2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende bolca su içiyorum ama çok sıklaştı ve bebeğin hareketlerini aşağıdan çok hissediyorum
Normalmiş, ve giderek artacağını söylemişti doktorum bu durumun zaman zaman aşağıdan zaman zaman da tam göbeğimin üzerinden cok sağdan ya da soldan hareketlerini hissediyorum, neremde neresi var bebegin hiç bir fikrim yok zaten biraz hissetmeyince o kipirtilari geriliyorum, yeter ki hareketli olsun modundayim o sebeple.

İnşallah sorunsuz atlatırsın. Bende çok korkuyorum. Tansiyonum şuanda normal. Elim yüzüm ayaklarımda şişmiyor. Sadece aeada bacaklarım şişiyor. Bu belirti mi sence
Olabilir evet, sen ne olur ne olmaz tuzsuz ye tansiyon takibibine devam et canım. Az zaman kaldı sorunsuz atlatırız inşallah. Tansiyonum 14/9a çıkarsa tansiyon ilacına başlayacağız şuan takipteyim ben de.

Çok geçmiş olsun. Aynı durumu arkadaşım da yaşadı ama onun erken doğum olmuştu şükür iyiydi ikisi de. Karanlık odada vakit geçirmeyi öneriyor lar sanırım

Bende öyleyim açıkçası ama ağrı oluncada korkuyor insan su son aylarında sağlıkla hayırlısıyla kazasız belasız bitirelim insallah

İnşAllah 2 kayıptan sonra korkuyla geçiriyorum her anı. Sezeryan olcam zaten 35te hap kesicem bişey olurmu iğne yeterli gelir mi büssürü saçma şeyler düşünüyorum
Benimde 2 kaybım var.
8.haftada kalbi durdu kürtaj oldum.
Diğer dış gebelik tek tüpüm alındı.
Ondan sonra bir sağlıklı bebeğim var.
Bu ikinci inşallah.
Korkularım hiç geçmedi içime işlemiş.
İğne yeterli gelir hiç korkma.
Bende oxapar kullanıyorum.
Kardeşim hem hap hem iğne kullanıodu.
28de hapı kesti ,iğne ile devam etti.
Sağlıkla doğum yaptı.
Allahın izniyle bizde kavuşacağız

Çok geçmiş olsun. Aynı durumu arkadaşım da yaşadı ama onun erken doğum olmuştu şükür iyiydi ikisi de. Karanlık odada vakit geçirmeyi öneriyor lar sanırım
Aaa bak işte bunu ilk kez duyuyorum. Benim de hem kuzenim hem arkadaşım yaşamıştı bu sıkıntıyı ve ikisinde hastanede yattı bir süre ama onların geç fark edildi. Allahtan benim 2 gebelikte de erken fark edildi.

Nasıl farkedildi senin. Benim enson 2 hafta öncd idrara bakıldı birşey çıkmadı. Haftaya gidince bakacaklar mı bilmiyorum. Bir de alfamed veriyorlarmış sanırım o da bazılarında düşürmüyormuş tansiyonu. Eğer çıkarsa İnşallah ilaç etki eder diye dua ediyroum . Sen günde kaç ilaç alıyordun

Canım ya benzer şeyler hep Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah diğer bebeğinizde de kullandınız değil mi. 10 kilo aldım yani 90 oldum iğne yeterli gelir 35 ten sonra inşllh

Ya benim kızımda 24.haftada şişlikler başladı. Bigün bi anda bi baktım ayakkabım olmuyor, alyansım olmuyor öyle fark ettim normal sandım ama yine de doktoruma sordum tansiyon da ara ara 13 çıkıyordu, doktor hemen 24 saatlik idrarda protein testi istedi öyle anladık. Bi kaç hafta sonra tansiyon 14e çıkınca ilaç başladık. Alfameti günde 2 filan kullanıyordum sanırım. Bu gebelikte yine birden şişlikler başladı, önceden de böyle bişey yaşadığım için direk yine 24 saatlik idrarda protein testi yapıldı. Normal idrar tahlilinde bişey çıkmıyor, zaten protein kaçağı için 24 saatlik idrar daha doğru sonuç veriyor. Tuz, stres, sıcak, yorgunluk, ağlamak bunlar tansiyonu arttırıyor. Eğer 14de filan fark edip ilaç başlarsan ilacın bayağa faydası oluyor ama kimileri tansiyonu 18-20 lere çıkınca fark ediyor işte o zaman ilaçla bile düşüremiyebiliyorlar

Canım ya benzer şeyler hep Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah diğer bebeğinizde de kullandınız değil mi. 10 kilo aldım yani 90 oldum iğne yeterli gelir 35 ten sonra inşllh
Evet canım ilk gebeliktede kullandım.
Zaten sen 4000lik kullanıosundur.
110kilodan sonra doz arttırıolar 6000lik yapıolar.
İçin rahat olsun yani tedbir dozu kullanıyoruz.bende 86 kiloyum zaten

Bir araştır istersen canım. Arkadaşım akşama kadar karanlık odada vakit geçirmeye çalışıyordu.gerekirse Black out perde alırsın ışığı tamamen kesen.

sezeryen olacak anneler gün alan varmi
Henüz vermedi ama geçen haftaki son kontrolümde 38.haftadan sonra alabilirim kilo gelişim normalse dedi.bende 38+1de alın ozaman hemen dedim yani artık dayanamıcam zorlanıyorum anlamında ,35.haftayı geçelim konuşuruz dedi yani herşey yolunda giderse 23nisanda 38+0 oluyorum.belki 24nisanda alır ,bana alır gibi geliyor umarım herşey yolunda gider

Kızlar alt karnında ağrı hisseden var mı ve sık idrara çıkıyor musunuz
Ben de özellikle son 2 gündür kasık ağrım var diye doktora gittim. Normalde bebeğin kafası sağdaydı aşağı dönmüş hissettiğim şey bebeğin kafasının baskısıymış aslında. Mesela bugün ağrım geçti ve ellediğimde bebeğin kafasını sağda hissettim gene dönmüş yani. Sanırım bebeğin pozisyonuyla alakalı bu ağrılar

Az kaldı heyecan dorukta.. Anne olmak çok garip Bi his olacak gibi.. Rabbim hayırla zamanında nasip etsin inşallah

Merhaba. Farkli doktorlara gittigimde ve uygulamalara baktigimda haftam hep farkli cikiyo. Son adet günüm 14 agustos. Sizce kac haftalik hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…