- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.521
Kayınvalideme anne derken bile içten diyemiyorum ki kendisi çok iyidir gerçekten ve annemin yanında da anne diyemiyorum ne bileyim ya anne bir tane benceCanım benim kayınvalidem genç 20 yaş var aramızda yok yinede olmaz yani.
Annem gibi diyenler var birde bence oda imkansız.
Bizimde aramızda hiç problem yok ama ne annemle konuştuğum şeyleri onunla konuşabilirim nede arkadaşım gibi diyebilirim.
anladım canım çok teşekkür ederimDediğim gibi canım ben yönlendirmiş olmayım, içine sinmiyorsa ol ama. Ben başka sebeplerden istemedim başta ama sonradan içime de sinmedi. Tedirgin olmaya başladım ya kaparsam bir yerden diye. Oldum.
Ben anne diyemiyorum bile onunda benden öyle bir talebi olmadıKayınvalideme anne derken bile içten diyemiyorum ki kendisi çok iyidir gerçekten ve annemin yanında da anne diyemiyorum ne bileyim ya anne bir tane bence
ahaa iste benim örneğimden kendi aileme 1 bardak su getirmezken şimdi eşimin ailesine 4 nala kalkıyorum resmenHaha evet kesinlikle zorlanirim, ben sehiri birak evlenene kadar hep ailemle yasadim lisansta yuksekteaslinda kotu bir sey evlendigimde yemek vs isleri o kadar zor gelmisti ki yatagimi bile toplatmiyordu annem sen okula git kizim ben yaparim ders calis kizim ben yaparim diyerek buyudum. Babam okulun shuttle i evin onunden gecmiyor diye sabahlari beni shuttle kadar birakirdi universitede bile tam bir prensestim simdi kulkedisi
Ay yapma kız ben yapmıyorum vallaahaa iste benim örneğimden kendi aileme 1 bardak su getirmezken şimdi eşimin ailesine 4 nala kalkıyorum resmensonra da kendi aileme yapamadım bunlara yapıyorum diye de üzülüyorum
Kayınvalidem benim de çok iyidir eşimle her telefonla konuşmasında şahit olurum kızımı üzme der babası da aynı şekilde benim tek derdim görümce onu da eş hatrına görmezden geliyorum bazenBenim KV gercekten inanılmaz merhametli biridir. Bir de çok empat. Hep der ki kendi gelinliğini unutan geliniyle geçinemez. Yani bilmem ben memnunum. Arada sırada aşırı anne olması dışında bir şikayetim yokbugün gelecek kalmaya bı kaç gün kalır sevincliyim yani
Ben deAy yapma kız ben yapmıyorum valla
Yaaa ne güzel. Benim annem de böyledir ama kayınvalidemle çok jenerasyon farkımız var. Kadın çok iyi ama dönemlerimiz farklı işte.Bı de arkadaşlarım da KV mi çok beğeniyorlar bize de öylesi nasip olsun diyorlarfıkır fıkır neşeli böyle bol kahkahalı biri bana insta da gördüğü değişik videoları atar komik olanları burcumun özelliği çıktığında bak aynı sen diye atar bi de en çok kiloları hiç takma sen Ajda Pekkansin unutma der ben hep öyle derdim Ajda gibi meydan okuycam yıllara diye hoşuma gidiyor böyle yanları
benimki kesinlikle haklı da haksızda olsam direk annesini tutar bu çok zorluyor ve çok üzüyor insanı yaYani söz konusu anne olunca eşim benim tarafımı tutar mıydı bilmiyorum ama kesinlikle eş tutulmalı bence saygısızlık etmiyoruz bir şey demiyoruz belalarını mı arıyorlar
Kız kardeşi varken ben mi yapıcamBen deDaha doğrusu herkes ne kadar yapıyorsa o kadar. Eşim de mutlaka kalkıyor 2 defa ben çay doldurduysam 2 defa o dolduruyor. İlk servisi kayınvalidem yapıyor. Sonrasında meyve çerez falan hep o getiriyor. Bi kayınpederimi kaldıramadım ama artık ondan geçti sanırım
Bizde olmadığı için oKız kardeşi varken ben mi yapıcamama mesela ablası bize gelince eşim beni bile kaldırmaz kendisi yapar ya da ablasına söyler hamile olduğum için mi bilmiyorum
Ne güzel maaşallah, ben de misafir ağırlamaktan inanılmaz zevk alan biriyim normalde ama içimi kuruttularBenim KV gercekten inanılmaz merhametli biridir. Bir de çok empat. Hep der ki kendi gelinliğini unutan geliniyle geçinemez. Yani bilmem ben memnunum. Arada sırada aşırı anne olması dışında bir şikayetim yokbugün gelecek kalmaya bı kaç gün kalır sevincliyim yani
Eşimin babanesiyle aramızda 37 yaş var. Onla hiç arkadaş gibi olamam. Eşim ilk torun onuda kendi çocuğu gibi sahipleniyor.Baya gençmiş seninki. Benimkiyle aramızda yaklaşık 40 yaş var
Bende yalan söyleyemicem kendi aileme daha çok değer veriyorum. Kendi aileme yapmadığım fedakarlığı eşimin ailesine yapamam. Onlarda benden hizmet beklemez saolsunlar. Kaynanam gidince kahvemi çayımı kendi yapmak ister.Ay yapma kız ben yapmıyorum valla
Eşinin ailesi sana değer verdiği için görümcen kıskanıyor olabilir.Kayınvalidem benim de çok iyidir eşimle her telefonla konuşmasında şahit olurum kızımı üzme der babası da aynı şekilde benim tek derdim görümce onu da eş hatrına görmezden geliyorum bazen
kız nasıl yapmıycan mecbur yapıyosun işteAy yapma kız ben yapmıyorum valla