2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya şu kimono tarzı tulumlar çok güzel yazın çok rahat oluyormuş kullanışlı olur mu ki 😍 dantelli tulum da çok tatlı ağzım sulanıyor 🤤🤤

Eklentiler

• 6F10B553-B926-480F-922B-EEB6B24BAB0E.jpeg
    6F10B553-B926-480F-922B-EEB6B24BAB0E.jpeg
    67,5 KB · Görüntüleme: 66
  • B707044C-112B-475B-8ECB-EEF88F7F11F7.jpeg
    B707044C-112B-475B-8ECB-EEF88F7F11F7.jpeg
    67,4 KB · Görüntüleme: 59
  • D4B073ED-A4B9-4C42-98E7-0AE98764043F.jpeg
    D4B073ED-A4B9-4C42-98E7-0AE98764043F.jpeg
    109,8 KB · Görüntüleme: 62
A101 e gelecek olan bebek çantasında takıldığınız tek şey 2 nisan yazıyor olması mı cidden? Instagramda gördüm net değildi googleden de ss attım bi faydasın olsun diye eski tarih olsa neden gelecek diyeyim? İlgilenen varsa 28 ocakda gelecek.

Tabi canım ederim tabi dua sen de adını söyle benim bahar rabbim dualarımızı kabul etsin bu arada günde 1000 kez elini karnına koy ve ya şafi de içinde rahatlamış olur kendini üzme çünkü bebiş etkileniyor
Benim adımda ilknur canım. Kur-an hatim ediyorum tesbihatlar var onları yapıyorum. Her namazda dua ediyorum. Teheccüd namazı kılmaya çalışıyorum bazen saati duymuyorum bazı günler gidiyor. Senin dediğini de yaparım. Seni de ekleyeceğim dualarıma 🤲

Buraya herkes bişeyler atıyor ama fikri olan da olmayanda bir şekilde bir yorum yapıyor
Ben kendi adıma konuşayım çantayı daha önce aldığım için başka çantalar hakkında pek bir fikrim yok. Genelde fikrim olmadığında yazmıyorum. Ama bence yanlış düşünüyorsun burada günlük aktif olarak vakit geçiren kişiler oluyor. Mesela ben de burda birçok soru sordum ama senin cevap yazdığını da pek hatırlamıyorum ama takılmıyorum buna

Elmayla hiç aram yok ya beni acıktırıyor 😂 ben hamileliğimin başından beri cennet meyvesine taktım her gün yiyorum 😂 siz ona hurma mı diyorsunuz bilmiyorum ama

Ben hic yemedim cennet hurmasi ama gordum esimin memleketinde her evin bahcesinde var 😊 agacta yetisiyor sari turuncu gibi bir sey

Ben hic yemedim cennet hurmasi ama gordum esimin memleketinde her evin bahcesinde var 😊 agacta yetisiyor sari turuncu gibi bir sey
Kızzz yemelisin bayılırsın olmuşu olursa ham olmazsa ben kaşıkla yiyorum çokta faydalı bazen de yoğurtla karıştırıyorum şekeri dengelesin filan kendimce iç rahatlatmaca 😁😁

Kızzz yemelisin bayılırsın olmuşu olursa ham olmazsa ben kaşıkla yiyorum çokta faydalı bazen de yoğurtla karıştırıyorum şekeri dengelesin filan kendimce iç rahatlatmaca 😁😁

Gorumcemin cocugu ek gidaya gecti o yiyordu gecenlerde ishal oldu cocukcagiz😁 bende yiyim bari bir de bagirsaklari calistiriyorsa harika 😁

X