2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar granul sabun kullanan oldumu bebek kıyafetlerine bazen 2 durulama da bile tortu kalabiliyormus merak ettim, duru, dalan yada dalın granul almayı planlıyordum

Birde mayıs sonu hastane cıkısında bebegı arabaya getırınceye kadar, hastane takımının battaniyessıne bebek sarılı olucak zaten ama. extra pusette ustune aynı sekılde ınce bir penye battaniye lazım mı muslın yeterlimi bu soruda deneyimli annelere, yada ınce welsoft battaniye

Kızlar granul sabun kullanan oldumu bebek kıyafetlerine bazen 2 durulama da bile tortu kalabiliyormus merak ettim, duru, dalan yada dalın granul almayı planlıyordum
Ben roxy kullanıyorum. Tortu falan kalmadı benimkilerde. Roxy de ilk hamileliğimde alerjik çocuğu olan bi arkadaşım önermişti.

Anladığım kadarıyla Bu gruptaki çoğu kişide gebelik şekeri çıkmış. O yüzden dikkat ediyorlar. Haliyle de az kilo almışlar

Anladığım kadarıyla Bu gruptaki çoğu kişide gebelik şekeri çıkmış. O yüzden dikkat ediyorlar. Haliyle de az kilo almışlar
Evet, herkese kolaylıklar diliyorum o konuda ciddi anlamda dikkat edilmesi gerekiyor sanirim benim de yorumlardan takip ettigim kadari ile. Cok sükur şeker yukleme testimin sonucu normal çıktığından ve biraz da mide bulantısız bir hamilelik süreci gecirdigimden sanırım istahimda yerinde olunca aldi başını yürüdü kilolar. Sağlık olsun da verilir inşallah zamani geldiğinde

Evet ya bazen tortu bırakıyor sevmedim ben. Hele hassas yıkama, soğuk yıkama vs yaparsan çıkmıyor. 60 derecede filan kullanmak lazım. En güzeli incia çamaşır deterjanı aldım ben o da sıvılaştırılmış sabun bir nevi

Havalar çok değişken mayıs sonu bi bakmışsın yağmurlu rüzgarlı olmuş sen yedek bi penye battaniye muhakkak al zaten gerekirse onu da örtersin. Bi müslin ile de ousetin üstünü örtersin

Incıa. Sıveno aklımda ama leke cıkarıyormu Guzel

Ben granül sevemedim,tortu kalıyor.sıvı dalin antialerjik kullanıyorum ilk bebede de onu kullanmıştım,6 aydan sonra normal deterjana geçtim sadece çift durulama yaptım hep.atopik cilde rağmen herhangi bir sorun olmadı bizde.

Merhaba hanımlar. Size birşey danışmak istiyorum. Bebeğim hareketleri çok sık olmasada var ama geceden 3 defadır kasık tarafımda kalp atımı gibi hıçkırık mı bilemedim seğirmeler oluyor yaklaşık 5 dk yda 10 dk yakın sürüyor. Yürürkende devam ediyor bu normal mi bu sizce?

Normal kuzum hıçkırıyor minik.
Günde 3-4kere benimkide hıçkırıyor.
Yürürkende hissedersin.
Hareketleri ,artık kendine göre bir düzen belirlediği için daha az ama sert olur.suyu azalmaya başlayacak kendisi büyüdüğü için ,buda az hareket ve sert tekmeler demek( bazı bebekler sert tekmede atmaz benim ilk gebeliğimde çok endişelendirmişti beni) 2-3saat içinde hafif yada sık tekme hissediosan bu yeterlidir.5-6saat süren hareketsizlikte kontrol amaçlı doktora görünmekte fayda var.

Gunaydin demek isterdim ama tunaydini da gecmis...
Hamilelikte uykuya hemen daliveriyorum ve buna bayiliyorum, keske hayat boyu uykularim boyle olsa. Gece olunca gozler agirlasiyor, gun isigiyla uyaniyorum. Daha once hep uyku problemlerim oldugu icin hayat asiri kolay gelmeye basladi boyle. Bebek gelince de tabi boluk porcuk olacak muhtemelen ama o uykuya gecis kolaylagini bir seye degismem, az, cok uyumusum onemli degil.

Ben kullandım. Kullanıyorum hala. Hiç kalıntı falan olmadı. Çok koymamak gerek sanırım. Dalindi benim kullandığım.

Biz battaniye içine koymuştuk peluş gibi örgü battaniye. Mayıs başıydı.

Bende yattığım yerde dalıyorum uykuya,ilk gebelikte cin gibiydim.bunda aşırı uyku hali ve uyuma isteği var sürekli.nyse depolayalım uykuya ihtiyaç olacak

Çok teşekkür ederim canım içim rahatladı. Doktor bana 3 hafta sonra gel demişti kaldı 2 hafta ben her hafta görmek ister diye düşündüm ama.

Çok teşekkür ederim canım içim rahatladı. Doktor bana 3 hafta sonra gel demişti kaldı 2 hafta ben her hafta görmek ister diye düşündüm ama.
Benimkide 35.haftada çağırdı.
35.haftadan sonra her hfta çağırıyorlar genelde.
Yani artık son uzun aralıklı randevumuz
az daha sabır hepimize, bukadar süreyi aştık nasipse selamete az kaldı

Incıa. Sıveno aklımda ama leke cıkarıyormu Guzel
İncia leke çıkarmada daha iyi gibi geldi bana. Gerçi ek gıdaya geçtikten sonra leke başa bela bazen kosla leke çıkarıcı bile dökmeme rağmen çıkmıyor. Green clean leke çıkarıcı da kullanıyorum o da fena değil. Bebek kakası içinse en güzeli hemen beyaz sabun ile soğuk suda bi çitilemek sonra yıkatmak

Huzursuz bacak sendromu oldu bende gebelikte. Geceleri perişanım şimdiden:) Var mı yaşayan ve başa çıkabilen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…