2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Peki tulum, zıbın, pijama, çorap, yelek yeterli mi ilk 3 ay?

Çok fazla kirletmiyorlar mı bende o yüzden fazla alıyım lazım olur diye düşünüyorum.

Tecrube edinmek cok guzel bisey. Insan deneyimsiz olunca neyi nasil alacagini bilemiyor. Ama yasadikca diyor ki buna gerek yokmus vs. Mesela ben youtube dan yenidogan alisverisi videolari izleyerek cikarmistim eksikleri. Biberon sterilizator makinasi almis herkes, dusundum gerekli mi diye, sonra vazgectim

Yurtdisi icin fiyati uygundur. Ama burda pahaliya geliyor baya. O yuzden ikilemde kaldim. Bana da kumasi cok rahat geliyor videolarda falan gordum ama dokunmadim daha konforlu oldugu kesin ama belki yine benzer konforda daha uygununu alirim bulursam.

Ana kucagi kesinlikle ilk alinmasi gerekenlerden. En azindan benim icin oyle. Yemek yaparken vs oyalanir

Yoykoya da bak mutlaka. Ben çok beğendim geçen gün kurup baktık. Aynı kalite gibi kraft ile.

Demek ki bazen pahali olmasi kullanisli ve konforlu oldugu anlamina gelmiyomus iyi bari icim rahatladi kraft london ve yoyko yu not aldim ikisine de bakicam cok sagol

Çok fazla kirletmiyorlar mı bende o yüzden fazla alıyım lazım olur diye düşünüyorum.
Çok şükür kızımda kusma veya çiş kaka taşırma durumu çok olmadı ondan çok kirlenme de olmadı. Çok abartmadan al sende baktın yetmiyor internetten sipariş verirsin hemen. Bi de başta çok hızlı büyüyorlar. Yenidoğan diye satılanlar mesela maksimum 2-3 ay oluyor. Ben birazdan kızımın ilk kıyafetlerine bakıp yazayım sana

hayirli cumalar kizçeler
bugun hastaneye gittim sata gore 30hafta olan bebis usgde 32haftalik gelisimi ondeymis kilodu 1760kg. boyle giderse buna gore sezeryana erkenmi alinir acaba hangisini baz alicam bn smdi 30mu 32 haftalikmiyiz

Evet ben de kollarını kıvırıp giydirmiştim ilk günler ama sonra çok hızlı büyüyorlar
Aynen oyle her boyuttan olculu sekilde almak lazim kullanacak kadari yeterli bence ben oyle yapmistim kizimda gerci ama aileden gelecek hediyeleri hesap etmedim yurtdisinda oldugum icin kizim 2 aylikken geldim turkiye ziyaretine bir buyuk valiz esya oldu tum es dost birseyler almis cogu kullanamadan kaldi.

Benim kraft london. Çok memnundum. Ana kucağı yok ama o ayrıca alınıyor. Sanırım aynı ayarda chicco lite way vardı. Aynı özelliklerde hem baston hem travel. Onu düşünebilirsin hala varsa.
Kraft londona baktim, cok pratik ve rahatmis, cok isinmistim fiyati da 1250 civari cok uygun ama bi cok yerde tukenmis yok hepsi burada da gordum 2000 tl yazmis uyanik satici

hayirli cumalar kizçeler
bugun hastaneye gittim sata gore 30hafta olan bebis usgde 32haftalik gelisimi ondeymis kilodu 1760kg. boyle giderse buna gore sezeryana erkenmi alinir acaba hangisini baz alicam bn smdi 30mu 32 haftalikmiyiz
30 olarak devam. Bebeklerin 2 hafta önden gitmesi normal kabul ediliyor. Son haftalar karar verir doktor gidişata göre. Benim kızım da hep önden gitti ama son 2-3 hafta kilo alımı yavaşladı dengeyi öyle sağladı. 37.haftada 3250 doğdu

Evet bak hediye de geliyor iyi hatırlattın aslında baştan 3-5 parça bişey alıp doğduktan sonra ihtiyaca göre almak daha mantıklı. Artık internetten almak da kolay. Mesela lcw den 5 takım sipariş ediyorum içinden olanlardan 3 tane seçip olmayan 2sini geri yolluyorum. Pandemi dönemi hep internetten aldım kızıma

buda yavaslar heralde birden hizla aldi masAllah iyi 3kiloya ulassa yeter saglkli olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…