- 16 Kasım 2011
- 1.539
- 1.754
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #40.541
Benimde ilk gebelik kuzum ama erken dogum tehlikem vardi acaba ondan mi oluyor anlamiyorum dediklerini yasiyorum ama boyle bi agri giriyo gaz agrisi gibi anlamadim birde ishal basladi bi korkma geldiCanım ilk gebeliğim kasılma nasıl oluyor inan bilmiyorum oluyorsada farkında değilim
Şey oluyor karnım sertleşiyor karıncalanıyor gibi oluyor sancım var birazda
Ağrıların artarsa bir acile git canım için rahat etsinBenimde ilk gebelik kuzum ama erken dogum tehlikem vardi acaba ondan mi oluyor anlamiyorum dediklerini yasiyorum ama boyle bi agri giriyo gaz agrisi gibi anlamadim birde ishal basladi bi korkma geldi
Evet kuzum hamileyim
Nerde sabırla bekleyen varsa inşallah sağ salim kavuştursun bebeğineMaşallah maşallah sağ sağlim oğluşuna da kavuşursun inşallah canım bol bol bakarsın yüzüne
Var beeen , hatta 3gün önce serum yedim kasılmam okadar çoktu ,öksürmekten olmuş korona öksürüğüArkadadlar hic kasilmanyasayan oluyor mu benim bayag bi kasilmalarim sancilarim oluyor gün içinde
Ya maşallah çoooook sevindimEvet kuzum hamileyim❤
Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun bebişinEvet kuzum hamileyim❤
Çok teşekkürler canımYa maşallah çoooook sevindim
Amin insallah çok teşekkürlerHayırlı uğurlu sağlıklı olsun bebişin
O bazen banada oluyor ayağı vajinamdan çıkacak sanıyorum. Bebeğin pozisyonuyla alakalı sanırım.Kızlar ya benim kız içerde kıpırdadıkça bişey batıyor alt tarafa neden oluyor sizce
Benim kasılmalar nst de 100e geliyor ama sıkıntı yok ilk hamileliğimde de böyleydiArkadadlar hic kasilmanyasayan oluyor mu benim bayag bi kasilmalarim sancilarim oluyor gün içinde
Benim bebeğin erken doğma ihtimali olduğu için hangi hastaneye gitsem sordum yoğun bakım ünitesi ücretsiz zaten o parayı devletten alıyorlar.Yok yenıdogan yb tamamen ozel hastanede ucretlı dır ve kullanılan mllzeme uygulanan tedaviye göre degısır, normalde özel hastanelerin aldıgım hıc bir ucret yasal degıl dava acsak geri alırız ama ilk basta size ımzalatılan belgeler arasında kabul ettiğinize dair yazılarda oluyor. Ben İzmir tınaztepe galen ile gorustum konuk hekim dogum 1 gece rekaft anestezı dogum sekli fark etmıyor 3000 dediler fotografı +500 bu sabit fıyatı extra lar olursa ki olmasın fiyat farkı cı kıyor, bu ucret ıcınde bebegin ilk mua. K vitamini, göz damlası hepatit asısı dahil ama sunu belirteyim benım aldıgım fiyat allianzs özel sıg fıyatı calisan olarak ama dogum sezeryan paketi olarak dısarıda alınan degıl. Drumda özel muayenehane oda 4000 TL alıcak, 8 bini rahat buluyor
Desene katır inadı varYok canim malesef degismiyor denedim
Amiiin hepimize inşallahhÇok teşekkürler canımseninde az kalmış bebisine kavusmana Allah kolay bir doğum nasip etsin
Sanirim haklisin 4. Kez ishal oldum sanirim ondan yarin bi tahlil vercem canimda çok sıkkın doktorum cok iyidi hastaneden ayirlip baska bi hastaneye geciyomus gectigi hastaneyi biliyorum ve dogumla ilgili bi suru sikayet var orda dogurmak istemiyorum. Resmen doktor ve hastane arayisina girdik sinirlerim o kdr bozuk ki aglayip duruyorumAğrıların artarsa bir acile git canım için rahat etsin
Ama ben normal dogumum onu yazmamısım çok çektim yani normal olmasına rağmen. O hiç belli olmuyor sen zayıfım diyorsun ama içinden bir kaplan çıkıyor o annelik içgüdüsü ile nelere direniyorsun bende mesela kendimi çok güçlü dayanıklı bilirdim ki yani öyle çıtkırıldım biri de değilim, ama işte dogum bambaşka bir şey herkesin kendine özgü olıyor. Her gebelik aynı anne de aynı gitmiyor dogum da öyle lohusalıkta... İlk bebekteki şeylerin hepsi, onda olmuyor biri mızmız ağlak, olurken biri uykudan, kalkmıyor genelde birbirinin zıddı oluyor kardesler. Sen dua, et Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin İnşaAllahMalesef zayif benm vucut direncim
Bılmıyrm benım dogum yapıcagım hastane vip ben dıs hekim hastasıyım, yenıdogan yb ucretlı ve hangi islem uygulanırsa ona gore ucret farkı cıkıyor bizzat sordum, yer yer fark ediyor Bızde sgk yok o yuzdende olabilir hastanenin de sgk ile anlaması yok sadece ozel sıg ve bankalarBenim bebeğin erken doğma ihtimali olduğu için hangi hastaneye gitsem sordum yoğun bakım ünitesi ücretsiz zaten o parayı devletten alıyorlar.
Canm benim oğlanda son ay hep kasılma ile geçmişti. Toplanıp taş gibi oluyorlar genelde ağrı da veriyor. Elleri ile aşağı tarafı çiziyor resmen batıyor yürüyünce baş, aşağı benimkisi,. Hiç sorma onu da 2 haftadır ishalim hele şu bi kaç gündür baya kötü oldu doguma doğru bağırsak, doğal, lavman görevi görüp rahat dogum için kendini boşaltırmış onu yaşıyoruz benim 6 hafta var 40hafta ya galiba erken gelicekBenimde ilk gebelik kuzum ama erken dogum tehlikem vardi acaba ondan mi oluyor anlamiyorum dediklerini yasiyorum ama boyle bi agri giriyo gaz agrisi gibi anlamadim birde ishal basladi bi korkma geldi
Canim crvabin icin cok tesekkurederim benimde erken dogum riskim oldugu icin korktum daha dogrusu nst de sanci cikmisti 100 lere vuran 36. Haftama girdim bugun hic bu kdr ishal olmamistim kotu biseyde yemedim enfeksiyonda degio yani bu bi korku geldi icime cok beklemicek herhalfe bu ishal olayindan ne kdr sonra acaba dOgum gerceklesir korku basti icimiCanm benim oğlanda son ay hep kasılma ile geçmişti. Toplanıp taş gibi oluyorlar genelde ağrı da veriyor. Elleri ile aşağı tarafı çiziyor resmen batıyor yürüyünce baş, aşağı benimkisi,. Hiç sorma onu da 2 haftadır ishalim hele şu bi kaç gündür baya kötü oldu doguma doğru bağırsak, doğal, lavman görevi görüp rahat dogum için kendini boşaltırmış onu yaşıyoruz benim 6 hafta var 40hafta ya galiba erken geliceksağlıkla, gelsinler de