- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #37.641
Nevresim geçiricem de o yüzden 1 tane alayım diyorumŞuan yorgana gerek yok sonra duruma göre alırsın canım. Bazı bebekler hiç üstünü örttürmüyor direk uyku tulumu ile yatıyorlar
Benim 11.6lardan 12.8e çıktı ilk kez bu hafta neden öyle oldu acaba? Normal dediler ama bence yükseliyor.Aslında evet, gebelikte tansiyon çok önemli. O yüzden ara ara tansiyon ölçmekte yarar var. Hatta doktora gittiğiniz zaman muhakkak koldan ölçüm yaptırın o daha doğru sonuç veriyor. Eğer tansiyon devamlı 12/8 ve altı ise hiç sıkıntı yok
Ilk bir sene yastik yorgan yasak aslinda guvenli degil hic. Ben uyku tulumu kullanacamNevresim geçiricem de o yüzden 1 tane alayım diyorum
Canım bide bebeklerin gücü yetiyor mu yorganı üstünden kaldırmaya?
Uyku tulumu hiç görmedim netten baktım sadece ne olduğuna.Ilk bir sene yastik yorgan yasak aslinda guvenli degil hic. Ben uyku tulumu kullanacam
Yok kuzum o regl akıntısı değil iyi beslenememe belirtisiymiş.yani sarılık başlayacak haberiniz olsun belirtisi.kızımda pembe leke geldi 2 kere.doktorumuza danıştık beslenme problemi belirtisi dedi,gerçektende mama vermemek için direnip emzirmeye çalıştım olmayınca bebek acıkmaya başlamış vucut su direnci düşmüş.doğum sabah 8 de olmuştu , pembe leke gecesine geldi.kardeşiminde kızı var onda gelmedi leke falan.akıntı falan gelmedi bizde başka.mama vermeye başlayıncada pembe leke kesildi.bidaha gelmedi.alt temizleme evet makata doğru olacak.idrar yaptığı yere kaka yada çiş bulaşmaması için.Iyi geceler olsun, merak ettigim bir sey var. Yeni dogan bebek alt degistirme bakim videolarina bakiyordum, kiz bebekler icin ilk dogdugu gunlerde yogun vajinal akinti olabilir makata dogru silmeye ozen gosterin diyordu. Bir de ilk gunlerde hormon yogunlugundan regl de gorulebiliyormus. Kiz bebek bakim tecrubesi olanlar boyle bir sey yasadiniz mi, kac gun surdu nasildi?
Kışa en az 6-7 aylık olacaklar evet o dönem artık üstlerini açacak kıvama geliyorlarNevresim geçiricem de o yüzden 1 tane alayım diyorum
Hamilelik ilerledikçe tansiyonda yükselme olabilirmiş önemli olan 14/10a çıkmaması. Hatta 13/9 bile tehlike var dikkat demek. Tuzlu yiyorsan tuzu azalt canım, tuz ödem de yapar zaten ödem de çok rahatsız ederBenim 11.6lardan 12.8e çıktı ilk kez bu hafta neden öyle oldu acaba? Normal dediler ama bence yükseliyor.
Ben lcw nin uyku tulumlarını aldım hep işimi gördü.Uyku tulumu hiç görmedim netten baktım sadece ne olduğuna.
Sizler alınca nasıl bir model olduğunu bizimle de paylaşın.
Anneden gelen hormonlardan dolayı olan geçici bir durum. Ama akıntı olmasa da zaten kız bebekler vajinadan makata doğru silinmesi gerekiyor.Iyi geceler olsun, merak ettigim bir sey var. Yeni dogan bebek alt degistirme bakim videolarina bakiyordum, kiz bebekler icin ilk dogdugu gunlerde yogun vajinal akinti olabilir makata dogru silmeye ozen gosterin diyordu. Bir de ilk gunlerde hormon yogunlugundan regl de gorulebiliyormus. Kiz bebek bakim tecrubesi olanlar boyle bir sey yasadiniz mi, kac gun surdu nasildi?
Her kız bebekte olmuyor.doktorumuz bize bilinenin aksine yeterli beslenememe sinyali oldugunu söyledi.kızkardeşimin ve kuzenlerimin kızlarında olmadı ama benim bebişte oldu.zaten sonra sarılık oldu besin yetersizliğinden.Anneden gelen hormonlardan dolayı olan geçici bir durum. Ama akıntı olmasa da zaten kız bebekler vajinadan makata doğru silinmesi gerekiyor.
Gerçekten çekmeyen bilemez bende hamilelik öncesi de oluyordu ama bu kadar değildi şimdi azdı resmen ama magnezyum ilacı iyi geldi kullan istersen ya da belki kullanıyorsun iyi gelmiyor muBen hiiiç uyuyamıyorum. Canım çoook sıkılıyor bu duruma. Çaresi de yok sanırım
Yun yorgan cok agir olduğu icin elyaf da cok pofuduk olduğundan(Allah korusun boğulmaya sebebiyet verebiliyormus) ve fazla terlerttiginden onerilmiyor diye okumustum ben, o sebeple ic dış yuzde 100 pamuk yorgan aldim, hem ince hem sicak tutuyormus, ama arkadaslarin da bahsettigi gibi cok kullanilmiyormus yorgan, biz de annem cok israr etti kendisi almak istedigi icin o sebeple aldık. Belki fikir oldur ozdilek markasi iyi gibi biyeli falan kaliteli de duruyorNevresim geçiricem de o yüzden 1 tane alayım diyorum
Günde iki kullanıyordum bu ara bir tane kullandım ondan mı acaba daha kötü oldumGerçekten çekmeyen bilemez bende hamilelik öncesi de oluyordu ama bu kadar değildi şimdi azdı resmen ama magnezyum ilacı iyi geldi kullan istersen ya da belki kullanıyorsun iyi gelmiyor mu
Tabi canım her bebekte olmuyor. Vajenden gelen akıntı kısmından bahsettim ben. Kanamanın bir çok nedeni olabilirHer kız bebekte olmuyor.doktorumuz bize bilinenin aksine yeterli beslenememe sinyali oldugunu söyledi.kızkardeşimin ve kuzenlerimin kızlarında olmadı ama benim bebişte oldu.zaten sonra sarılık oldu besin yetersizliğinden.
Ay ne korkmuştum ben bi hastalığı mı var acaba dedim doktora sorana kadar.erkek bebeği olanlarda karşılaşılan durumlar varsa burdan önceden söylesinler bari hazırlıklı olalımTabi canım her bebekte olmuyor. Vajenden gelen akıntı kısmından bahsettim ben. Kanamanın bir çok nedeni olabilir
Aaa banada dr.1-2 mayıs dedi ama hafta sonuna denk geldiği için nisan sonuna olacak büyük ihtimalle 6 nisanda randevum var o zaman belli olacakHenüz almadım ama son gittiğimde doktor 1-2 mayıs gibi sezaryene alırız dedi.
Banada annem diyor nasıl yani bebek üşür üstüne bişi örtmicek misin sen yine de al dursun diyorYun yorgan cok agir olduğu icin elyaf da cok pofuduk olduğundan(Allah korusun boğulmaya sebebiyet verebiliyormus) ve fazla terlerttiginden onerilmiyor diye okumustum ben, o sebeple ic dış yuzde 100 pamuk yorgan aldim, hem ince hem sicak tutuyormus, ama arkadaslarin da bahsettigi gibi cok kullanilmiyormus yorgan, biz de annem cok israr etti kendisi almak istedigi icin o sebeple aldık. Belki fikir oldur ozdilek markasi iyi gibi biyeli falan kaliteli de duruyor
Ben bebeğe normal tulumlar aldım zaten. Birde altı yuvarlak gibi tulumlar var hangisinden kullanıyorsunuz?Ben lcw nin uyku tulumlarını aldım hep işimi gördü.
Uyku tulumu hiç görmedim netten baktım sadece ne olduğuna.
Sizler alınca nasıl bir model olduğunu bizimle de paylaşın.