2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bazi doktorlar cok teknik bakiyorlar islerine, hakli da olabilirler tabi ama ozellikle hamileler icin en ufak bir kontrol, muayene doktor, danisman hizmeti gibi olsa, hamilelere hasta gozuyle bakmasalar keske. Sizin dr oyle degildir belki ama iste hepimiz icin en huzurlu, stressiz hamileligi hayal ederken, onlara da kizmadan duramiyorum. Neyse atlatmis olmaniza sevindim, bundan sonrasi su gibi aksin gecsin.

Ben bir tane avent biberon aldım. Sağma makineme takmak amacıyla. Onun dışında almadım hiç. Emzikte almadım. İnşallah ihtiyaç duymam

Gerçekten kötü oluyor ağrı geçmiş olsun hepimize inşallah

Inşallah canım. Yine de doğana kadar o endişe hiç girmeyecek benden sanırım. Şekerden dolayı da korkuyorum suyu falan gelişimi normal ama korkuyor insan işte.

Benimde öyle canım. Son ayları da sağlıcakla atlayalım inşallah. Rabbim kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah.

Bence çok ucuz burda hiçbir özel hastane 92 birim ücreti kabul etmez.
Benim gittiğim hastanede muayene ücreti 500 tl çoğu özel hastane bu civarlarda.

Evet oda çok önemli doktor bana 8 10 kere hareketini hissetmen gerekli dedi bende daha çok hissediyorum o yüzden içim rahat. Parmağını emmesi, elini yumruk yapıp tekrar açması bunlarda gelişiminin iyi olduğunu gösteriyormuş.

Ay yok ben gebelik şekerinden ister istemez kısıyorum yoksa yardırsam şimdiden 20kilo almıştım çoktan.ilkindede 6 ay kustum oyüzden az aldım.bundada hala mide bulantısından ilaç içiyorum.sebep aslından bunlar

Valla parmağını emiyor mu hicbir fikrim yok

Bulantı ilacı ben de hala içiyorum. İlk aylar zaten o yüzden kilo vermedim bulantı yüzünden. Boş ekmek boş makarna haşlaması yoğurt yiyebiliyordum sa dece. Haliyle kilo yaptı. İki aydır durdu ama kilo alımı. umaırm böyle olur.

Canım sağlıklı olsun bebişler önemli olan o.
Benim arkadaşım 35kilo aldı şaka gibi 35.
Şimdi görsen tığ gibi incecik inanamazsın fotoğraflarını görsen.kısaca sağlık problemi yoksa dertlenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…