2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Suanlık sıkıntı gözükmediği için demiştir haftaya gittiğinde burun kemıgıne bakar içini ferah tut bence bısey yok yüzünü göstermemek için dönmüş ufaklık
Ay inşallah çok teşekkür ederim rahatlattınız içimi. İnş döner haftaya yüzünü hanfendi

Benim de bu aksam babam geldi yemege, annem dedeme bakmaya gitti sehir disina koronayi atlatmis ama vucut direnci bitmis durumu biraz agir uzun zamandir da yemege kimse gelmemisti 6 cesit hazirladim ve bittim gercekten cok yorucuymus hamilelikte yemekli misafir alinmaz

Bende yarın gideceğim kızlar çoook heyecanlıyım
ama bugün belim çok fena ağrıyor temizlik yapmıştım galiba çok yüklendim kendime
Aa sen de erkene mi aldın iyi yapmışsın detaylı için mi gideceksin? Temizlik yapınca ben de aynı oluyorum maalesef

Eveet kesinlikle oyle goz kontagi kurmuyor, iletisim kurmuyor, dil gecikmesi oluyor konusamiyor akranlari gibi. Belli bir nesneye takili kalip saatlerce onla zaman gecirebiliyor gibi gibi. Ama ilgisizlikten de cok fazla otizm tanisi alan cocuklarin olduguna birebir sahit oldum. Suan bu oran eskiye gore cok artti mesela cunku hayatimizda ekran var ve ekran dehb ve otizm le ilgili tanilarin atmasina olanak sagliyor

ya ne güzel valla burdaki bağları görünce şaşırıyorum resmen ya bizimkiler emsali görülmemiş cinsten ya

Basta oyle alistirmakla alakali sanirim ya ben zaten yemek yapmayi bilmeden evlendim gelse ne yapcaktim ki pandemi baslayinca yemek isine girdim

Yabancı değilmiş ya 6 çeşit yemeği nasıl yaptın bitirebildiniz mi geçmiş olsun canım inşallah toparlar

Bende kilo almıyorum diye sevirken 20. haftaya girdim hop gelsin kilolar herhün şişiyorum sanki korkmaya başladım.

Bu senenin en şanslı burçları Kovalar sonrada İkizlermiş
Boğa-ikizler burcu olacak bizim bebekler.
Gerçi bebeğin şansı nasıl yüksek olacak çok mu sütümüz gelecek, az mı gazları olacak, ağrısız diş mi çıkaracaklar yada herkes çeyrek altın mı takacak bilemedim ama yinede paylaşmak istedim.

Hadi inşallah kimse altın takmaya bile gelemeyecek gibi covid yüzünden

Aman gazlı olmasınlar da gerisi de bakalım hele gazlı çocuk çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…