- Konu Sahibi KirazHanim
- #36.181
Irt 6520 modelimodel verebilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Irt 6520 modelimodel verebilir misiniz?
Aynen banada tahmini söylüyorlar hiç söylemeyende var. Kilo daha önemli sanırım gelişim açısından.Boyda bana da kesin bir sey denilmez ama farazi tahmini su kadar olsa gerek dedi doktorlar.
Doktorun ultrason kağıdı veriyorsa orda FL ölçümü var. Boy uzunluğunu ortalama olarak o ölçümün 7 katını söylüyorlarAynen banada tahmini söylüyorlar hiç söylemeyende var. Kilo daha önemli sanırım gelişim açısından.
Oluyor bazen, burada da çok sık yazılıyor. Bunu dün okuyordum ben de.Sol bacak agrim var neden olir kızlar sizde de oldu mu
Teşekkür ederim ama benimki kramp değil kalcamdan dizimde dahil ağrıyor.Oluyor bazen, burada da çok sık yazılıyor. Bunu dün okuyordum ben de.
Ben geçen hafta gittim. Tam 27 bitmişti. 1150 gr kilosu. Boyunu söylemedi ama kağıtta fl değeri var. Onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyor. Ona göre 37 cm çıktı. Ama bana da uuzn geldi bence o ortalama ölçümlere takılma. Şimdi hızlı büyüyorlar. Seninki de uzamıştırKızlar ben 25 haftada doktora gittim gemrn hafta gruba hiç göremedim 29 cm 700gr dedi kızıma, netten bakıyorum 34 cm boy yazıyor bu haftalar da giden var mı kilosu iyide boyu minnak geldi nette 34 yazıyordu boyum da 1.72 ama minnak Bi kız mı olacak ki saglıklı olsun tabi de kafana takıldı
Onun da mı var anne yanı park yatak? Hemen bakayım çok sağolPrego marka aldım canım
Bana da hiç boyunu söylemedi. Ben de söylediğiniz gibi o ölçümü çarparak yaklaşık değerini buluyorum. Kilosu kaç olmuş ya da boyu kaç olmuş diye hiç sormadım doktora bu zamana kadar. Hep gelişimi nasıl, haftasıyla uyumlu mu diye sordum. Ben de minyonum bebeğimin iri olmasını beklemiyorum açıkcası. Haftasıyla uyumlu olsun yeterDoktorun ultrason kağıdı veriyorsa orda FL ölçümü var. Boy uzunluğunu ortalama olarak o ölçümün 7 katını söylüyorlar
Benim aldığım normal kumaş şeklindeydi bazıları paraşüt kumaşı oluyor sanırım öyle değildi yani haşur huşur etmiyor. Ama anne yanı modundayken sallanma olayı yok nedense eğik duruyor. Onda hiç sallanma özelliğini kullanamadım ama anne yanı modu büyük kurtarıcım oldu. Kızım şimdi 1 buçuk yaşında alt kademesinde yatıyor. En güzel özelliği de eni biraz dar o sayede kapılardan rahatça geçiyor, odadan odaya taşıma imkanı var. Bazı park yatakların eni daha geniş, kapılardan geçemiyorBen anne yanı ve park yatak arasında git gel yaşıyordum. Bunu gördüğüm çok iyi oldu. Baktım kullandığınız park yatağa. Çok iyi gerçekten. Peki kumaşı falan nasıl? Bazıları haşır huşur ediyor öyle olsun istemiyorum ben. Bunun kumaşı nasıldı acaba?
Ben sallanma özelliğini kullanmam sanırım. Oğlumda da kullanmadım. Özellikle alışması ı istemedim. Ben de aksine biraz geniş olsun istiyorum açıkçası. 60 en dar oluyor. Tabi her şeyi oğlumla kıyaslayarak yorumluyorum. O dar yerde yatmadı hiç. Beşiği 70 olmasına rağmen dönerken rahat etmedi. Paraşüt kumaş olmaması çok iyi. Biraz baktım yoyko nun fa varmış anne yanı. Onu da çok beğendim çok güzel yorumlar var hakkında. Ölçüsüne karar verirsem ikisinden birini alaacağım inş. Çpo sağol canım yçBenim aldığım normal kumaş şeklindeydi bazıları paraşüt kumaşı oluyor sanırım öyle değildi yani haşur huşur etmiyor. Ama anne yanı modundayken sallanma olayı yok nedense eğik duruyor. Onda hiç sallanma özelliğini kullanamadım ama anne yanı modu büyük kurtarıcım oldu. Kızım şimdi 1 buçuk yaşında alt kademesinde yatıyor. En güzel özelliği de eni biraz dar o sayede kapılardan rahatça geçiyor, odadan odaya taşıma imkanı var. Bazı park yatakların eni daha geniş, kapılardan geçemiyor
Merhabalar herkese amniyon sıvısının fazla olduğunu öğrenen var mı ?
Yoykonunkini bilmiyorum araştır tabi hangisi daha güzelse onu alBen sallanma özelliğini kullanmam sanırım. Oğlumda da kullanmadım. Özellikle alışması ı istemedim. Ben de aksine biraz geniş olsun istiyorum açıkçası. 60 en dar oluyor. Tabi her şeyi oğlumla kıyaslayarak yorumluyorum. O dar yerde yatmadı hiç. Beşiği 70 olmasına rağmen dönerken rahat etmedi. Paraşüt kumaş olmaması çok iyi. Biraz baktım yoyko nun fa varmış anne yanı. Onu da çok beğendim çok güzel yorumlar var hakkında. Ölçüsüne karar verirsem ikisinden birini alaacağım inş. Çpo sağol canım yç
Önceki hamileliğimde 24, haftada falandım sanırım suyu fazla dedi doktorum. Ama hiç şeker vs demedi. Makarna hamur işi vs azalt demişti. Dikkat ettim onlara. Sonraki kontrolde normale dönmüştü. Birçok kişide yaşanan bir durum. Beslenme etkiliyor demek ki.Merhaba canım bana yaklaşık üç hafta önceki kontrolde doktor bunu söyledi Hatta burda da paylaştım ama aynı durumu yaşayan yoktu sanırım Doktor o zaman muhtemelen gebelik şekeri dedi, ertesi gün şeker yükleme yapıldı ama şeker çıkmadı Beslenme hatası olabilir dedi Protein ağırlıklı beslen üç hafta sonra tekrar bakacağım dedi Yarından sonra kontrole gideceğim
Ayrıca bu durumlarda yüzde elli hiçbir sebep bulunmuyor da dedi
Sana neler dedi neler önerdi ?
Merhaba mesajını yeni gördüm.Şeker ölçümün iyi dedi 135 çıktı ayrıntılı ultrason da da bişey çıkmadı sebep yok yani şuan.3 hafta sonra çağırdı.Beslenme ile ilgili birşey söylemedi.Dikkat et erken doğumu tetikleyebilir dedi ağrın sancın olabilir dedi.Merhaba canım bana yaklaşık üç hafta önceki kontrolde doktor bunu söyledi Hatta burda da paylaştım ama aynı durumu yaşayan yoktu sanırım Doktor o zaman muhtemelen gebelik şekeri dedi, ertesi gün şeker yükleme yapıldı ama şeker çıkmadı Beslenme hatası olabilir dedi Protein ağırlıklı beslen üç hafta sonra tekrar bakacağım dedi Yarından sonra kontrole gideceğim
Ayrıca bu durumlarda yüzde elli hiçbir sebep bulunmuyor da dedi
Sana neler dedi neler önerdi ?
Önceki hamileliğimde 24, haftada falandım sanırım suyu fazla dedi doktorum. Ama hiç şeker vs demedi. Makarna hamur işi vs azalt demişti. Dikkat ettim onlara. Sonraki kontrolde normale dönmüştü. Birçok kişide yaşanan bir durum. Beslenme etkiliyor demek ki.
Merhaba mesajını yeni gördüm.Şeker ölçümün iyi dedi 135 çıktı ayrıntılı ultrason da da bişey çıkmadı sebep yok yani şuan.3 hafta sonra çağırdı.Beslenme ile ilgili birşey söylemedi.Dikkat et erken doğumu tetikleyebilir dedi ağrın sancın olabilir dedi.