2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bebeğin basını ayağını nasıl anlıyorsunuz ben hiç anlamıyorum umarım onemli bir durum yoktur her muane öncesi nst yapılmıyor mu sizde

Bebeğin başının döndüğünü karnımın aşağı inmesinden ve hıçkırıklarını alt karnımda olmasından anlıyorum

Yaa şöyle düşün canım senin için hayırlısı öyleymiş demekki canını sıkma bebişinle kendini üzme

Yaa şöyle düşün canım senin için hayırlısı öyleymiş demekki canını sıkma bebişinle kendini üzme
Oyle canim benim ama tekrar.bi arayış bu haftada o kdr zor ki kaldiki erken dogum riskim var nereye gidicem belli degil cok bunaldim ins su surec kisa surer hayirli bi doktorla ve hastaneyle sureci tamamlarim

İlk gebeliğimde plesenta ön duvardı. Normal doğum yaptım
Valla memede memelikten çıkmış kahverengi tuhaf bişi olmuş idare edecek artık
Bebek emdikçe rengi açılıyor

Canm o konuda bişry söylemem yanlış, olur çünki bende bilmiyorum burdaki herkes zaten 15 ila 45 gün içinde, doğurmuş olcak en geç Allahn izniyle. Tami, dogumlarımız çok yakın pıt pıt doğurcaz, vaktimiz az bunların olması zaten dogumun yakın olduğunu gösteriyor ki vaktimiz de az, kaç belirti var sancı ağrıların artması, sıklaşması, nişan gelmesi gibi belirtileri var birde aşırı derecede hareketleniyorlar

Günaydın kızlar gece uykularım nerdeyse hiç yok. 1 saat uyumamısımdır.barız ağrıyan bir yerim de yok niye böyle oluyor ya
Bende uyuyamiyorum geceleri ya dengem bir bozuldu düzene koyamıyorum tekrar. Gece uyuyamayinca gündüz uyuya kalıyorum sonra birdahaki gece yine uyuyamiyorum.

Aminn canim insallhh

Kizlar gece gece moralim bozuldu instegramda takip ettigim doktor stori paylasmis gebelik sekeriyle ilgili..iste kalpte ve beyinde bebekte hasara ýol acabiliyormus falan filan..uykum kacti resmen insanin aklina her sey gelio Allah korusun arada bir benmki yuksek cikabiliyor boyle duyunca korkmaya basliyorum..gebelik sekeri olup dogum yapan var mi aranizda?

Mrb kızlar erken dogum yaptım ben 36.4 te bem gibi erken dogum yapan varmı bu haftada?
gözünüz aydın olsun. neden erken doğdu acaba. kendiliğinden mi başladı doğumunuz. herangi bir sağlık sorunu oldu mu

Benim ilk gebeliğimde de vardı. Çok şükür gayet sağlıklı kızım. Arada yüksek çıkması sorun değil. Brnimde çıkıyor arada yüksek. Bunda da var. Daha rahatım açıkçası. Beni de çok korkutmuştu doktorum ilk gebeliğimde. bi kaç doktora sorduğumda çok kişide çıkıyor çok endişelenme demişti bana

evet bende gebelik şekeri vardı. ama çok şükür bebeğimde sıkıntı olmadı. içini ferah tıt olmaz bir şey inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…