- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #34.501
Bence de yemelisin çok güzel tadı bal gibi ben de kaşıkla yiyorumBen hic yemedim cennet hurmasi ama gordum esimin memleketinde her evin bahcesinde varagacta yetisiyor sari turuncu gibi bir sey
Bence de yemelisin çok güzel tadı bal gibi ben de kaşıkla yiyorumpazarda falan satılmıyor mu hiç? Gerçi ben üniversitede Samsun’da okurken canım çekmişti hiçbir yerde bulamamıştım
Gerçekten miEn son erenkoy pazarina gitmistim annemle evlenmeden once, onda da evde giymelik ev sortu filan almistimben isterim kayinvalidemden bir dahaki gelisinde getirir onlarin orda her yerde var
Çalıştırıyor valla bence yanına cevizle güzel gidiyoGorumcemin cocugu ek gidaya gecti o yiyordu gecenlerde ishal oldu cocukcagizbende yiyim bari bir de bagirsaklari calistiriyorsa harika
Sen bana göre iyisin ama, ben de biraz daha dikkat edeyim madem, ama sanki son birkaç haftadır eskisi gibi yiyemiyorum istesem de, çünkü sıkışıyorum, bir tabağı zor bitiriyorum, belki iştahıma rağmen alma hızım azalır bu sayede24+4 teyim. 6 - 6.5 arası değişiyor aldığım kilo ama daha çok son 1 ayda aldım. Bebek de şuan 750 gr zaten nerdeyse 1 kilosu ona ait. Su miktarı son ayda daha da arttı ve rahim büyüdü. Ben normal olduğunu düşünüyorum, doktor da normal olduğunu söyledi. sadece bundan sonra aylık 1.5 2 kg kadar almamın normal ve sağlıklı olduğunu söyledi bebek için de benim için de
Evet cevizle balla falan karıştırıyordu eşim güzel oluyorÇalıştırıyor valla bence yanına cevizle güzel gidiyo
Gerçekten misevmiyor musun pazar alışverişini memlekette varsa o daha güzel taze taze
Çalıştırıyor valla bence yanına cevizle güzel gidiyo
Hala adını listeden kaldırmamı istiyor musun arkadaşım?KirazHanim listeden adımı siler misin rica etsem, çünkü burda sadece belirli kişiler belirli kişilere yanıt veriyor, diğer türlü bişey sorunca kimse ilgilenmiyor
Bende 21+2 deyim 2 kilo almışım.insallah çok almadan biterSen bana göre iyisin ama, ben de biraz daha dikkat edeyim madem, ama sanki son birkaç haftadır eskisi gibi yiyemiyorum istesem de, çünkü sıkışıyorum, bir tabağı zor bitiriyorum, belki iştahıma rağmen alma hızım azalır bu sayede
Canim tiroit ilacini 1 saat oncesindenmi yoksa yarim saat oncesindenmi almak lazim? Tedaviye başliyacagim ve degerim 4,53 bu bir sorun teskil edermi sence?Tiroit ilacını kahvaltıdan 1 saat önce içiyorum. D vitaminini kahvaltıdan hemen önce, Demir ilacını yemekten önce, multivitamini yemekten 1-2 saat sonra, magnezyumu da yatmadan önce içiyorum
Ben de tiroid ilaci kullaniyorum kahvaltidan 1 sa once aliyorum. Cunku kalsiyum icerikli yiyeceklee ilacin etkinligini azaltiyor. Ben basucumda tutuyorum az erkene kuruyorum saatimi oyle aliyorum. Bir de ilaci kutusunda sakla olur mu? Cunku isiktan etkilenen bir ilac o.Canim tiroit ilacini 1 saat oncesindenmi yoksa yarim saat oncesindenmi almak lazim? Tedaviye başliyacagim ve degerim 4,53 bu bir sorun teskil edermi sence?
Yok artikkk. Ben bu ilaci yanlis kullaniyormusum megerseBen de tiroid ilaci kullaniyorum kahvaltidan 1 sa once aliyorum. Cunku kalsiyum icerikli yiyeceklee ilacin etkinligini azaltiyor. Ben basucumda tutuyorum az erkene kuruyorum saatimi oyle aliyorum. Bir de ilaci kutusunda sakla olur mu? Cunku isiktan etkilenen bir ilac o.
Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde 6.50 idi değerim. Düzenli kullanıldığı sürece düşer sıkıntı etmeyin. Kahvaltıdan En az yarım saat önce içilmesi gerekiyor ben 1-2 saat önce içiyorumCanim tiroit ilacini 1 saat oncesindenmi yoksa yarim saat oncesindenmi almak lazim? Tedaviye başliyacagim ve degerim 4,53 bu bir sorun teskil edermi sence?
İyiki sormusum sizlere arkadaslar çok tesekkurler. Aydinlandim tlresmen yemin ediyorummBen hamileliğimi ilk öğrendiğimde 6.50 idi değerim. Düzenli kullanıldığı sürece düşer sıkıntı etmeyin. Kahvaltıdan En az yarım saat önce içilmesi gerekiyor ben 1-2 saat önce içiyorum
Elbette cok hizli tepki verir tsh. Kaclikla basladin?Yok artikkk. Ben bu ilaci yanlis kullaniyormusum megerse2 aydir surekli dusmesini bekliyorum. Tedavimi bile bu yuzden erteledim.. 1 aylik bi surede dusermi bu sekilde kullanirsam eger??
Ben ilk degerim 8,5 du. 25 likle basladim. Ama yanlis kullanarak tabi. Ac karnina icip,direk kahvalti yapiyordum. Dusmeyince 50 lik kullandim. Dun olcurttum 4,53 cikti. Megerse benim hatali kullanimimdan dolayiymis yaa. Allah razi olsun sizden. Allah saglikli sekilde bebeklerinize kavusmayi nasip etsin arkadaşlarrElbette cok hizli tepki verir tsh. Kaclikla basladin?
rica ederim. en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alırız umarımBen ilk degerim 8,5 du. 25 likle basladim. Ama yanlis kullanarak tabi. Ac karnina icip,direk kahvalti yapiyordum. Dusmeyince 50 lik kullandim. Dun olcurttum 4,53 cikti. Megerse benim hatali kullanimimdan dolayiymis yaa. Allah razi olsun sizden. Allah saglikli sekilde bebeklerinize kavusmayi nasip etsin arkadaşlarrsagolun
Ben hiç sevmiyorumKızzz yemelisin bayılırsın olmuşu olursa ham olmazsa ben kaşıkla yiyorum çokta faydalı bazen de yoğurtla karıştırıyorum şekeri dengelesin filan kendimce iç rahatlatmaca
2 aydır hala düşmediyse doz artırımı yapmıyor mu doktorunuz? Kaçlık kullanıyorsunuz şu anda?Yok artikkk. Ben bu ilaci yanlis kullaniyormusum megerse2 aydir surekli dusmesini bekliyorum. Tedavimi bile bu yuzden erteledim.. 1 aylik bi surede dusermi bu sekilde kullanirsam eger??