- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.662
- 38
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #37.381
29da benimde dönmemişti.Kızlar selamm. Biz 29. Haftaya giriyoruz ve kontrollerimiz her şeyimiz normal çok şükür ama bebek henüz baş aşağı dönmedi. Doktor 32. Haftaya kadar vakit var dedi. Siz de durumlar nasıl bebeğiniz döndü mü?
Belli olmaz canım. Bu cihazla ilgili Bi şey sanırım. Yeğenim mesela tam kilosunda doğdu. Ama arkadaşlarımın bebekleri 300-400 gr eksik oldular hep.Hadi ya benim bebek zaten minyon ultrasonda kilosu haftasına göre en alt sınırda çıkıyor desene daha da minik doğacak aslında
29 da benimde donmemisti doktor 34. Haftadan sonra doner dedi.Kızlar selamm. Biz 29. Haftaya giriyoruz ve kontrollerimiz her şeyimiz normal çok şükür ama bebek henüz baş aşağı dönmedi. Doktor 32. Haftaya kadar vakit var dedi. Siz de durumlar nasıl bebeğiniz döndü mü?
ben de 30. haftada gittiğimde pozisyonu baş aşağı mı diye sormuştum. Doktor da evet baş aşağı ama daha çok değişir bunları konuşmak için erken dedi. Burada birinde 36-37 haftalıkken bebeğinin baş aşağı döndüğünü okumuştumKızlar selamm. Biz 29. Haftaya giriyoruz ve kontrollerimiz her şeyimiz normal çok şükür ama bebek henüz baş aşağı dönmedi. Doktor 32. Haftaya kadar vakit var dedi. Siz de durumlar nasıl bebeğiniz döndü mü?
O zaman normal sanırım ya29da benimde dönmemişti.
Yarın kontrolüm var , bakalım naptı sıpa.
Yaa iyi o zaman şu bebek fotografinda kafa aşağı almışlar ya bebeği o yüzden bi pimpiriklendim29 da benimde donmemisti doktor 34. Haftadan sonra doner dedi.
O zaman bebek canı istedigi gibi hareket ediyor diyebiliriz sanırımben de 30. haftada gittiğimde pozisyonu baş aşağı mı diye sormuştum. Doktor da evet baş aşağı ama daha çok değişir bunları konuşmak için erken dedi. Burada birinde 36-37 haftalıkken bebeğinin baş aşağı döndüğünü okumuştum
Evet bu normal, artı bas asağı konusuna degınecek olursak benım bebek ilk andan itibaren hep oyle duruyor bazen oyle poz. Oluyorkı Dr bile sasırıyor bence takılmayın daha cok degısır onemlı olan son haftalardaki durusu, benimki karnımda hep amuda kalkmış gıvı duruyorMerhaba kızlar su gibi akıntınız oluyor mu
Iyi bari canım rahatladımEvet bu normal, artı bas asağı konusuna degınecek olursak benım bebek ilk andan itibaren hep oyle duruyor bazen oyle poz. Oluyorkı Dr bile sasırıyor bence takılmayın daha cok degısır onemlı olan son haftalardaki durusu, benimki karnımda hep amuda kalkmış gıvı duruyor
Kizimda 37 haftanin sonunda donmustu benim vakit var daha kac cesite girecekler doguma kadar kimbilirYaa iyi o zaman şu bebek fotografinda kafa aşağı almışlar ya bebeği o yüzden bi pimpiriklendim
Hamileligin basindan beri var bende gunde 3-4 kez camasir degistiriyorum devamliMerhaba kızlar su gibi akıntınız oluyor mu
Oo baya son haftalar. O zaman paniklememe gerek yokKizimda 37 haftanin sonunda donmustu benim vakit var daha kac cesite girecekler doguma kadar kimbilir
Benim 3-4 hafta önce döndü baş aşağı ama daha vakti var dönmek için 32-34 gibi dönenler de çok. Hatta kimisi doğum haftası bile dönebiliyormuş. Benim sezeryan olacağı için çok da takmıyorum istediği gibi takılsınBenim bebek yan duruyor uzanır yatar gibi başı bi tarafta ayakları bi tarafta oluyor. Çok erken değil mi dönmesi için haftalarca baş aşağı mı duracak
Düzenli ve şiddeti giderek artan sancılar riskli ama yine de doktora her türlü ağrıda bilgi vermek de yarar varGunaydin hnmlar iki gundur aniden baslayan agrilarim var magnezyum aldim ama bana misin demiyor.mg alinip da gecmeyen agrilar dikkate alinmali mi?