2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gebelik şekeri olanlara bende eklendim kızlar.
Tokluk 110 ,açlık 160.
2 hafta diyet ve tekrar bakılacak.
Bu iştahla,diyet nasıl birarada olacak bende bilmiyorum.
Varmı benim gibi diyete başlamak zorunda olanlarr???????
Canım ben en başından beri yapıyorum. Şeker çok nankör bir şey ya. Bir gün aynı miktarda ayni yediğim şeylere ragmen diger gune kiyasla yuksek çıkabiliyor. Cuma günü Benim iğne dozu ayarlaması yapılacak. Igneye rağmen dengede tutamıyorum bazen. Rabbim yardımcımız olsun. Açlık şekerini önceki gün yediklerinde etkilemiş olabilir. Diyet zor gerçekten gebelik başından beri arada kaçamak yaptım ama patatese bile hasret kaldım. Patates fırlatıyor benim şekeri. Zor ama rabbim kolaylaştırıyor

Kızlar açlık şekerin bugün yüksek çıktı. Demir ilacından yarım saat sonra ölçtüm bu etkiler mi acaba.
Açlık şekerini dün akşam yediklerinde etkilemiş olabilir canım. Demir ilacı bende kullanıyorum. Akşam bir şey kaçırırsam sabah yüksek çıkıyor yoksa normalde iyi çıkıyor.

Teşekkür ederim bu da aklımda olsun henüz hiç birsey almadım bakıyorum hala.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah razı olsun sen de artık duandasın canım inşallah hiç bir sorun yaşamayacak bebeklerimiz

Açlık şekerini dün akşam yediklerinde etkilemiş olabilir canım. Demir ilacı bende kullanıyorum. Akşam bir şey kaçırırsam sabah yüksek çıkıyor yoksa normalde iyi çıkıyor.
En son ölçtüğüm tokluk şekerim akşam yemeğinden 1 saat sonra127 idi. Sonra son ara öğün olarak 8-9 fındık ve 3 tane kuru erik yedim. Bu mu etkiledi acaba

En son ölçtüğüm tokluk şekerim akşam yemeğinden 1 saat sonra127 idi. Sonra son ara öğün olarak 8-9 fındık ve 3 tane kuru erik yedim. Bu mu etkiledi acaba
Gebelik şekerinde diyetisyenler günde 1 porsiyon meyve veriyor yanında da 7 8 tane fındık ya da Bademli birlikte bilginiz olsun Eğer gün içinde meyve tüketip akşam da son öğünde kuru erik yediyseniz Eğer 2 porsiyon meyve olmuş olur Bu da doğal olarak yükselmesine neden olur

Dün 1. Ara öğünde yarım portakal ve 2 ceviz 2. Araöğünde sadece süt 3. Araöğünde 3 tane kuru erik ve dındık yedim çok mu olmuş

Dün 1. Ara öğünde yarım portakal ve 2 ceviz 2. Araöğünde sadece süt 3. Araöğünde 3 tane kuru erik ve dındık yedim çok mu olmuş
Yok canım gayet normal ara öğünler. meyve yerken yanında yoğurt yada ayran tuketebilirsin. O şekilde meyve sekeri bir anda yukseltmez. Zaten sadece yarim porsiyon yetmişsin bir sorun olmaz da aklında bulunsun. Yanında yoğurt yada ayran tüketildiğinde şeker dengeli yükseliyor.

Kuruyemiş de dengeler sekeri. Yanında yediğini şimdi fark ettim. Ara öğünler çok iyi kuzu.

Yok gayet iyi sut ve sut urunleri yada yağli tohumlarla birlikte gunde 1 porsiyon meyve yeterli, bazen cıkabıkıyor ama benim drum aclık sekerıni onemsemıyor acıkcası tokluk daha önemli dıyor, diyet sart ama, 22 haftalıkım ben kılo almadım ama resmen bazen ac geziyorum

Genelde sütü tercih ediyorum ama dün balık yiyecrğim diye çok içmek istemedim. Bu arada balık o kadar çok yedim ki yine de yükseltmedi şekerimi. Buğlama yaptım gerçi. Şekeri olan arkadaşlara tavsiye

Ben henüz diyetisyene gitmedim ilk gebeliğimden bildiğim kadarıyla kendimce yapıyorum. Öncesinde gittiğim beni anlayan bi diyetisyenim var .Yarın bir endokrinle konuşayım diyetisyenimle görüşeceğim

Ara öğünleri diyetisyen mi verdi canım? Ben hiç ara öğün yapmıyorum. Fazla geliyor bana. Ama şekeri artıracak aman aman bi şey yememişsin sen de zaten.

Genelde sütü tercih ediyorum ama dün balık yiyecrğim diye çok içmek istemedim. Bu arada balık o kadar çok yedim ki yine de yükseltmedi şekerimi. Buğlama yaptım gerçi. Şekeri olan arkadaşlara tavsiye
Bende dün balık yedim. Evet balık salata yukseltmiyor. Et ürünlerinde karbonhidrat az olduğu için oynatmıyor sekeri. tavuk da mesela balık gibi yukseltmez. Ama köfteyi ekmek ici ile yapinca şekerimi yükseltiyor.

Ara öğünleri diyetisyen mi verdi canım? Ben hiç ara öğün yapmıyorum. Fazla geliyor bana. Ama şekeri artıracak aman aman bi şey yememişsin sen de zaten.
Canım eğer şeker tehlikesi varsa fazla ac kalmamak önemli. Vücut fazla ac kalınca şeker fazla oynuyor ama ara öğün yapınca bir dahaki öğünde daha az yiyorsun boylece şeker bir anda oynamıyor. Dengeli gidiyor.

Şuan gitmedim ilk gebeliğimdeki gibi yapmaya çalışıyorum. Bir de mecburen ana öğünlerde her önüme geleni yemedğim için ara öğünlere ihtiyacım oluyor

Bende en başından beri şekerden dolayı dikkat ettigin için bende kilo almadım henüz ama birde benim dezevantajim fazla kilo ile hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…