2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben ilk degerim 8,5 du. 25 likle basladim. Ama yanlis kullanarak tabi. Ac karnina icip,direk kahvalti yapiyordum. Dusmeyince 50 lik kullandim. Dun olcurttum 4,53 cikti. Megerse benim hatali kullanimimdan dolayiymis yaa. Allah razi olsun sizden. Allah saglikli sekilde bebeklerinize kavusmayi nasip etsin arkadaşlarr💕sagolun
O sekilde kullan cnm dusmezse dr la gorus 2.5 ve alti istiyor dr lar yeni gebelikte.benim 3.5 ken bir gun 25 mg bir gun 50 mg kullandirdi dr 2 lerde geziyor su anda.

Evet cevizle balla falan karıştırıyordu eşim güzel oluyor 😂
Kızım avokado ve hurma (cennet meyvesi) yemiyor. Ben de muz-avokado-hurma-ceviz-ruşeym karıştırıp veriyorum hatta ben de yiyorum 😂😂 varsa keçiboynuzu unu da koyulabilir ama baya şekerli oluyor hepsi karışınca 🤭

Evet bide minik ablalari abileri annelerinin karninda tepindigi gercegi var dimi yok kesin ezmiyorum haklisin😁
Tabi canım akşama kadar ne badireler atlatıyoruz 😂
Koca evde yer yok gibi gelir karnıma oturur, azıcık uzanıp dinleneyim desem hemen gelir üstüme yatar 😂😂
Ama hadi kardeşini öp dediğimde de hemen gelir karnımı öper miniğim 😍😍

Gebelik şekeri olanlara bende eklendim kızlar.
Tokluk 110 ,açlık 160.
2 hafta diyet ve tekrar bakılacak.
Bu iştahla,diyet nasıl birarada olacak bende bilmiyorum.
Varmı benim gibi diyete başlamak zorunda olanlarr???????
Geçmiş olsun canım
Diyetle düzene girer inşallah

Tabi canım akşama kadar ne badireler atlatıyoruz 😂
Koca evde yer yok gibi gelir karnıma oturur, azıcık uzanıp dinleneyim desem hemen gelir üstüme yatar 😂😂
Ama hadi kardeşini öp dediğimde de hemen gelir karnımı öper miniğim 😍😍
Yerim ben onu napsin annesi hasretle kardesini bekliyor.ben de 3 yildir ugrasiyorum Benim kiz cok kardes istiyordu ilk basta soyledim hamile kaldigimi sonrasinda cok uzuldu her seferinde,her ezan saatinde dua ederdi simdi tekmelerini duyunca gorunce o kdr mutlu oluyor ki anlatamam rabbime sukurler olsun kucagimiza almak da nasip olsun saglikla insallah🤲

Birefebirece Birefebirece nerelerdesin canım misafirlerin gitti mi
Mesaj bölümünde etiket bildirimi gitmiyor galiba
Burdan sorayım dedim
Canım gittiler epey oldu. 30 sayfadan fazla mesaj birikmiş okuyum dedim ama uykum geldi okuyamiycam inşallah önemli birşey kacirmamisimdir. :) Oğlum bugünlerde çok ilgi istiyor o kadar tatlilasti ki yeni kelimeler yeni mimikler taklitler falan tüm zamanımi biseyler öğretmeye çalışarak geçiriyorum 3-4 gündür de hiç bakamadım buralara galiba :) sen nasılsın her şey yolunda mı :)

X