- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.064
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #34.461
Ben canım istedikçe yiyorum valla hiçbir şey için zorlamıyorum kendimi. Bazen fındık bazen ceviz bazen badem hangisini isterse canım. Kuru incir hiç sevmem zaten onu yemiyorum, kuru kayısı yiyorum arada. Onun dışında da meyveleri de sırayla yiyorum. Hepsine aynı anda yüklenmiyorum.Bir ritüel gibi günlük badem, ceviz, kuru incir, kuru kayısı yiyor musunuz?
Ben normalde severim ama mecburiyet gbi olunca pek hevesim kalmadı
7 kg aldım toplamda. Ama diyet derdine bu aralar dikkat ediyorum. Bundan sonra daha ölçülü alırım diye umut ediyorumSen ne kadar aldın canım?
Evet cok tatlı doktorum daima pozitif canım cok sagolO ne guzel dr mus pozitif, insani karamsarliga itmeyen, hamileligi zehir etmeyen dr lari cok seviyorum.masalh bebis kilosu cok iyi cnm
Bebeğe faydası olsun diye hergün yemeye çalışıyorum işte bendeBen canım istedikçe yiyorum valla hiçbir şey için zorlamıyorum kendimi. Bazen fındık bazen ceviz bazen badem hangisini isterse canım. Kuru incir hiç sevmem zaten onu yemiyorum, kuru kayısı yiyorum arada. Onun dışında da meyveleri de sırayla yiyorum. Hepsine aynı anda yüklenmiyorum.
Gün aşırı yiyince de faydası oluyordur yaBebeğe faydası olsun diye hergün yemeye çalışıyorum işte bende
Tabi canım ederim tabi dua sen de adını söyle benim bahar rabbim dualarımızı kabul etsin bu arada günde 1000 kez elini karnına koy ve ya şafi de içinde rahatlamış olur kendini üzme çünkü bebiş etkileniyorUmarım canım inşallah. Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasipetsin inşallah. Nette okuduklarimda tek parametrede kimi doktorlar amniyosenteze gerek yok demiş. Bende amniyosentez istemiyorum. Ama işte insan ne kadar olumlu sonuc okusa da korkuyor. Okuduğum sonuçlardan sadece birinde bağırsak tıkanıklığı çıkmış küçük bir ameliyat ile bubsorun düzeltilmiş. Geri kalan tüm kişiler sağlıklı doğum yapmış. Inşallah bizde sağlıcakla alırız kucağımiza. Eşim hiçbirşey olmayacak içini ferah tut diyor. Bende ferah tutmaya çalışıyorum. Ne gelirse rabbimdenadını söylersen namazda dualarıma ekleyeyim seni sende beni dualarında eksik etme. Kimin duası kime kabul olur bilinmez.
Doktorlar genelde hızlı kilo almayın, hatta hiç kilo almayın diye ilk trimesterde söylüyor. Sonrasında zaten kilolu bile hamile kalınsa diyet yaparak öğün azaltmak ya da yiyecekleri kısmak önerilmiyor. Bundan sonrası için hızlı kilo almak kaçınılmaz zaten çünkü hızla gelişen bi canlı var içimizdeKaç kilo almıştın ki canım, hızlı dedi, bana doktorum hep normal diyor ama 8 kilo aldım, şimdi de 25+3 üm , bence ben de hızlı ve çok aldım, bu 2. trimester bana yaramadı kilo anlamında
Ben her gün mutlaka çiğ badem, fındık, ceviz yiyorum. Ama kuru incir kayısı vs hiç yemedim. Zaten sevmiyorum daBir ritüel gibi günlük badem, ceviz, kuru incir, kuru kayısı yiyor musunuz?
Ben normalde severim ama mecburiyet gbi olunca pek hevesim kalmadı
Peki sen toplamda kaç kilo aldın, kaçıncı haftandasın canım?Doktorlar genelde hızlı kilo almayın, hatta hiç kilo almayın diye ilk trimesterde söylüyor. Sonrasında zaten kilolu bile hamile kalınsa diyet yaparak öğün azaltmak ya da yiyecekleri kısmak önerilmiyor. Bundan sonrası için hızlı kilo almak kaçınılmaz zaten çünkü hızla gelişen bi canlı var içimizde. Hatta bugün bana doktorum küçük bir miktar artırabilirsin dedi. Vücut gelişiminden çok beyin gelişimini etkiliyormuş yetersiz ve az beslenmek
24+4 teyim. 6 - 6.5 arası değişiyor aldığım kilo ama daha çok son 1 ayda aldım. Bebek de şuan 750 gr zaten nerdeyse 1 kilosu ona ait. Su miktarı son ayda daha da arttı ve rahim büyüdü. Ben normal olduğunu düşünüyorum, doktor da normal olduğunu söyledi. sadece bundan sonra aylık 1.5 2 kg kadar almamın normal ve sağlıklı olduğunu söyledi bebek için de benim için dePeki sen toplamda kaç kilo aldın, kaçıncı haftandasın canım?
2 nisan diyor ama, yine mi gelecekmiş?Kızlar a101 gelecekmiş kullanışlı mı acabaEki Görüntüle 2765461
Yarın gideyim alayım bende depend en iyi arkadaşım olmuştu doğumdaHanımlar, yakınlarında File market olan varsa Depend kilot indirime girmiş. Stokları biitiriyorlarmış. Bana piyasaya göre uygun geldi. Size de haber vereyim dedim.
Evet 27 sinde gelecek2 nisan diyor ama, yine mi gelecekmiş?
Çok benziyor sanki güzel görünüyor.Evet 27 sinde gelecek
https://www.facebook.com/Videoda detaylı göstermiş kapışırlar bunu güzelmiş. Ben de gidip kitap alayım. Hiç kitabı yok çooocuuuğumunÇok benziyor sanki güzel görünüyor.