benim kız
sen nasıl oldun canım?
Merhaba jiletten sonra tüylerde kalınlaşma oldu mu bide ne kadar sürede çıkıyor benim bacak kol altı oldukça az salonum seanslarımı dondurdu ama ağda yapın dedi jilet kullanmayın diye söyledi emin olamadım ağda çoğaltmaz mı giderken de ağda yapmayın jiletle alın mecbur kalınca demişlerdi bu arada doğumdan sonra tekrar bi giderim üst bacaklarım bitmedi 8 seans daha alırım gibi gözüküyorBende lazerliydim aslında ama gebelikte hormonlarla beraber incede olsa çıktılar bazı yerler hatta tekrar istiyor lazer.ama ağda bende aşırı kaşıntı yapıyor.ve sivilceleniyor.jilet yapıcam mecbur yani kendi konforum şuan daha önemli.birde kaşıntı sivilce ile uğraşmak istemiyorum.ilk gebeliktede olan yerleri jiletlemiştim ,sevmiyorum ama yapcak bişey yok ,birde hassasiyet var ağda yaptırmak çok acı vercek gibi bi hisse kapıluyorum
Çok şükür canım çok geçmiş olsun tekrardan sağ sağlim gelsinlerde nezaman gelmek isterlerse artık doğum yaklaştıkca ayrı heyecanlanıyorummmÇok daha iyiyim şükür ama korona hakkaten hırpaladı hala vucudum yorgun.belki hamile olmamında etkisi vardır bunda ama annemde aynı ,azcık kolumuzu kaldırsak yoruluyoruz.bunada şükür napalım enazından doğum sırasında olmadık yoksa halimiz haraptı.
Bebişe gelince seninkide sabırsız çıkcak heralde baksana.benimki şimdilik sakin zaten 1 haftası kaldı Allah bilir tabi.sağlıkla gelsinlerde
Cnm ben yıllardır ağda yapmıyorum jiletle ince tüyleri alıyorum.ağda batıklarımı geri getirmişti şimdi jiletlede alsam mis gibi oluyoMerhaba jiletten sonra tüylerde kalınlaşma oldu mu bide ne kadar sürede çıkıyor benim bacak kol altı oldukça az salonum seanslarımı dondurdu ama ağda yapın dedi jilet kullanmayın diye söyledi emin olamadım ağda çoğaltmaz mı giderken de ağda yapmayın jiletle alın mecbur kalınca demişlerdi bu arada doğumdan sonra tekrar bi giderim üst bacaklarım bitmedi 8 seans daha alırım gibi gözüküyor
Bendee yüzünü çok merak ediyorum ultrasonda çok göstermedi sıpaÇok şükür canım çok geçmiş olsun tekrardan sağ sağlim gelsinlerde nezaman gelmek isterlerse artık doğum yaklaştıkca ayrı heyecanlanıyorummm
Ayrıca sağlıkla al bebişini kucağınaMerhaba jiletten sonra tüylerde kalınlaşma oldu mu bide ne kadar sürede çıkıyor benim bacak kol altı oldukça az salonum seanslarımı dondurdu ama ağda yapın dedi jilet kullanmayın diye söyledi emin olamadım ağda çoğaltmaz mı giderken de ağda yapmayın jiletle alın mecbur kalınca demişlerdi bu arada doğumdan sonra tekrar bi giderim üst bacaklarım bitmedi 8 seans daha alırım gibi gözüküyor
Çok teşekkür ederim amin inşallah sizde sağlıkla kucaklayın bende de ağda da çok batık oluyordu bacaklarım şuan çok güzel bir durumda yani gözeneklerim falanda kapandı pürüzsüz duruyor ağda yapmak hiç istemiyorum kafam karıştı buraları geziyorum peki kaç günde çıkıyor geri ben yaparsam koluma da yapmam gerekecek çünkü orası içinde lazere gidiyorumAyrıca sağlıkla al bebişini kucağına
valla kışın çok sık yaptıgım söylenemez.Çok teşekkür ederim amin inşallah sizde sağlıkla kucaklayın bende de ağda da çok batık oluyordu bacaklarım şuan çok güzel bir durumda yani gözeneklerim falanda kapandı pürüzsüz duruyor ağda yapmak hiç istemiyorum kafam karıştı buraları geziyorum peki kaç günde çıkıyor geri ben yaparsam koluma da yapmam gerekecek çünkü orası içinde lazere gidiyorum
Bizimkide sadece geçen hafta yarısını görebildik okadarBendee yüzünü çok merak ediyorum ultrasonda çok göstermedi sıpa
Bi kızım var şimdide bi oğlum olcak nasip olursa.kızım göstermişti yüzünü hep ama oğlan sanırım nazlı olcak , neyseki az kaldı yoksa sabrın sonundayız herkes gibiBizimkide sadece geçen hafta yarısını görebildik okadarpek nazlılar senin minnoşun cinsiyeti neydi canım
Canım ilk gebeliğim kasılma nasıl oluyor inan bilmiyorum oluyorsada farkında değilimArkadadlar hic kasilmanyasayan oluyor mu benim bayag bi kasilmalarim sancilarim oluyor gün içinde
Maşallah maşallah sağ sağlim oğluşuna da kavuşursun inşallah canım bol bol bakarsın yüzüneBi kızım var şimdide bi oğlum olcak nasip olursa.kızım göstermişti yüzünü hep ama oğlan sanırım nazlı olcak , neyseki az kaldı yoksa sabrın sonundayız herkes gibi