- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.701
Biz takarken iyidi kapıdan versinlerHadi inşallah kimse altın takmaya bile gelemeyecek gibi covid yüzünden
Hayatları boyunca şanslı olurlar inşallah ben şansa inanıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz takarken iyidi kapıdan versinlerHadi inşallah kimse altın takmaya bile gelemeyecek gibi covid yüzünden
Yabancı değilmiş ya 6 çeşit yemeği nasıl yaptın bitirebildiniz mi geçmiş olsun canım inşallah toparlar
Gazlı olup olmadığı hemen anlaşılıyor mu?Aman gazlı olmasınlar da gerisi de bakalım hele gazlı çocuk çok zor
Aa hadi inşallah. Bebeğim kesin boğa olacak ama ben şanslı burçlardanmışım. O da iyi o da iyiBu senenin en şanslı burçları Kovalar sonrada İkizlermiş
Boğa-ikizler burcu olacak bizim bebekler.
Gerçi bebeğin şansı nasıl yüksek olacak çok mu sütümüz gelecek, az mı gazları olacak, ağrısız diş mi çıkaracaklar yada herkes çeyrek altın mı takacak bilemedim ama yinede paylaşmak istedim.
Annesi şanslıysa onada faydası olur. Benimde eşim kova ben bu sene yıkık burçlardanımAa hadi inşallah. Bebeğim kesin boğa olacak ama ben şanslı burçlardanmışım. O da iyi o da iyi
Bitmek üzere inşallah güzel olurUu çok hızlısınız hadi bakalım duvarda da beğenirsiniz inş.
Ben de birden aldım canım ama sanırım hareketsizlikten olduKiloya takık değilim ama kısa sürede bu kadar alınca bi şüpheye düştüm cnm
Amin 10-15 günlükken başlamıştı 17 aylık oldu hala geçmedi normal koşullarda 1 yaşlarında bitiyormus nadiren 2 yaş bize piyango vurdu bu konuda inş oğlanda olmaz ama erkek çocukları kızlara göre daha gazlı oluyormuş bakalım hele şansımıza ne çıkarGazlı olup olmadığı hemen anlaşılıyor mu?
Dünya yaşaması çok zor bir yer oldu şans hep yanlarında olsun
Hayirli olsun canim Sağlıkla kullanin inşBu arada 2 hafta önce aldığımız bebek arabası daha yeni elimize ulaştı. Şimdi kurduk sürüşü, kasası, tekerleri falan çok iyi her yerinde bir tuş var inşallah kullanmak da nasip olur
Güle güle kullanın inş canım. Biz de bu modelin gri rengini aldık.Bu arada 2 hafta önce aldığımız bebek arabası daha yeni elimize ulaştı. Şimdi kurduk sürüşü, kasası, tekerleri falan çok iyi her yerinde bir tuş var inşallah kullanmak da nasip olur
Güle güle sağlıklı günlerde kullanınBu arada 2 hafta önce aldığımız bebek arabası daha yeni elimize ulaştı. Şimdi kurduk sürüşü, kasası, tekerleri falan çok iyi her yerinde bir tuş var inşallah kullanmak da nasip olur
Güle güle kullanın. Kumaşları çok güzel gerçekten bu markanın.Bu arada 2 hafta önce aldığımız bebek arabası daha yeni elimize ulaştı. Şimdi kurduk sürüşü, kasası, tekerleri falan çok iyi her yerinde bir tuş var inşallah kullanmak da nasip olur
Teşekkür ederiz. Siz de güzel günlerde kullanırsınız inşallah Ben de pembe düşünmüyordum aslında ikinci çocuk erkek olursa diye ama başka rengi yoktu zaten parça olarak da satılabiliyormuş o yüzden sıkıntı etmedimGüle güle kullanın inş canım. Biz de bu modelin gri rengini aldık.
Hayirli olsun canim Sağlıkla kullanin inş
Teşekkür ederizGüle güle sağlıklı günlerde kullanın
Teşekkür ederiz evet ben de bayıldım kumaşı ve renk kalitesi de çok güzelGüle güle kullanın. Kumaşları çok güzel gerçekten bu markanın.
Ben çok usluymuşum gece uyanmadan uyuyomuşum. Eşim kolikmiş sürekli ağlıyomuş bakalım benimki kime çekecekAmin 10-15 günlükken başlamıştı 17 aylık oldu hala geçmedi normal koşullarda 1 yaşlarında bitiyormus nadiren 2 yaş bize piyango vurdu bu konuda inş oğlanda olmaz ama erkek çocukları kızlara göre daha gazlı oluyormuş bakalım hele şansımıza ne çıkar
Inş sana çeker cnmBen çok usluymuşum gece uyanmadan uyuyomuşum. Eşim kolikmiş sürekli ağlıyomuş bakalım benimki kime çekecek
Valla hiç görmedim alırdım kısmet artıkInsallah sepete ekleyince altta 150 tl ye tamamlarsaniz termometre 9.90 diyordu oyle aldim
Fiyatları çok uygundu bende internetten aldımSagol canimm kedili olan mi eveet 28 tl
Aynen canım bende ilk zamanlar zor oluyordu eşime bile laf söylense benim canım sıkılıyordu. Adam hasta huysuz biraz. Hasta olduğu için alıştım mi ne oldu takmıyorum artık. Esim evde olmadığı zamanlar genelde odamda takılıyorum işlerimi yapıp. Allahtan kalkmama yatmama bir seye karismiyorlar. Kaynanam zaten sessiz biri sadece biraz üşengeç ve tembel. Bir sorunum yok çok şükür. Vardır rabbimin bir bildiği.Ah gerçekten büyük saygı duyuyorum eş ailesiyle yaşayan kadınlara Allah yardımcın olsun,çok şükür ki bizim şehirlerimiz ayrı,aynı şehirde iki ablası var ama onları da artık çok takmıyorum insan yeri gelince ailesini bile takmamaya başlıyor bir noktadan sonra
Valla hiç görmedim alırdım kısmet artık