2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bir ritüel gibi günlük badem, ceviz, kuru incir, kuru kayısı yiyor musunuz?
Ben normalde severim ama mecburiyet gbi olunca pek hevesim kalmadı
Ben canım istedikçe yiyorum valla hiçbir şey için zorlamıyorum kendimi. Bazen fındık bazen ceviz bazen badem hangisini isterse canım. Kuru incir hiç sevmem zaten onu yemiyorum, kuru kayısı yiyorum arada. Onun dışında da meyveleri de sırayla yiyorum. Hepsine aynı anda yüklenmiyorum.

Bebeğe faydası olsun diye hergün yemeye çalışıyorum işte bende

Ben evde tek olduğumda hiçbir şey yiyesim gelmiyor. İştahım kapanıyor. Bugün de çalışmadım evdeydim doğru düzgün canım bir şey istemiyor

Tabi canım ederim tabi dua sen de adını söyle benim bahar rabbim dualarımızı kabul etsin bu arada günde 1000 kez elini karnına koy ve ya şafi de içinde rahatlamış olur kendini üzme çünkü bebiş etkileniyor

Kaç kilo almıştın ki canım, hızlı dedi, bana doktorum hep normal diyor ama 8 kilo aldım, şimdi de 25+3 üm , bence ben de hızlı ve çok aldım, bu 2. trimester bana yaramadı kilo anlamında
Doktorlar genelde hızlı kilo almayın, hatta hiç kilo almayın diye ilk trimesterde söylüyor. Sonrasında zaten kilolu bile hamile kalınsa diyet yaparak öğün azaltmak ya da yiyecekleri kısmak önerilmiyor. Bundan sonrası için hızlı kilo almak kaçınılmaz zaten çünkü hızla gelişen bi canlı var içimizde . Hatta bugün bana doktorum küçük bir miktar artırabilirsin dedi. Vücut gelişiminden çok beyin gelişimini etkiliyormuş yetersiz ve az beslenmek

Peki sen toplamda kaç kilo aldın, kaçıncı haftandasın canım?

Kızlar merhaba. Gebelikten önce de başlayan bir mantarım var. Fitil kullanmıştım ve geçmişti sonra tekrar başladı. Geç farkina varmış olsam da bunun kullandığım kokulu tuvalet kağıtlarına bağladım. Ama artık eşimle cinsel ilişkiye bile giremiyorum çok yanma oluyor bunun üzerine kadın doğum doktorum zolax 150 mg hap verdi 2 tane haftada 1 tane içicem. Bir de fitil ve krem verdi. Bu hapı daha önce kullanan oldu mu? eczacı verirken bi tereddüt etti. Doktorum bu seylere dikkat eder kulak enfeksiyonumda damla bile vermemişti ama icimde şüphe kaldı. 21 haftalığız. Bebeğime zarar verir mi?

Hanımlar, yakınlarında File market olan varsa Depend kilot indirime girmiş. Stokları biitiriyorlarmış. Bana piyasaya göre uygun geldi. Size de haber vereyim dedim.

Eklentiler

• 20210120_192725.jpg
    145,5 KB · Görüntüleme: 79
Peki sen toplamda kaç kilo aldın, kaçıncı haftandasın canım?
24+4 teyim. 6 - 6.5 arası değişiyor aldığım kilo ama daha çok son 1 ayda aldım. Bebek de şuan 750 gr zaten nerdeyse 1 kilosu ona ait. Su miktarı son ayda daha da arttı ve rahim büyüdü. Ben normal olduğunu düşünüyorum, doktor da normal olduğunu söyledi. sadece bundan sonra aylık 1.5 2 kg kadar almamın normal ve sağlıklı olduğunu söyledi bebek için de benim için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…