-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #36.141
Ben park yatak kullandım aşırı rahat. İstediğin yere taşı, istediğin odada kullan. Yatılı bi yere gideceksen katla, çantasına koy yanında götür. Bebek büyüyünce alt kademeye alıyorsun beşikten düşer eder sıkıntısı da olmuyor. Hatta ben anne yanı olabilen bi model vardı onu aldım ilk aylar anne yanı modunda aşırı rahat ettim. Chipolino merida anne yanı park yataktı benim aldığım. Tek eksisi sallanma özelliği var ama pek rahat olmuyor onda sallamak. Ama zaten biz kızı ya kucağımıDa ya da ana kucağında salladık ilk aylar, biraz büyüyünce de ayakta salladıkBeşik icin ne düşünüyorsumuz. Park beşik mi karyola mi ahşap olanlardan. Çok kararsızım sizler ne kullandınız ya da ne alacaksınız?
Bende magnezyum kullaniyorum bence baska bise bu agri sizlamaCanım o durum bende hamile kalmadan öncede olmuştu. Tahlillerim temiz çıktı magnezyum vermişti doktor.
2 hafta önce yine oldu önemsemedim zaten magnezyum kullanıyorum.
Ilk 6 ay icin yatak yani konabilen portatif yataklardan almayi dusunuyorum. Sonrasi icin de besik dusunmedim, cocugun odasina tek kisilik yatak olcusunde kenari korumali, boyu yere yakin yataklardan alirim dedim. Tabi bunlar dusuncede duruyor, zamanla ihtiyaca gore nasil gelisir bilmem.Beşik icin ne düşünüyorsumuz. Park beşik mi karyola mi ahşap olanlardan. Çok kararsızım sizler ne kullandınız ya da ne alacaksınız?
Bebegin basi yukaridaysa eger kaburgalara baski yaptigi icin olabilir goguste veya gogus kafesinde sıkısma yapabilirBende magnezyum kullaniyorum bence baska bise bu agri sizlama
Ben devam ediyorum ama secdeye giderken dizlerimin arasinj biraz aciyorum o zaman kolay oluyoKizlar namaz kilarken secdeye varinca zorlaniyorum sizde oyle oluyor musunuz ne yapacagimi sasrdim
29+ lardaysan 30. Haftanın içindesin o yüzden. Mesela ben 27+2 yim 28. Hafta içindeyimYa bu hamilelik günlüğünde neden 1 hafta ilerisini gösteriyor bilen var mı? Aslında 29.hafta ama 30.hafta görünüyor beni heyecanlandırıyor
Oyun parkı cok kulabıskı 3 yasına dek sonra zt oda yapılır benım fikrim buBeşik icin ne düşünüyorsumuz. Park beşik mi karyola mi ahşap olanlardan. Çok kararsızım sizler ne kullandınız ya da ne alacaksınız?
Canım sana bısey sorucam sen endokrin de kontrol e gıttıgın de seker olcum cihazını hastane sonucları ile karsılastırcaktıbız sonuc ne cıktı merak et tım cok sapma cıktımı29+ lardaysan 30. Haftanın içindesin o yüzden. Mesela ben 27+2 yim 28. Hafta içindeyim
Daha gitmedim.1 ay sonra gel dedi en son konuştuğumuzda. 2 hafta sonra gideceğim . O zaman yazarım inşallAhCanım sana bısey sorucam sen endokrin de kontrol e gıttıgın de seker olcum cihazını hastane sonucları ile karsılastırcaktıbız sonuc ne cıktı merak et tım cok sapma cıktımı
Normalde biz Doldurduğumuz haftayı söylüyoruz 29+2 vs gibi ama uygulama direk içinde bulunduğumuz haftayı yazıyor 30 diyeYa bu hamilelik günlüğünde neden 1 hafta ilerisini gösteriyor bilen var mı? Aslında 29.hafta ama 30.hafta görünüyor beni heyecanlandırıyor
Oğlumda çileğin büyüyen beşiğini aldık. Aslında çok güzeldi çok kullanışlıydı. En başta çok memnun kalmıştım. Ama dönmeye başlayınca oğlum uyumadı. Kenarlarına çarptıkça kolu bacağı uyandı sesinden. Yerde yattık uzun süre beraber. 1 yaşı geçince de sattık montessöri yaptırdık odasına geçirdik. Ama kardeşimin de kızı olmuştu bizden sonra.aynısından aldılar. Yeğenim 2.5 yaşında hala uyuyor onda. Çocukla ilgili biraz. Ben ilk etapta anne yanı düşünüyorum. Almadığıma pişman olmuştum çok sık kalkılıyor çünkü gece. Park yatak da aklımın Bi kenarında ama gönlüme göre uygun bulamadımBeşik icin ne düşünüyorsumuz. Park beşik mi karyola mi ahşap olanlardan. Çok kararsızım sizler ne kullandınız ya da ne alacaksınız?
Beşik icin ne düşünüyorsumuz. Park beşik mi karyola mi ahşap olanlardan. Çok kararsızım sizler ne kullandınız ya da ne alacaksınız?
Ben anne yanı ve park yatak arasında git gel yaşıyordum. Bunu gördüğüm çok iyi oldu. Baktım kullandığınız park yatağa. Çok iyi gerçekten. Peki kumaşı falan nasıl? Bazıları haşır huşur ediyor öyle olsun istemiyorum ben. Bunun kumaşı nasıldı acaba?Ben park yatak kullandım aşırı rahat. İstediğin yere taşı, istediğin odada kullan. Yatılı bi yere gideceksen katla, çantasına koy yanında götür. Bebek büyüyünce alt kademeye alıyorsun beşikten düşer eder sıkıntısı da olmuyor. Hatta ben anne yanı olabilen bi model vardı onu aldım ilk aylar anne yanı modunda aşırı rahat ettim. Chipolino merida anne yanı park yataktı benim aldığım. Tek eksisi sallanma özelliği var ama pek rahat olmuyor onda sallamak. Ama zaten biz kızı ya kucağımıDa ya da ana kucağında salladık ilk aylar, biraz büyüyünce de ayakta salladık
Sizin aldığınız hangi marka?Ben anne yani park yatak aldım en çok onu önerdiler umarım memnun kalırım
Tuna, Turna, Kanat, Mercan, Deniz gibi dogayi baliklari kuslari ozgurlugu animsatan hem de uniseks olan her ismi cok severim ama anlamdan cok telafuzun kolay basit anlasilir olmasi on plana cikti bizim icin. O yuzden telafuzu evrensel daha basit isimlerin izini suruyorum.Merhabalar kızlar bayadır bakamadım buraya nasılsınız. Ben halen kızıma isim bulamadım gerçekten çok zormuş herkes bir kafadan birşey söylüyor sinir oluyorum artık aysima ismi biraz daha ılımlı gelmişti bize ama kararsizim halen sizler ne yaptınız.
Park yatak aldım canım rahat oluyor katlayıp taşıyorum yazın oğlum safa, kullanmıştım çok da, pahalı olmamışOyun parkı cok kulabıskı 3 yasına dek sonra zt oda yapılır benım fikrim bu