- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #34.481
Yaa bunlar neeeYa şu kimono tarzı tulumlar çok güzel yazın çok rahat oluyormuş kullanışlı olur mu kidantelli tulum da çok tatlı ağzım sulanıyor
2 nisan miKızlar a101 gelecekmiş kullanışlı mı acabaEki Görüntüle 2765461
Bence yaz akşamları için çok şık seçimlerYa şu kimono tarzı tulumlar çok güzel yazın çok rahat oluyormuş kullanışlı olur mu kidantelli tulum da çok tatlı ağzım sulanıyor
Elma ben de yiyorum her gün ama şekerli olduğu için 1 tane yiyorum sadece.Ben bir ara havuca takmistim ya simdi de kirmizi elmayagunde en az 3 tane elma yiyorum
Elmayla hiç aram yok ya beni acıktırıyorElma ben de yiyorum her gün ama şekerli olduğu için 1 tane yiyorum sadece.
Üsttekine bayıldım
Canım çantanın kullanışı hakkında bilgisi olmayanın yazması anormal olur benceKirazHanim listeden adımı siler misin rica etsem, çünkü burda sadece belirli kişiler belirli kişilere yanıt veriyor, diğer türlü bişey sorunca kimse ilgilenmiyor
Buraya herkes bişeyler atıyor ama fikri olan da olmayanda bir şekilde bir yorum yapıyorCanım çantanın kullanışı hakkında bilgisi olmayanın yazması anormal olur bence
Benim adımda ilknur canım. Kur-an hatim ediyorum tesbihatlar var onları yapıyorum. Her namazda dua ediyorum. Teheccüd namazı kılmaya çalışıyorum bazen saati duymuyorum bazı günler gidiyor. Senin dediğini de yaparım. Seni de ekleyeceğim dualarımaTabi canım ederim tabi dua sen de adını söyle benim bahar rabbim dualarımızı kabul etsin bu arada günde 1000 kez elini karnına koy ve ya şafi de içinde rahatlamış olur kendini üzme çünkü bebiş etkileniyor
Ben kendi adıma konuşayım çantayı daha önce aldığım için başka çantalar hakkında pek bir fikrim yok. Genelde fikrim olmadığında yazmıyorum. Ama bence yanlış düşünüyorsun burada günlük aktif olarak vakit geçiren kişiler oluyor. Mesela ben de burda birçok soru sordum ama senin cevap yazdığını da pek hatırlamıyorum ama takılmıyorum bunaBuraya herkes bişeyler atıyor ama fikri olan da olmayanda bir şekilde bir yorum yapıyor
Elma ben de yiyorum her gün ama şekerli olduğu için 1 tane yiyorum sadece.
Elmayla hiç aram yok ya beni acıktırıyorben hamileliğimin başından beri cennet meyvesine taktım her gün yiyorum siz ona hurma mı diyorsunuz bilmiyorum ama
Kızzz yemelisin bayılırsın olmuşu olursa ham olmazsa ben kaşıkla yiyorum çokta faydalı bazen de yoğurtla karıştırıyorum şekeri dengelesin filan kendimce iç rahatlatmacaBen hic yemedim cennet hurmasi ama gordum esimin memleketinde her evin bahcesinde varagacta yetisiyor sari turuncu gibi bir sey
Kızzz yemelisin bayılırsın olmuşu olursa ham olmazsa ben kaşıkla yiyorum çokta faydalı bazen de yoğurtla karıştırıyorum şekeri dengelesin filan kendimce iç rahatlatmaca