2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın neden hep arkaları dönük oluyorlar ya

Kızlar niye yemek yapmayı sevmiyorsunuz ben küçüklüğümden beri bayılırım mutfakta olmaya
Annemde çalışıyordu çoğu yemeği kendim yapabiliyordum.
Ev işinden nefret ederim ama

aaaahhh ahhh ellerde ne kayınvalideler var benim de sanşıma bak bizimki bide davet bekler bırak kapının önüne koymayı ya gelin bizde yiyin yada gelin alın der

Kızlar niye yemek yapmayı sevmiyorsunuz ben küçüklüğümden beri bayılırım mutfakta olmaya
Annemde çalışıyordu çoğu yemeği kendim yapabiliyordum.
Ev işinden nefret ederim ama
canım bence bu birinden birini sevmek gibi birşey bence bende temizliği severim yaptıkça iştaha gelirim resmen ama yemek bana o kadar mutluluk vermiyor gibi sanki mecburluk olmasa hiç yapmam herhlde

canım bence bu birinden birini sevmek gibi birşey bence bende temizliği severim yaptıkça iştaha gelirim resmen ama yemek bana o kadar mutluluk vermiyor gibi sanki mecburluk olmasa hiç yapmam herhlde
Temizlik daha zor ama canım insanı çok yoruyor. Bende o konuda hiç iyi değilim.

aaaahhh ahhh ellerde ne kayınvalideler var benim de sanşıma bak bizimki bide davet bekler bırak kapının önüne koymayı ya gelin bizde yiyin yada gelin alın der
Ankara büyükşehir birde çalışıyorsun nasıl o kadar çok görebiliyosun kaynananı evleriniz yakın mı?

Sanırım hormonlardan kaynaklı bir durum doktorumla dün akşam biraz sohbet ettik dikkat etmeye çalışıyorum dedim buna rağmen aldım dedim bana dedi ki dikkat etmene rağmen bu kadar kilo aldıysan gebelik şekeri olabilir sabah gel şeker yüklemesi yapalım 24.haftada yaptıracaktım zaten gitmedim bu kadar kafaya takılacak bir durum yok bence doktorların bu sürekli panik halini anlayamıyorum

Temizlik daha zor ama canım insanı çok yoruyor. Bende o konuda hiç iyi değilim.
işte tam böyle oluyor canım birini seven onu seviyor işte bende çocukluktan beridir temizliğe heveslenirdim yemeğe gelince amannn evlenince mecbur öğreneceğim diyerek gün geçirdim evet şimdi mecbur öğreniyorum

Ankara büyükşehir birde çalışıyorsun nasıl o kadar çok görebiliyosun kaynananı evleriniz yakın mı?
canım benim eşimin dükkanı var kardeşi babası ve kendinin çalıştığı o yüzden o çevreden ev bakılmıştı ben nişanlıyken memleketime gitmiştim ev çoktan alınmıştı aramızda sadece bir pazar yeri var ya ben bi ucunda kayınvalidem diğer ucunda yürüsem 5 dakikada ordayım yani

Ee sık sık mı görüşüyorsunuz evler yakın diye?

Anladım canım iş konusunda da ortaksınız. Benim eşimde babası ve amcasıyla çalışıyor oda başlı başına bir dert zaten ilk evlendiğimizde çok sıkıntı oluyordu da neyseki aştık artık.

Ortak hiç bir şeyi sevmiyorum babam senelerce dayımla ortaklık yaptı her işi kendi yüklendi ve sonuç olarak işten soğudu özellikle akrabayla hiç ortaklık olmaz.Evlenmeden önce eşim eniştesiyle ortak arsa almış yani eniştesi ne zaman isterse o zaman satacaktı ben de hamilelikten dolayı artık araba almanın şart olduğunu söyleyip sattırdım arsayı biraz zor ikna oldu ama oldu yani

Bizimki baba oğul olunca öyle kolay yolları ayıramıyosun
İyi yanlarıda var kötü yanlarıda ama hazır kurulu düzen işte kim şuan sıfırdan iş yapabilir ki ortalık çok fena.
İnsan buna da alışıyor yadırgamıyorum artık

Maşallah kocaman olmuş benimki hala bir göbek büyüklüğünde, hamile olduğum anlaşılmıyor. Aylar sonra komşuyla karşılaştık bugün hiç anlamadı
Ben hamile kalmadan önce 5 kg falan verdim . öncesinde kocaman göbek vardı.5, 6 aylık hamile karni mübarek diye gülüyordum. 5 aylık olduk , şimdi şimdi o boyutlara geliyor göbeğim. Vaktinde ne yemişim ama ya, şimdi farkına varıyorum

bizde aşsaydık keşke biraz bizim iş sıkıntılı gibi kaç sene sonra aştınız peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…