2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bence çok ucuz burda hiçbir özel hastane 92 birim ücreti kabul etmez.
Benim gittiğim hastanede muayene ücreti 500 tl çoğu özel hastane bu civarlarda.
Evet birim olarak dusununce az miktar gibi ama alim gucu olarak 1.5 gunluk asgari ucrete denk geliyor. Tam tl ile kiyas yapamadim. Soyle de bir durum var. Bebegi sadece gormeye gidiyorsun, goruntuleme merkezi yani, muayene ya da teshis olamiyor. Tabi bir anormallik gorurse yine saglik sistemine yonlendirir mutlaka. Gecen gun yerli birine bebegin fotografini attim cok sasirdi bana, aa neden gittin gormeye para verip onemli bir sey mi oldu diye Sagliga para vermeye yatkin bir sisteme de izin vermiyor hukumet, insanlar da alismis, guveniyorlar gonulden baglilar saglik sistemine. Laf soyletmiyorlar. Turkiye'de butcene gore sinif sinif hastane var, doktorunu sece sece bir yolda ilerleyebiliyorsun. Her yerin duzeni farkli iste, mecbur uyum saglamaya calisiyorum. Allah korusun ciddi bir rahatsizligim olsa hayatta burada teslim etmezdim kendimi ama. Insana yaklasimlari cok guzel ama hic pratik degil, sabir tasina dondum.

Aynı ben ben de 12 kilo aldım, 71 le hamile kalmıştım. Kızdan kalan kiloları verememiştim daha

Bence biberon gerekli değil canım. Zaten mama vermek gerekse bile kaşıkla yada şırınga ile vermek gerekiyor ilk zamanlar. Biberonun rahatlığına alışmasın memeyi reddetmesin diye.
Aynen kızım hastanede beni pek ememedi mama yaptı hemşire şırınga ile verdi. Baştan biberona alıştırmak meme reddi yapabilir. Ben kızımı uzun zaman kaşık, şırınga ve eds ile besledim beni emmeyi bırakmasın diye Seraa0606

Burda da iyi hizmet almak istiyorsan önemli bir miktarı gözden çıkarmak zorundasın. Devlet hastaneleri inanılmaz kalabalık sanki biz yeterli hizmet alabiliyormuşuz gibi birde her yer sığınmacılarla dolu.
Bence sen orada yaşadığın için şanslısın hiç dert etme başka şeyleri

Ben kullandım eşim atmış yanlışlıkla ocean markasının kalsiyum desteğini aldım.
Benim ağrılarımı hafifletti magnezyumdan daha etkili oldu bende.
Sen de zorlandin mi yutarken,kizimda kullandim ama unutmusum kirec ya da tebesir tozu gibi yaridan kirinca ufalayinca,uretim tarihi 2018 suphelendim de o yuzden sordum kullanmis bulundum yani hos 1 sene var st ama.

Çok pahalıymış muayene sizde. Bizim 130 TL sigortalı. Ondan önce gittiğim yer de 180 TL.
Ben yenidoğan ünitesi olan tam teşekküllü hastane seçtim.
Küçük iller daha uygun fiyatlı oluyor ama burda gördüğüm geneli öyle daha da pahalı olan hastaneler var.

Sen de zorlandin mi yutarken,kizimda kullandim ama unutmusum kirec ya da tebesir tozu gibi yaridan kirinca ufalayinca,uretim tarihi 2018 suphelendim de o yuzden sordum kullanmis bulundum yani hos 1 sene var st ama.
Beyaz toz gibi ama hemen yutuyorum ben ağzımda bekletmedim hiç o yüzden hissetmedim.
Oceanınki de öyle beyaz hap boyutu biraz daha küçük sadece.

Bende sendenim bende 10 kilo aldım ama doğumla beraber 5 6 kilo zaten rahat gidiyormuş tek tesellim o

Maşallah ne kadar az kilo almışsınız aslında aldığınız yok vermişsiniz zaten bebeği suyunu diğer şeyleri hesaba katarsak siz kilo vermişsiniz nasıl başardınız sırriniz ne
Bende seker sikintisi 8.haftada cikti. Ilk zamanlardam beri dikkatli besleniyorum ve her gun yuruyorum 45 dakika 1 saat arasi.

Hay maşallah 35 mi gerçi 40 kilo alanı bile duydum ben. Çok haklısın öncelik sağlık. Bebek iyi şükür. Sadece kilo fos ağırlık yapıyor işte. Sonra verme derdi var. Onu da hallederiz inş.

Ben yenidoğan ünitesi olan tam teşekküllü hastane seçtim.
Küçük iller daha uygun fiyatlı oluyor ama burda gördüğüm geneli öyle daha da pahalı olan hastaneler var.
Küçük ilde de değilim aslında. İstanbuldayım. Gittiğim hastanede de var Yenidoğan ünitesi. Zaten ilk hamileliğimde de o yüzden seçmiştim. Burda da var tabi ki pahalı hastaneler acıbadem medikalparkın bazı şubeleri gibi. Ama 500 muayene için yine de yüksek geldi bana. Ortalamaya bakarsak 200_300 civarıdır en çok.

Bende sendenim bende 10 kilo aldım ama doğumla beraber 5 6 kilo zaten rahat gidiyormuş tek tesellim o
Evet gidiyor. Ben 84 ile doğuma gittim. İki ay sonra falan 72 e falan düşmüştüm sanırım. Ama yine de iyi kilo almışsın. Bence o kadarı normal. Doğuma kadar da 4 kilo alsan 14 kilo almış olursun ki çok normal bu. Son aylar hızlı da kilo alınmıyor.

Bende memoriale gidiyorum ama A plus olarak geçen hastaneler hep bu fiyatlardı.
Sizinki uygunmuş gerçekten eşimin memleketi küçük bi yer orda bile 120tl muayene.

Peki zayıflarken sarkma oluyor mu?
Ben hiç çok kilo alıp vermedim bu ilk olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…