2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çıktı Canım 😍😍ben de haber vermek için gireyim dedim senin mesajını gördüm 😇

Kan sonucum çok güzel, beta 1284
Kan, Demir, tsh hepsi çok iyi çıktı.
Emzirdiğim için beslenemene ekstra dikkat et dedi ebe.
8 haftalık olunca da kadın Doğuma gidicem, ebe de zaten en az 6 haftalık olmadan gitme dedi.
Şimdilik haberler güzel 🤩
Kan sonucunu alınca eşimle kızıma sarıldım ağladım, eşim beni ve kızımızı öptü kardeş geliyor dedi kızım da bize bakıp gülüyor sanki anlıyormuş gibi 😀

8 haftalık olunca da kadın Doğuma gidicem, ebe de zaten en az 6 haftalık olmadan gitme dedi.
Kan sonucunu alınca eşimle kızıma sarıldım ağladım, eşim beni ve kızımızı öptü kardeş geliyor dedi kızım da bize bakıp gülüyor sanki anlıyormuş gibi 😀
ohhh harika çok sevindim :KK68: artık sağlıkla ilerlesin inşallah :dua:
birinci bebek ne kadarlık sizin?

Kızlar yaa mutluluktan hemen ortaya daldım valla mesajları okuyamadım.
Şimdi mesajlara bakıp yazan arkadaşlara cevap vericem.
Kan sonucum güzel, inşallah ultrasonda da her şey yolunda görünür 🤩

Ben Nisan annelerindeyken de bi girerdim arka arkaya bir sürü mesajları yazardım 😂

Kızlar yaa mutluluktan hemen ortaya daldım valla mesajları okuyamadım.
Şimdi mesajlara bakıp yazan arkadaşlara cevap vericem.
Kan sonucum güzel, inşallah ultrasonda da her şey yolunda görünür 🤩

Ben Nisan annelerindeyken de bi girerdim arka arkaya bir sürü mesajları yazardım 😂
şimdi bilgileri alayım mı senden? vermiş miydin yoksa?

4 artı 2 de 215 cıktı benim biraz deger dusük diye dusunuyorum sonra da herşey olacagına varır diyip kafamdan atmaya calışıyorum
Herkesin farklılık gösteriyor Canım, önemli olan sağlıkla ilerlemesi, bak ben ilk gebeliğimde hiç beta bişe baktırmadım, evde test yaptım çift çizgi çıktı, bekledim 20 gün sonra doktora gittim. Bu kez beta baktırdım düşük mü yüksek mi derken strese girdim bir haftada.
Ben bugün 4+5 oldum beta 1284 çıktı, doktora gitmek için de 8 haftalık olmayı beklicem yine

Hanımlar merhaba adetim 4 gün gecikti dün kan testi yaptırdım beta 125 çıktı normal mi bu değer
Üste de yazdım Canım herkeste farklı çıkıyor, önemli olan sağlıkla ilerlemesi, hayırlı olsun gebeliğin ❣️

Insallah oyledir🙏🏻🙏🏻🙏🏻 6 tup kan verdim iki kolum da cok aciyor. Umarim tekrar istenmez😥
Ben de bu sabah 4 tüp verdim 😬
Geçmiş olsun Canım

Ayy ben de onu soracaktim kalp kalbe karsi💕💕 ovulasyon testi yaparken merakimdan dr banu ciftci nin uygulamadini indirmistim ama sevmedim cunku uygulama surekli kendi kendine kapanip hata veriyodu.

Hemen indiriyorummmmm
Banu çiftçi ben de indirdim ama sevmedim
İlk gebeliğimde adım adım gebelik diye bir uygulama indirmiştim ama bu sanırım ios da yok bugün baktım
Happy mom çok güzel kızımda da takip etmiştim şimdi yine kullanıyorum 😇

Benim Bat 8 kızlaarr, Mayıs anneleri arasına katılabilirim inşallahh🥰🤰🏼
Hayırlı olsun 😇

Sanirim bu basliga ben de gelecegim. Sat iki gun gecince kanda beta 58 cikti iki gun sonra da yani dun 113. Yarin tekrar bakacagiz. Umarim saglikli bir gebeliktir ve gokkusagi bebegim gelir.
Gökkuşağı bebekler bekletmeden gelsinler annelerine 😍

yaa cok guzel artmıs canım cok sevindimm..😍 darısı başıma inşallah. ben de daha kızıma söylemedim çok çok istiyor hergun benim ne zaman kardeşim olacak diye sorutyor. ultrasona ben de 6 bucuk 7 gibi giderim.

Hanımlar merhaba adetim 4 gün gecikti dün kan testi yaptırdım beta 125 çıktı normal mi bu değer

Tebrikler hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah 😊
Sevgili Mayıs anneleri; ilk sayfadaki tablodaki bilgileri bana bildirmenizi rica ederim :KK68: bildiğim hamişleri etiketledim.
KeriminHilali KeriminHilali
Lizz Lizz
atanamayanogretmen atanamayanogretmen
simirnamom simirnamom
Covid servisinde hamile çalıştırmıyorlar ama dimi? Doktor, hemşire farketmez, çalışmaması lazım sanki

Covid servisinde değilim yneidoğan Yoğun bakımdayım bebeklere aşinayım 😃

Back