-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #36.161
Benim gittigim iki doktor da boyunu hiç ölçmez sadece ağırlık bakar. Sorduğumda belli bi sure sonra ölçmek imkansizlasir net bir ölçüm yakalayamayız demişlerdiKızlar ben 25 haftada doktora gittim gemrn hafta gruba hiç göremedim 29 cm 700gr dedi kızıma, netten bakıyorum 34 cm boy yazıyor bu haftalar da giden var mı kilosu iyide boyu minnak geldi nette 34 yazıyordu boyum da 1.72 ama minnak Bi kız mı olacak ki saglıklı olsun tabi de kafana takıldı
Canım ben de 25+0 da gittim 700 gram 30 cm çıkmıştı. Haftasına göre normal ama minyon olabilir demişti. Sıkıntı bi durum söylemedi 27+0 da gittiğimde de 970 gram 34 cm olmuştuKızlar ben 25 haftada doktora gittim gemrn hafta gruba hiç göremedim 29 cm 700gr dedi kızıma, netten bakıyorum 34 cm boy yazıyor bu haftalar da giden var mı kilosu iyide boyu minnak geldi nette 34 yazıyordu boyum da 1.72 ama minnak Bi kız mı olacak ki saglıklı olsun tabi de kafana takıldı
Prego marka aldım canımSizin aldığınız hangi marka?
Canım bende 25. Haftada gittim 30 cm 700 gr. Benim de boyum 1.68 eşim 1.85 . Çok kafana takma.Kızlar ben 25 haftada doktora gittim gemrn hafta gruba hiç göremedim 29 cm 700gr dedi kızıma, netten bakıyorum 34 cm boy yazıyor bu haftalar da giden var mı kilosu iyide boyu minnak geldi nette 34 yazıyordu boyum da 1.72 ama minnak Bi kız mı olacak ki saglıklı olsun tabi de kafana takıldı
Ben tek doz oldum. İkinciyi olmayacağımKızlar günaydın , tetanoz da 2. Dozu olan var mı. Tek doz oldum ben. 2. Bu haftalarda olmam lazim ama olmazsam nasil olur. Benim gibi tek toz olan var mi
Ben de olmak istemiyorum canm ya. Yeterli diye düşünüyorum bebek için. Anne için 5 yil koruyuculuk olsun diye 3 doz yapılıyor olmayacagim sanırım.Ben tek doz oldum. İkinciyi olmayacağım
Kızlar günaydın , tetanoz da 2. Dozu olan var mı. Tek doz oldum ben. 2. Bu haftalarda olmam lazim ama olmazsam nasil olur. Benim gibi tek toz olan var mi
Canım çok takılma boya kiloya yaklaşık olarak söylüyorlar zatenKızlar ben 25 haftada doktora gittim gemrn hafta gruba hiç göremedim 29 cm 700gr dedi kızıma, netten bakıyorum 34 cm boy yazıyor bu haftalar da giden var mı kilosu iyide boyu minnak geldi nette 34 yazıyordu boyum da 1.72 ama minnak Bi kız mı olacak ki saglıklı olsun tabi de kafana takıldı
Tek doz hiç bi anlam ifade etmiyor. 2. Dozdan sonra koruyuculuk oluşuyor çünkü. Eğer yaptırmazsanız ilkini de boşa yaptırmış olursunuz.Kızlar günaydın , tetanoz da 2. Dozu olan var mı. Tek doz oldum ben. 2. Bu haftalarda olmam lazim ama olmazsam nasil olur. Benim gibi tek toz olan var mi
ben 2 doz oldum.Kızlar günaydın , tetanoz da 2. Dozu olan var mı. Tek doz oldum ben. 2. Bu haftalarda olmam lazim ama olmazsam nasil olur. Benim gibi tek toz olan var mi
Boyda bana da kesin bir sey denilmez ama farazi tahmini su kadar olsa gerek dedi doktorlar.Kızlar bebeğin kilosunu söyleyebililiyorlarda boyda kesinlik yokmuş ben hep soruyorum her gittiğim doktora onun tam netliği yok dediler.
Tek doz anlamsiz ikinci doz yapilmayacaksa ilkinin de yapilmasinin bir anlami yoktur.Tek doz hiç bi anlam ifade etmiyor. 2. Dozdan sonra koruyuculuk oluşuyor çünkü. Eğer yaptırmazsanız ilkini de boşa yaptırmış olursunuz.
Braun kulaktan ölçer kullanıyorum. 2013 ya da 2014 te almıştım. Gayet memnunumE-bebekte bugün ateş ölçerlerde indirim varmış.
tavsiye edebileceğiniz bi model var mı ya da sizler hangi marka/modelleri aldınız?
model verebilir misiniz?Braun kulaktan ölçer kullanıyorum. 2013 ya da 2014 te almıştım. Gayet memnunum