2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Cnm gecmis olsun bana da kizimda dediler bagirdakta parlaklik goruyorum diye ama birsey cikmadi saglikli kizim uzulme cnm cogu insana deniyor en ufak bir bulguyu soyluyorlar arkasinda bisiy ciksin cikmasin.arastirmadim kafaya da takmadim.
Bende araştırdım nette çoğu kişi sağlıklı doğum yapmış. Ikili testim iyiydi burun kemiği ense kalınlığı normaldi. Bir tek detaylı da bu parlaklık cıktı. Başka hiçbir sıkıntı yok. Bende düşünmemeye çalışıyorum. Dün gece rüyamda kürtaj olduğumu gördüm sonra pişman oluyorum rüyamda keşke yarim saat öncesine gitsem kürtaj olmam diyorum. Aglayarak uyandım. Bebeğim sağlıklı allahın izniyle.

Benim de 11-14 haftalar arasında barsakta parlaklık vardı sonra geçti. Bu tip şeyler yanında başka bi bulgu olmadığında pek de önemli olmuyor. Başka herhangi bi sorun görmediyse kafanıza takmayın.
Yok canım başka herhangi bir sorun yok. Ikili testte de çıkmamıştı bir sorun. Allaha emanetiz. Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Toplam kac kilo almissin cnm.ben kizimda totalde 21 kilo alinca sanki bunda az almisim psikolojisi olustu bende simdiye kadar 6 kilo almisim az mi acaba bilemedim ki

Kaç kilo almıştın ki canım, hızlı dedi, bana doktorum hep normal diyor ama 8 kilo aldım, şimdi de 25+3 üm , bence ben de hızlı ve çok aldım, bu 2. trimester bana yaramadı kilo anlamında

Toplam kac kilo almissin cnm.ben kizimda totalde 21 kilo alinca sanki bunda az almisim psikolojisi olustu bende simdiye kadar 6 kilo almisim az mi acaba bilemedim ki
Bugün itibariyle +8im az değil canım normal hatta kimsine göre çok bile. Çok almanın faydası yok. Ben max 15le tamamlamayı umuyorum inşallah öyle olur. Bundan sonra daha da dikkat etmem gerekecek. Bebiş de 675gr olmuş.

Gözün aydın canım çok sevindim maşallahhh darısı başımıza ay benim kv de daha 20 haftalık bebeği oğluna benzetti ne diyim bacım

Benimki de oğluna benzetmişti daha minicikken Benzemesinde sıkıntı yok da böyle dillendirip övününce sinir oluyorum bana benzesin istiyorum
Bende valla ama napalm adımız gelin sonuçta bisy desek suçlu oluruz he de geç en iyisi insallah bizim sulaleye benzer bebisler

Bir ritüel gibi günlük badem, ceviz, kuru incir, kuru kayısı yiyor musunuz?
Ben normalde severim ama mecburiyet gbi olunca pek hevesim kalmadı

Kızlar tam 23haftalık olduk 575gram sizce nasıl
Ayrıntılı ultrason vardı sukur gayet iyi dedı sadece beyinde kist gordu oda gecer onemlı degıl dedı ınsallah oyle dır
boyu 27.3cm olmıs kızımın
O ne guzel dr mus pozitif, insani karamsarliga itmeyen, hamileligi zehir etmeyen dr lari cok seviyorum.masalh bebis kilosu cok iyi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…