2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

aynı durumdayım, dün akşam evde biraz kurulum vesaire yaptık ara ara oturmaya çalıştım ama genelde ayaktaydım, bütün gece sırtım sızladı sanki taş taşımışım gibi...

daha bu ağırlığa bu kadar tepki veriyorsa sırt, bebek gerçekten ağırlaşınca nasıl olacak acaba :) pandemi olmasa ne güzel hamile pilatesi veya yogasına giderdik, evde yapılanla gözetmen eşliğinde yapılan bir olmuyor

Ben de günaydın diyip kaçayım
Bugün merkezde kontrolüm var veee gelirken kaynanamı getircez
Gazamız mübarek olsun

Kontrole gidecek arkadaşlar ve ben hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallah
Ayyyy hadi güzel haberlerle dön canımmmm hahahahahha hayırlara vesile olsunninşşşşşş

Çok sağol kuzum hamile pantolonu giydim ztn kıyafetim rahattı ama dediğin gibi ilk gün olduğu için belki de sıkıntı yaşadım şuan işteyim düne göre birz daha iyiym çok şükür kazasız belasız 24. Haftaya kadr giderm insallah

Ya canım benim geçmiş olsun ayaklarını havaya dik öyle yat. Sırt üstü yatmaktan korkma bunun açıklamasını doktorlar hep yapıyor bi zararı yok diye zaten ilerde bebiş yatırmıcak bizi sırt üstü. Uyurken bile Allah bilir kaç kere yatıyoruz. Endişelenme bişecikler olmaz.
aynenn bende de öyle oluyor işi yaparım gibi bi başlayıp bitiriyorum perişan oluyorum. Yapamıyoruz artık eskisi gibi. İlerde eğilip kalkma bile sorun olur bu kadar yüklenme kendine

Ben de günaydın diyip kaçayım
Bugün merkezde kontrolüm var veee gelirken kaynanamı getircez
Gazamız mübarek olsun

Kontrole gidecek arkadaşlar ve ben hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallah
Allah kolaylık versin kuzum kavgasız gürültüsüz geçer inşallah

Ya ben evde yapamıyorum ya illa başımda biri olacak göstercek bana çok çabuk sıkılıyorum evde

Ne kadar sağlıklı ya, ay ne güzel , ben bunlarla doymam mesela, asla hem de. Ama haftan da ileride ya genel olarak mayıs annelerinde, ondan olablir, 24e girdiğinde herkes de 1 kilo daha eklemiş olabilir, üzme onun için kendini, 16 ile bitirsek iyi bence

Ya ben evde yapamıyorum ya illa başımda biri olacak göstercek bana çok çabuk sıkılıyorum evde

çok ciddi motivasyon ya da alışkanlık lazım, ben de zorlandığım yerde bırakıyorum...
15 dakika esneme ile başladım iki gündür ama onda bile çok derin esnemeler gösterirse hiç riske girmeden bırakıyorum, sırtım kalas gibi olmuş onu fark ettim sadece

Rica ederim ne demek bence de ihtiyaç olur en azından yemek yaparken vs. sürekli ilgilenemeyebiliriz

Canım ilk anlaşılmıyor yorgunluk sonradan çıkıyor ben de bi kere dediğin gibi oldum daha sonra kendimi o kadar yormamaya çalıştım. Artık bünyemiz kaldırmıyor

Basta oyle alistirmakla alakali sanirim ya ben zaten yemek yapmayi bilmeden evlendim gelse ne yapcaktim ki pandemi baslayinca yemek isine girdim
kuzum bende hiç bilmiyordum kadın öğrenirsin mecbur yapacaksın yok işte bi taraftan oğlu annemleri çağıralım diye diye zorla üç beş yemek yapmaya başladım internetten bakarak yapıyorum hala 2 buçuk yıllık evliyim hala tam bildiğim belki 2 veya 3 yemek vardır

Eveet gercekten oyle ah keske ne guzel olurdu

Doktora sorucam bu yatis pozisyonu isini gercekten burda ne okuyorsak insan etkileniyor evet evet artik daha dikkatli olmamiz gerekiyor, kendimize cok yuklenmeyelim

Doktora sorucam bu yatis pozisyonu isini gercekten burda ne okuyorsak insan etkileniyor evet evet artik daha dikkatli olmamiz gerekiyor, kendimize cok yuklenmeyelim
Bu hafta bende soracağım doktora. Çünkü hala ısrarla sırt üstü yatıyorum ve rahatsız da olmuyorum. Hatta belim ağrıdığında sırt üstü yatmak daha iyi geliyor.

Ben de ne zaman doktora gidecek olsam bir gece önce uyuyamıyorum veya çok fazla uyanıyorum. Sonra yola gidince de başım ağrıyor. Bugün yine aynısı oldu başım da ağrıyor parol içtim artık yola çıkmadan geçsin diye eşim de hızlı kullanıyor arabayı alışkanlık olmuş. Dedim bu sefer 100-110’u geçme rahat rahat gidelim sersem gibi oluyorum diye. Bi de böyle deneyelim bakalım

Cok anlayissizlarmis gercekten, bize uzun bir sure her aksam kayinvalidem yemek getirip kapinin onune birakiyordu ben isten gelince isitip salata yapiyordum Pandemide marttan agustosa kadar 6 kg alarak yemek isini cozdum biraz, annemlere gorumceme giderken surekli pasta borek tasiyordum buzlugu dolduruyordum ilk hevesle cok fazla cesit bende bilmiyorum hala ezberden ama youtube dan baka baka yapiyorum bir seyler

Bu hafta bende soracağım doktora. Çünkü hala ısrarla sırt üstü yatıyorum ve rahatsız da olmuyorum. Hatta belim ağrıdığında sırt üstü yatmak daha iyi geliyor.

Aynen benim de oyle sirt ustu yatinca cok daha rahat hissedip uyuyabiliyorum. Ama korktugum icin sirt ustu yatamayinca kendimi sol tarafa alip, kedi gibi salondaki koltuk minderlerine sirtimi dayiyorum insanin dayanicak bir seyi olmasi gerekiyor agrilar icin sirtina insallah doktor bu da yanlis bir bilgi filan der rahat ederiz

Insallah cok guzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…