2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Eki Görüntüle 2681669

Bu arada dunden beri cok kafami karistiran gebelik hesaplamayla ilgili durumu cok guzel izah eden bir yazi. Simdi son adet tarihimi giriyorum ve 4 haftalik hamilesiniz diyo. Ya bakiyorum bakiyorum imkan yok 4 haftalik olamaz zaten en fazla 2 hafta once birliktelik oldu, bu bebek havadan mi geldi oncesinde diyorum😃 meger tum dunyada baz alinan, son adet tarihiymis ve bebek ilk o gun rahme dusmus gibi hesaplaniyomus. Benim gibi kafasi karisan arkadas varsa diye paylasmak istedim😁😁
happymom diye bir app var, telefona onu indir :KK200: son adet tarihini giriyorsun ve bebeğin haftasını gününü falan gösteriyor.

happymom diye bir app var, telefona onu indir :KK200: son adet tarihini giriyorsun ve bebeğin haftasını gününü falan gösteriyor.
Ayy ben de onu soracaktim kalp kalbe karsi💕💕 ovulasyon testi yaparken merakimdan dr banu ciftci nin uygulamadini indirmistim ama sevmedim cunku uygulama surekli kendi kendine kapanip hata veriyodu.

Hemen indiriyorummmmm

Anne Adayı :anneadayı:YaşSATTahmini Doğum TarihiKaçıncı :emir_bebek:Başlangıç-Bitiş Kg
KirazHanim KirazHanim
32​
29.07.2020​
05.05.2021​
1​
51,8-----
@Norma J 3504.08.202011.05.2021Bu kismi anlamadim62

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-05-2021

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Sanirim bu basliga ben de gelecegim. Sat iki gun gecince kanda beta 58 cikti iki gun sonra da yani dun 113. Yarin tekrar bakacagiz. Umarim saglikli bir gebeliktir ve gokkusagi bebegim gelir.

X