2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Bazen yemek ağır geliyor veya kan şekerini bir anda yükseltiyor ondan mı oldu acaba. Aşırı acıkmışsan yemek belki ağır gelmiştir.

Benim de tansiyonum genelde 10-6 çıkar ama hastanede 12-7 çıkmıştı. Ben de hemşireye yüksek değil mi benim hep düşük çıkar dedim, o da hayır normal dedi
İnşallah senin de sadece yemekle ilgidir

Günaydın kızlar, şeker yükleme testi için gideceğim birazdan. Su içmemizde sakınca var mı bilginiz var mı? İlaçlarını içme demişti ama suyu hatırlayamadım.

Cnm gecmis olsun bana da kizimda dediler bagirdakta parlaklik goruyorum diye ama birsey cikmadi saglikli kizim uzulme cnm cogu insana deniyor en ufak bir bulguyu soyluyorlar arkasinda bisiy ciksin cikmasin.arastirmadim kafaya da takmadim.

Amin canım teşekkür ederim aynen ne karışıyorsa hala ne zaman doğacağını bile bilmiyor ama ismine karışıyor iyi oldu artık birşey diyemezler

Günaydın kızlar, şeker yükleme testi için gideceğim birazdan. Su içmemizde sakınca var mı bilginiz var mı? İlaçlarını içme demişti ama suyu hatırlayamadım.
Bana da doktor bir şey söylememişti canım bilgim yok. Yaptırdın mı şeker yüklemesini?

Benim de 11-14 haftalar arasında barsakta parlaklık vardı sonra geçti. Bu tip şeyler yanında başka bi bulgu olmadığında pek de önemli olmuyor. Başka herhangi bi sorun görmediyse kafanıza takmayın.

Teşekkür ederim canım. Evet dün kahvaltıdan sonra pek bir şey yemedim normalde bir şeyler atıştırıyordum. direk akşam yemeğine geçtim acıkınca da biraz fazla kaçırdım sanırım.
benim de normali hep 10/6 dır bu kadarı bile yüksek geldi sanırım. limon sıkıp içtim o rahatlattı

Geçmiş olsun canım. 12/8 normal kabul edilir ama kişinin genel tansiyonu önemlidir. Senin bünyen 10/6'ya alışkınsa normal değer senin için odur. Mesela benim tansiyonum 13'e çıkınca başim ağrımaya fln başlıyor.

Benim midemi bulandırmamıştı senin nasıl geçti. Ama sonrasında gün boyu ağzım kurudu
İlk içtiğimde biraz rahatsız etti ama geçti sonra. Kuruluk baş ağrısı vs yapmadı. Açlık ve 1. Saat sonuçlarım çıktı. Sorun yok şimdilik. Son sonucu bekliyorum.

Teşekkür ederim canım. Evet benim de baş ağrısı ve yüzümde aşırı bi sıcaklık oldu gözlerimi açamadım. ilk kez yaşadım böyle bir şey direk tansiyona bağladım ama doktora soracağım bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…