- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.681
Ay inşallahSuanlık sıkıntı gözükmediği için demiştir haftaya gittiğinde burun kemıgıne bakar içini ferah tut bence bısey yok yüzünü göstermemek için dönmüş ufaklık
%100 demediği sürece değişme ihtimali var dr net gördü ise orasını değişmezMayıs anneleri merhaba
18 haftalıkken yapılan cinsiyet tahmini (kiz) sizce değişir mi?
Döner döner bızımkı tüm ultrason görüntülerinde yüz üstü yukarda duruyor yüzünü hiç net göremedim orasını da ya kapatıyor yada kordon oluyorAy inşallahçok teşekkür ederim rahatlattınız içimi. İnş döner haftaya yüzünü hanfendi
Bizimkilerde beraber yemek yeme alışkanlığı var. Önceden bize gelmek istiyorlardı birkaç kere aldım da hamile olduktan sonra öyle bir talepte bulunamadı kimse ve zaten çalışıyorum. Ama biz haftada 2 kere falan kv’de yemek yiyoruz. Şuan benim işime geliyorönceden pek istemezdim
Aa sen de erkene mi aldın iyi yapmışsınBende yarın gideceğim kızlar çoook heyecanlıyım
ama bugün belim çok fena ağrıyor temizlik yapmıştım galiba çok yüklendim kendime
Ya aslında doğuştansa biraz kendini hissettiriyor. Annenin çok iyi bir gözlemci olması lazım. Bebek daha donuk oluyor diğer bebeklerin verdiği tepkileri veremiyor. Gözüyle takip etmek ses duyduğu yöne bakmak gibi mesela.
Genelde aileler çocuklarına konduramadığı için gözardı ediliyor.
Doktor yarın müsait olunca benim de işime geldiAa sen de erkene mi aldın iyi yapmışsındetaylı için mi gideceksin? Temizlik yapınca ben de aynı oluyorum maalesef
ya ne güzel valla burdaki bağları görünce şaşırıyorum resmen ya bizimkiler emsali görülmemiş cinsten ya
Yabancı değilmiş ya 6 çeşit yemeği nasıl yaptın bitirebildiniz miBenim de bu aksam babam geldi yemege, annem dedeme bakmaya gitti sehir disina koronayi atlatmis ama vucut direnci bitmis durumu biraz agiruzun zamandir da yemege kimse gelmemisti 6 cesit hazirladim ve bittim gercekten cok yorucuymus hamilelikte yemekli misafir alinmaz
Yarın mı kontrol hadi inşşalh güzel haberlerini bekliyoruz.Yarın inşallah yüzünü de cinsiyetini de görür sağlıklı haberini alırım
Evet inşallah sanırım 3 kışıyız yarın gidecekler olarak detaylıyaYarın mı kontrol hadi inşşalh güzel haberlerini bekliyoruz.
Uu çok hızlısınızÇok geç artık eşim ustayı getirmiş bir an önce boyansın diye şuan boyanıyor
Yalnız ben de çok hızlı kilo aldım şu son hafta 61 i gördüm dün. Birdaha da bakmadım
Kiloya takık değilim ama kısa sürede bu kadar alınca bi şüpheye düştüm cnmÇok geç artık eşim ustayı getirmiş bir an önce boyansın diye şuan boyanıyor
Yalnız ben de çok hızlı kilo aldım şu son hafta 61 i gördüm dün. Birdaha da bakmadım
Hadi inşallahBu senenin en şanslı burçları Kovalar sonrada İkizlermiş
Boğa-ikizler burcu olacak bizim bebekler.
Gerçi bebeğin şansı nasıl yüksek olacak çok mu sütümüz gelecek, az mı gazları olacak, ağrısız diş mi çıkaracaklar yada herkes çeyrek altın mı takacak bilemedim ama yinede paylaşmak istedim.
Aman gazlı olmasınlar da gerisi de bakalım heleBu senenin en şanslı burçları Kovalar sonrada İkizlermiş
Boğa-ikizler burcu olacak bizim bebekler.
Gerçi bebeğin şansı nasıl yüksek olacak çok mu sütümüz gelecek, az mı gazları olacak, ağrısız diş mi çıkaracaklar yada herkes çeyrek altın mı takacak bilemedim ama yinede paylaşmak istedim.