2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aa hadi inşallah. Bebeğim kesin boğa olacak ama ben şanslı burçlardanmışım. O da iyi o da iyi

Gazlı olup olmadığı hemen anlaşılıyor mu?
Dünya yaşaması çok zor bir yer oldu şans hep yanlarında olsun
Amin 10-15 günlükken başlamıştı 17 aylık oldu hala geçmedi normal koşullarda 1 yaşlarında bitiyormus nadiren 2 yaş bize piyango vurdu bu konuda inş oğlanda olmaz ama erkek çocukları kızlara göre daha gazlı oluyormuş bakalım hele şansımıza ne çıkar

Bu arada 2 hafta önce aldığımız bebek arabası daha yeni elimize ulaştı. Şimdi kurduk sürüşü, kasası, tekerleri falan çok iyi her yerinde bir tuş var inşallah kullanmak da nasip olur
Güle güle kullanın. Kumaşları çok güzel gerçekten bu markanın.

Güle güle kullanın inş canım. Biz de bu modelin gri rengini aldık.
Teşekkür ederiz. Siz de güzel günlerde kullanırsınız inşallah Ben de pembe düşünmüyordum aslında ikinci çocuk erkek olursa diye ama başka rengi yoktu zaten parça olarak da satılabiliyormuş o yüzden sıkıntı etmedim

Ben çok usluymuşum gece uyanmadan uyuyomuşum. Eşim kolikmiş sürekli ağlıyomuş bakalım benimki kime çekecek

Aynen canım bende ilk zamanlar zor oluyordu eşime bile laf söylense benim canım sıkılıyordu. Adam hasta huysuz biraz. Hasta olduğu için alıştım mi ne oldu takmıyorum artık. Esim evde olmadığı zamanlar genelde odamda takılıyorum işlerimi yapıp. Allahtan kalkmama yatmama bir seye karismiyorlar. Kaynanam zaten sessiz biri sadece biraz üşengeç ve tembel. Bir sorunum yok çok şükür. Vardır rabbimin bir bildiği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…