2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
En guzeli oyle bence bende tum alisverisimi internetten yaptim hesaplida oluyor oyle kalite marka falan aramiyorum birkac kez giyilecek zaten eskimeden kaliyor.

Civilimden alısverıs yapan varmı kızlar kumas kalitesini merak ettim, gecenlerde hatta muhendısınoglu cıtcıtlı badılerını paylasmıs

yok canim sekerim yok nasil boyle iri oldu anlamadm cok tatli yiyen biride deglm oyle . bn pek kilo almadm gbi bebege yariyor demekki anlamadm bu isi busefer nye boyle oldu 1.oglumda boyle degldi 3.300dogmustu ama sislik felan 3e kadar inmisti kilosu 2hafta snra gel dedi tekrar sekere baktrcaz

saglkli olsunda seseryen olsun napalm kac haftalikken aldi sezeryana seni

Bende pijama takımı, patikli tulum, zıbın, düz tulum hepsinden almışım onları aylara göre ayırıp bakıcam eksik olanlara.

Ben bugün çilekten asansörlü beşik ve yatak aldım. Bakalım memnun kalacak mıyım
Ayrıca kontrolüm vardı bebek iyi bu haftalar çok hızlı kilo almaya başladım.

Annem uyanınca sırtı üşür diyor ben 2 tane alıyım dursun.
Anneler hep aynı kafada benim kızın bir sürü örgü yeleği vardı şuan 1 buçuk yaşında,evde nerdeyse hiç yelek giymedi diyebilirim. Ama bizim ev sıcak oluyor tabi, bi de izmirdeyim. Yekeleri anca bi yere gittiğimizde giydirdim. Yine de bu bebişe bi tane penye yelek alırım belki, Nisan mayıs ta örgü yelek zaten giydirilmez.

Örgü almıcam ince yelek ve kolsuz yelek aldım.

Bg store, panço ve hm den kıyafetler aldım. Evde giyeceği şeyleri daha çok civilden aldım fiyatı uygundu baya. Denrye deneye hangi marka iyi kötü bulucam artık.

Cnm genelde 32 de kesiyorlar.ben 100 luk coraspin kullaniyorum dun kontrolum vardi 36 da birakacagiz dedi dr um.ama senin 150 lik bilemedim dr unu arama sansin yok mu?

Kesinlikle chicco liteway tavsiye ederim..cok memnun kaldim kizimda .

Cnm hic pisman olmazsin ben market posetlerini de takiyordum kenarlarina .cok saglam bayagi yuku tasimisligi var yani pratik arabada yer kaplamiyor 7 yil oldu hala tas gibi .kesinlikle baska arabaya bakma.
Bende aynen . Kumsalda bile kullandım o kadar yani hala da sağlam. Kullanıcam tekrardan.Travel sistemlerin görünümü de çok hoş ama ağır olması bence almamak için en önemli etken. Yoksa travel almayı isterdim görüntü itibariyle

saglkli olsunda seseryen olsun napalm kac haftalikken aldi sezeryana seni
planlı olmadı 37+0 da gece yarısını geçe karın ağrısı kasılma gibi nefesimi kesen bi ağrıyla gittim nöbetçi ebe açıklık yok gaz sancısı olabilir dedi serumla sabahladım hastanede sabah doktorum gelince muayene etti nst istedi doğum başlamış bekletmeye gelmez nasıl sezaryen olacaksın kararını ver dedi ben de genel anestezi istedim akşamüstü girdim ameliyata. öyle yani hazırlıksız yakalandık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…