- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #37.401
Arabada kullanmak için puset illaki alınıyor. Ben kızda puset kullandım, yine puset kullanırım.Sevgili hanımlar bayadır siteye girmediğim için konuşulduysa kaçırmış olabilirim ama hastaneden çıkarırken aşıya giderken vs taşımak öneriniz nedir, portbebe alayım diyorum ama içleri geniş emniyet kemeri de yok. İçi güvenlikli portbebe markası var mı? Marka vermek yasak mı onu da bilmiyorum ama..Aslnda pusetten daha kullanışlı geliyor hem daha hafif, ama önerebilceğiniz başka bişey var mı?
Alısverıs bilindik bir magazadan ı yaptınız acaba kumas yumusaklıgı ı merak ettim ben daha hıc baslamadım alısverıse olmus hafta 29Ben de bugün alışveriş yaptım. Bi tane 10lu takım, iki tane 5li takım, bi tane 3lü takım, 3 tane alt üst takım aldım. 2 tane zıbın aldım (kızdan kalma bir sürü zıbın var evde diye az aldım). Kızdan kalma da bi sürü şey var evde diye bu kadar aldım. Bi de çok çabuk büyüyorlar ve haziranda yazlık almak gerekecek
Bize kuzenden puset geldi maxi cosi marka. Onu kullanacagiz.Sevgili hanımlar bayadır siteye girmediğim için konuşulduysa kaçırmış olabilirim ama hastaneden çıkarırken aşıya giderken vs taşımak öneriniz nedir, portbebe alayım diyorum ama içleri geniş emniyet kemeri de yok. İçi güvenlikli portbebe markası var mı? Marka vermek yasak mı onu da bilmiyorum ama..Aslnda pusetten daha kullanışlı geliyor hem daha hafif, ama önerebilceğiniz başka bişey var mı?
Puset icinde minder ortu onerilmiyor. Guvenlik acigi oluyormus.ben kızımda ilk zamanlar hep portbebe ile gidip geldim. puset kullanmaya sonra başladım ele avuca gelince. ama şimdi puset için minderler satılıyor 6 yıl önce yoktu. o minderlerden alınca belki hep pusetle tasirim
Ben karışık aldım markalardan bg store, hm, panço en güzel bunların ürünleriydi.Alısverıs bilindik bir magazadan ı yaptınız acaba kumas yumusaklıgı ı merak ettim ben daha hıc baslamadım alısverıse olmus hafta 29
O mınderler omurgası ıcın sakıncalı ama bilginiz olsun cogu hekim o er mı yorben kızımda ilk zamanlar hep portbebe ile gidip geldim. puset kullanmaya sonra başladım ele avuca gelince. ama şimdi puset için minderler satılıyor 6 yıl önce yoktu. o minderlerden alınca belki hep pusetle tasirim
Masallah kuzuya.32+0 dayım.
1850gram kilosu.
Sizde durumlar nedir?
Boy 41cm.
boy ver kızımMasallah kuzuya.
30/6 da 1600 dedi. Boy vermiyor gelisimi normal aralikta dedi.
Tekrar 31/6 da goruseceZ
Videoda baktim simdi 40 cm e filan tekabul ediyor ordaki deger.boy ver kızımFL kaç hocam biz ordan çarpı yedi falan hesaplarız kuzuyu
31+6 da 1847gr 42,5cm :)
Valla izmirde direk kemeraltında tanıdık bi tontancıya gittim o şekilde bayağa uyguna geldi. Belki bi kaç parça da lcw veya hm den alırım. Ben onların ürünlerini de beğeniyorumAlısverıs bilindik bir magazadan ı yaptınız acaba kumas yumusaklıgı ı merak ettim ben daha hıc baslamadım alısverıse olmus hafta 29
Bende 31 deyim kilo 1700 boy 39 cm. Aslında normal ölçüler ama kızım 31 de 2100 grammış32+0 dayım.
1850gram kilosu.
Sizde durumlar nedir?
Boy 41cm.
Bütün bıcırıklara maşallahhhMasallah kuzuya.
30/6 da 1600 dedi. Boy vermiyor gelisimi normal aralikta dedi.
Tekrar 31/6 da goruseceZ
Bundan sonraki haftalarda daha hızlı ve daha çok kilo alacak.açığı kaparlar diye düşünüyorumBende 31 deyim kilo 1700 boy 39 cm. Aslında normal ölçüler ama kızım 31 de 2100 grammışoğlan kızıma göre daha mı zayıf olacak ne. Erken doğarsa çok minyon bişi olmasın korkum var
O stresi sen bana sor. Evde yatarken gobegimi aciyorum elim devamli karnimda harektlerini sayiyorum. Icten degil illa distan elimin de hissetmesi lazim yoksaBütün bıcırıklara maşallahhh
Her muaynede stres oluyorum valla
Yalnız değilsin canım hatta yalnız değilizO stresi sen bana sor. Evde yatarken gobegimi aciyorum elim devamli karnimda harektlerini sayiyorum. Icten degil illa distan elimin de hissetmesi lazim yoksa
Esim diyor ki usumuyr musun acmissin gobegini buz olmus. Geceleri uykudan uyaniyorUm yine hareket kontrol ediyorum bu arada bunu yaparken acayip de uykum oluyor. Uyu iste mis gibi de mi?
Deli deli hareketler iste
Benim de bugün ilk kez oldu tedirgin oldum biraz umarım bebeğin suyuyla alakalı değildirHamileligin basindan beri var bende gunde 3-4 kez camasir degistiriyorum devamli
O mınderler omurgası ıcın sakıncalı ama bilginiz olsun cogu hekim o er mı yor
biliyorum evet ama pusetin ici daha çökmüş durumda değil mi? zaten sadece hastane- ev arasi taşınacak ve mesafe sadece 3dk.Puset icinde minder ortu onerilmiyor. Guvenlik acigi oluyormus.
Yeni doganda puset kazasi yasamis cok bebek oldugunu soylemisti bir arkadasim. Ben koymayacagim lutfen siz de bir arastirin.
Arkadasin dedigi cumle oyle kazinmis ki hafizama. Bebegi babaya veriyorlar baba pusete koyuyor bebek elindeki pusetten kafa asagi yere dusuruyor. Hepimiz sok olduk demisti. Ben pusetten ekstra cekiniyorum acikcasi.biliyorum evet ama pusetin ici daha çökmüş durumda değil mi? zaten sadece hastane- ev arasi taşınacak ve mesafe sadece 3dk.