2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Arabada kullanmak için puset illaki alınıyor. Ben kızda puset kullandım, yine puset kullanırım.

Alısverıs bilindik bir magazadan ı yaptınız acaba kumas yumusaklıgı ı merak ettim ben daha hıc baslamadım alısverıse olmus hafta 29

Bize kuzenden puset geldi maxi cosi marka. Onu kullanacagiz.

ben kızımda ilk zamanlar hep portbebe ile gidip geldim. puset kullanmaya sonra başladım ele avuca gelince. ama şimdi puset için minderler satılıyor 6 yıl önce yoktu. o minderlerden alınca belki hep pusetle tasirim

ben kızımda ilk zamanlar hep portbebe ile gidip geldim. puset kullanmaya sonra başladım ele avuca gelince. ama şimdi puset için minderler satılıyor 6 yıl önce yoktu. o minderlerden alınca belki hep pusetle tasirim
Puset icinde minder ortu onerilmiyor. Guvenlik acigi oluyormus.
Yeni doganda puset kazasi yasamis cok bebek oldugunu soylemisti bir arkadasim. Ben koymayacagim lutfen siz de bir arastirin.

O mınderler omurgası ıcın sakıncalı ama bilginiz olsun cogu hekim o er mı yor

Alısverıs bilindik bir magazadan ı yaptınız acaba kumas yumusaklıgı ı merak ettim ben daha hıc baslamadım alısverıse olmus hafta 29
Valla izmirde direk kemeraltında tanıdık bi tontancıya gittim o şekilde bayağa uyguna geldi. Belki bi kaç parça da lcw veya hm den alırım. Ben onların ürünlerini de beğeniyorum

Bende 31 deyim kilo 1700 boy 39 cm. Aslında normal ölçüler ama kızım 31 de 2100 grammış oğlan kızıma göre daha mı zayıf olacak ne. Erken doğarsa çok minyon bişi olmasın korkum var
Bundan sonraki haftalarda daha hızlı ve daha çok kilo alacak.açığı kaparlar diye düşünüyorum hem normal aralıklarda oldugu sürece sorun değil sağlıklı olsunlarda napalım doğduktan sonra alırlar kilolarını

Bütün bıcırıklara maşallahhh
Her muaynede stres oluyorum valla
O stresi sen bana sor. Evde yatarken gobegimi aciyorum elim devamli karnimda harektlerini sayiyorum. Icten degil illa distan elimin de hissetmesi lazim yoksa

Esim diyor ki usumuyr musun acmissin gobegini buz olmus. Geceleri uykudan uyaniyorUm yine hareket kontrol ediyorum bu arada bunu yaparken acayip de uykum oluyor. Uyu iste mis gibi de mi?
Deli deli hareketler iste

Yalnız değilsin canım hatta yalnız değiliz
Hepimiz deliyiz ,bende illa uyandığımda geceleri hareketini hissetcem yoksa uykusuzluktan ölsem bile bekliyorum.analık zaten deli işi.gerçi ilk çocukta dahada panik oluyosun ,ikincide daha sakin olunuyo ama yinede endişe seviyesi ortanın üstü oluyo

O mınderler omurgası ıcın sakıncalı ama bilginiz olsun cogu hekim o er mı yor
Puset icinde minder ortu onerilmiyor. Guvenlik acigi oluyormus.
Yeni doganda puset kazasi yasamis cok bebek oldugunu soylemisti bir arkadasim. Ben koymayacagim lutfen siz de bir arastirin.
biliyorum evet ama pusetin ici daha çökmüş durumda değil mi? zaten sadece hastane- ev arasi taşınacak ve mesafe sadece 3dk.

biliyorum evet ama pusetin ici daha çökmüş durumda değil mi? zaten sadece hastane- ev arasi taşınacak ve mesafe sadece 3dk.
Arkadasin dedigi cumle oyle kazinmis ki hafizama. Bebegi babaya veriyorlar baba pusete koyuyor bebek elindeki pusetten kafa asagi yere dusuruyor. Hepimiz sok olduk demisti. Ben pusetten ekstra cekiniyorum acikcasi.
Ne sekilde kullanilmasi oneriliyorsa o kurali asla atlamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…