-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.721
Ca ım güzel günlerde kullan markası ne kaça aldınız bizde bebek arabadı bakıyoruzBu arada 2 hafta önce aldığımız bebek arabası daha yeni elimize ulaştı. Şimdi kurduk sürüşü, kasası, tekerleri falan çok iyi her yerinde bir tuş varinşallah kullanmak da nasip olur
Güle güle kullanınBu arada 2 hafta önce aldığımız bebek arabası daha yeni elimize ulaştı. Şimdi kurduk sürüşü, kasası, tekerleri falan çok iyi her yerinde bir tuş varinşallah kullanmak da nasip olur
Teşekkürler canım. Mamas Papas ocarro jewel serisi. Ana kucağının markası Avionaut Kite. Ayrı ayrı satılıyor. İkisi birlikte 5400 e geldiCa ım güzel günlerde kullan markası ne kaça aldınız bizde bebek arabadı bakıyoruz
Teşekkürler canım şimdilik çok iyi görünüyor bakalımGüle güle kullanınben çok memnunum mamas papastan. İnşallah sizde öyle memnun kalırsınız
Perşembe doktora gidince ben de tartılıcam ve 61 kesin olmuşumdur benceBiz takarken iyidi kapıdan versinler
Hayatları boyunca şanslı olurlar inşallah ben şansa inanıyorum.
Sagol canım teşekkür ederım.. Güzel saglıklı günlerde kullan İnşallahTeşekkürler canım. Mamas Papas ocarro jewel serisi. Ana kucağının markası Avionaut Kite. Ayrı ayrı satılıyor. İkisi birlikte 5400 e geldi
Bendee perşembeEvet inşallah sanırım 3 kışıyız yarın gidecekler olarak detaylıya
Güle güle kullanınBu arada 2 hafta önce aldığımız bebek arabası daha yeni elimize ulaştı. Şimdi kurduk sürüşü, kasası, tekerleri falan çok iyi her yerinde bir tuş varinşallah kullanmak da nasip olur
Teşekkür ederizGüle güle kullanınNe kadar şık bi bebek arabası Ben de hala bebek arabasını alamadım ama bir adım atıp cybex’in ana kucağını aldım. Eşimde hep bunda taşısak olmaz mı diyor
iyi geceler kızlaaar ben erkenden uyuyup yarın sabah bebişimi görmeye gideceğim inşallah güzel haberlerle gelirim yarın gidecek olan arkadaşlarım sizlerden de güzel haberler alırız inşallah
Bebişlerimizin nazlanmayıp poz vermesi dileğiyle
Arkada gördüğünüz kahverengi toto poodlelardan bırınin şimdi gördüm kadraja girmişEki Görüntüle 2754091 Bizimki de bu erkenden almıştık odada bekliyor bı kere kurup baktım
Bu port bebesi ana kucağı da var
Göbek Show bıle yaptık kaçırdınMerhaba kızlar, yoğunluktan yazamıyorum bayadır, ohh bebek arabaları alınmış, güzel günlerde kullanılsın inşallahbenimde kızımın montessori si geldi onun sevincindeyim, diğer bebiş içinde ufak bir baby Best ya da anne yanı alacağım alacağım inşallah. Bu arada ben detaylıya ayın 10 sanarken Bi baktım teeee 21 i bu hafta doktora gideceğim artık normal kontrole yetti canıma kilolar konuşulmuş bende aldım bu ara göbüşüm çok belirginleşti inşallah tombişliyordur içerse anasının kuzusu.
Maşallah kocaman olmuşGöbek Show bıle yaptık kaçırdın
Ben daha önce kılo alıp verdım sanırım esnek derim hemen esnemeye başladı zayıf insanlar daha geç karını çıkıyormuşMaşallah kocaman olmuşbenimki hala bir göbek büyüklüğünde, hamile olduğum anlaşılmıyor. Aylar sonra komşuyla karşılaştık bugün hiç anlamadı
Bu karına gece dr donusuydu danışmadaki kız anlamadıMaşallah kocaman olmuşbenimki hala bir göbek büyüklüğünde, hamile olduğum anlaşılmıyor. Aylar sonra komşuyla karşılaştık bugün hiç anlamadı
Baya da kilo aldım aslında pek zayıf sayılmam şu anda amaBen daha önce kılo alıp verdım sanırım esnek derim hemen esnemeye başladı zayıf insanlar daha geç karını çıkıyormuş