2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ne zamandır 13/8 lerde. Bende ara ara 13/8 leri görüyorum. Korkuyorum

Umarm ilava başlamak zorunda kalmaZsın tansiyon yükselmez. şu tosbikleri bi kucaklasaydık.

Biz oğlumda hep anakucağı iler götürdük getirdik.yine öyle yaparız. Portbebe gereksiz geliyor bana çok kısa kullanılıyor

O düşme olayı genelde anakucağının geriye doğru düşmesinden kaynaklanıyor. Tutma yeri kapanıyor falan öyle bişeydi. Başımıza geldi Bi kez ama düşmedi şükür. O yüzden taşırken sadece sapını tutup taşımadık. Baş tarafından da tutuyorduk.

Benim de 31+0 da 1800 42 cm çıktı. Uzunmuş ama bizimki öyle dedi Dr.
Kız bebek tabi. Erkekle değişiyor kilo boy vs.
Benimde kızım bu haftada daha fazlaymış kilosu.
Aslında erkek bebeklere daha iri olur denir demekki buda sadece bir genellemeden ibaret.
Ben gebelik şekeri sebebi ile baya bi dikkat etmiştim sanırım biraz abartmışım:)

2-3 gündür başladı. Gece filan şişlik oluyor mu? Doktorunun haberi yoksa bilgi ver canım muhakak ve düzenli takip et. 14/9 olursa riskli
Her zaman değil de ara ara oluyor şişlik. Doktorumun haberi var. Benim zaten gebelik öncesi tansiyon problemim vardı. Bu zamana kadar ilaçsız geldik. Kardiyoloji doktoru ilaçsız devam etmemi son aylarda problem olabileceğini söylemişti. İnşallah bir problem olmaz da geçiririz bu dönemi

Kızlar şuan da sese müziğe tepki vermesi işitmesinin normal olduğunu gösterir değil mi?
Gerçi doğunca işitme testi yapıyorlar ama ben şimdiden emin olayım.

Portbebe olabilen pusetler var. Cybexin isterseniz bir bakın yatış pozisyonu var pusetin

İnşaallah canım ya. Benim de normalde tansiyonum düşüktür bile genelde 10/6 çıkar ama niyeyse işte gebelikte yükseliyor. Kızda 29.hafta gibi tansiyon ilacına başlamıştım sanırım doğuma kadar kullandım. Ki tansiyon ilacına ve sıfır tuz tüketmeme rağmen ara ara 13/14 oluyordu. Oğlan da bakalım nasıl ilerleyecek süreç. İlaç kullanmaktanda korkmuyorum yeterki erken doğum olmasın vaktiyle doğsun lar. İnşallah 38e sağlıkla geliriz

Kızlar şuan da sese müziğe tepki vermesi işitmesinin normal olduğunu gösterir değil mi?
Gerçi doğunca işitme testi yapıyorlar ama ben şimdiden emin olayım.
telefonun ışığı karnına tutup göz muaynesi , müzik açıp kulak muayenesi yapmak ancak annelere mahsus bişeydir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…