2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bu arada 2 hafta önce aldığımız bebek arabası daha yeni elimize ulaştı. Şimdi kurduk sürüşü, kasası, tekerleri falan çok iyi her yerinde bir tuş var inşallah kullanmak da nasip olur
Ca ım güzel günlerde kullan markası ne kaça aldınız bizde bebek arabadı bakıyoruz

Bu arada 2 hafta önce aldığımız bebek arabası daha yeni elimize ulaştı. Şimdi kurduk sürüşü, kasası, tekerleri falan çok iyi her yerinde bir tuş var inşallah kullanmak da nasip olur
Güle güle kullanın ben çok memnunum mamas papastan. İnşallah sizde öyle memnun kalırsınız

Ca ım güzel günlerde kullan markası ne kaça aldınız bizde bebek arabadı bakıyoruz
Teşekkürler canım. Mamas Papas ocarro jewel serisi. Ana kucağının markası Avionaut Kite. Ayrı ayrı satılıyor. İkisi birlikte 5400 e geldi

Güle güle kullanın Ne kadar şık bi bebek arabası Ben de hala bebek arabasını alamadım ama bir adım atıp cybex’in ana kucağını aldım. Eşimde hep bunda taşısak olmaz mı diyor

Güle güle kullanın Ne kadar şık bi bebek arabası Ben de hala bebek arabasını alamadım ama bir adım atıp cybex’in ana kucağını aldım. Eşimde hep bunda taşısak olmaz mı diyor
Teşekkür ederiz ya erkek mantığı işte bebek arabasını da mi cybex alacaksın?

mavii33 ve bende gideceğim inşallah hayırlı haberlerle döneriz benım detaylım saat 15 de

Merhaba kızlar, yoğunluktan yazamıyorum bayadır, ohh bebek arabaları alınmış, güzel günlerde kullanılsın inşallah benimde kızımın montessori si geldi onun sevincindeyim, diğer bebiş içinde ufak bir baby Best ya da anne yanı alacağım alacağım inşallah. Bu arada ben detaylıya ayın 10 sanarken Bi baktım teeee 21 i bu hafta doktora gideceğim artık normal kontrole yetti canıma kilolar konuşulmuş bende aldım bu ara göbüşüm çok belirginleşti inşallah tombişliyordur içerse anasının kuzusu.

Göbek Show bıle yaptık kaçırdın

Eklentiler

• 6CD15927-2A8E-4F1B-AAB2-72BF970C9C5B.jpeg
    96,3 KB · Görüntüleme: 78
Ben yine karar değiştirdim sanırım sezeryan olacağım yemek yaparken çektiğim sancı adetten bı tık yoğun normal doğumu gözüm kesmemekte başladı gerçi daha var bakalım doğuma kadar kaç kere karar değiştiririm

Maşallah kocaman olmuş benimki hala bir göbek büyüklüğünde, hamile olduğum anlaşılmıyor. Aylar sonra komşuyla karşılaştık bugün hiç anlamadı
Ben daha önce kılo alıp verdım sanırım esnek derim hemen esnemeye başladı zayıf insanlar daha geç karını çıkıyormuş

Ben daha önce kılo alıp verdım sanırım esnek derim hemen esnemeye başladı zayıf insanlar daha geç karını çıkıyormuş
Baya da kilo aldım aslında pek zayıf sayılmam şu anda ama karnım hızlı büyümüyor. Midem aynı mesela, bakıyorum mideyle birleşmiş çoğu kişini benimki ondan göbek gibi duruyor sadece alt karın şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…