2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bu senenin en şanslı burçları Kovalar sonrada İkizlermiş 😂
Boğa-ikizler burcu olacak bizim bebekler.
Gerçi bebeğin şansı nasıl yüksek olacak çok mu sütümüz gelecek, az mı gazları olacak, ağrısız diş mi çıkaracaklar yada herkes çeyrek altın mı takacak bilemedim ama yinede paylaşmak istedim. 😅
Aa hadi inşallah. Bebeğim kesin boğa olacak ama ben şanslı burçlardanmışım. O da iyi o da iyi :KK70:

Gazlı olup olmadığı hemen anlaşılıyor mu? 😅
Dünya yaşaması çok zor bir yer oldu şans hep yanlarında olsun🤩
Amin :dua: 10-15 günlükken başlamıştı 17 aylık oldu hala geçmedi normal koşullarda 1 yaşlarında bitiyormus nadiren 2 yaş bize piyango vurdu bu konuda inş oğlanda olmaz ama erkek çocukları kızlara göre daha gazlı oluyormuş bakalım hele şansımıza ne çıkar :KK64:

Bu arada 2 hafta önce aldığımız bebek arabası daha yeni elimize ulaştı. Şimdi kurduk sürüşü, kasası, tekerleri falan çok iyi her yerinde bir tuş var 🤣 inşallah kullanmak da nasip olur 🙏🏻

Eklentiler

• 8826CF54-6AEF-4559-BC11-9D0CF4767799.jpeg
    8826CF54-6AEF-4559-BC11-9D0CF4767799.jpeg
    98,4 KB · Görüntüleme: 81
Bu arada 2 hafta önce aldığımız bebek arabası daha yeni elimize ulaştı. Şimdi kurduk sürüşü, kasası, tekerleri falan çok iyi her yerinde bir tuş var 🤣 inşallah kullanmak da nasip olur 🙏🏻
Güle güle kullanın. Kumaşları çok güzel gerçekten bu markanın.

Güle güle kullanın inş canım. Biz de bu modelin gri rengini aldık.
Teşekkür ederiz. Siz de güzel günlerde kullanırsınız inşallah 🙏🏻 Ben de pembe düşünmüyordum aslında ikinci çocuk erkek olursa diye ama başka rengi yoktu zaten parça olarak da satılabiliyormuş o yüzden sıkıntı etmedim 😊

Amin :dua: 10-15 günlükken başlamıştı 17 aylık oldu hala geçmedi normal koşullarda 1 yaşlarında bitiyormus nadiren 2 yaş bize piyango vurdu bu konuda inş oğlanda olmaz ama erkek çocukları kızlara göre daha gazlı oluyormuş bakalım hele şansımıza ne çıkar :KK64:
Ben çok usluymuşum gece uyanmadan uyuyomuşum. Eşim kolikmiş sürekli ağlıyomuş bakalım benimki kime çekecek 🥺

Ah gerçekten büyük saygı duyuyorum eş ailesiyle yaşayan kadınlara Allah yardımcın olsun,çok şükür ki bizim şehirlerimiz ayrı,aynı şehirde iki ablası var ama onları da artık çok takmıyorum insan yeri gelince ailesini bile takmamaya başlıyor bir noktadan sonra
Aynen canım bende ilk zamanlar zor oluyordu eşime bile laf söylense benim canım sıkılıyordu. Adam hasta huysuz biraz. Hasta olduğu için alıştım mi ne oldu takmıyorum artık. Esim evde olmadığı zamanlar genelde odamda takılıyorum işlerimi yapıp. Allahtan kalkmama yatmama bir seye karismiyorlar. Kaynanam zaten sessiz biri sadece biraz üşengeç ve tembel. Bir sorunum yok çok şükür. Vardır rabbimin bir bildiği.

X