2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kesinlikle öyle ben de bunu 30 yaşında öğrendim artık bundan sonra böyle kim beni kötü bilirse bilsin ben doğrumu söylicem

Ben de öyleydim canım uyuyamıyordum bile sonra ben bunu kendime bebeğime neden yapıyorum dedim ve döktüm içimdekileri kimse benden ve bebeğimden önemli değil kırılan kırılsın.

Bence sen bu sefer de tavrına bi bakayım olmazsa değiştiririm diye diye doğuma kadar gideceksin bu doktorla

Haha galiba oyle ya aliskanliklarimdan vazgecemiyorum liseden beri ayni kuafore gidiyorum yani dusun, sadece tanidik iyi bir adam diye seviyorum da eski mahalledeki dedikodulari konusuyoruz

Eşime rahat edemeyeceğimi söyledim o da bu saatten sonra gelme diyemeyiz doğum olunca ablama geçer babam dedi ona da hak verdim

Haha galiba oyle ya aliskanliklarimdan vazgecemiyorum liseden beri ayni kuafore gidiyorum yani dusun, sadece tanidik iyi bir adam diye seviyorum da eski mahalledeki dedikodulari konusuyoruz
Demek başka şehre ya da ülkeye taşınsan yandın benim yaşadığım 5. Şehir sanırım

Ohhh ağzına sağlık. Kendim yapmışcasına rahatladım resmen. Eşini de tebrik ederim afferin ona .

Haha evet kesinlikle zorlanirim, ben sehiri birak evlenene kadar hep ailemle yasadim lisansta yuksekte aslinda kotu bir sey evlendigimde yemek vs isleri o kadar zor gelmisti ki yatagimi bile toplatmiyordu annem sen okula git kizim ben yaparim ders calis kizim ben yaparim diyerek buyudum. Babam okulun shuttle i evin onunden gecmiyor diye sabahlari beni shuttle kadar birakirdi universitede bile tam bir prensestim simdi kulkedisi

Yani prenses olmasam da yemeğe falan hiç dokunmazdım ben evleninceye kadar üniversite iş hayatı derken zaman geçti evlenince farkettim çok zormuş her gün mutfağa gir yemek yap

Aman boşver evlenince yapılıyor bir şekilde öğreniyorsun işte. Noldu şimdi ömür boyu yapacağız, sefasını sürmüşsün. benimkiler de öyle büyüttü bizi, siz okuyorsunuz derslerinize bakın yeter dediler bir şeye elimizi sürdürmediler. Ben yurtdışında bir dönem yalnız yaşadım orda alıştım biraz yemektir temizliktir ama asıl sorumluluk evlenince başlıyor. Ne kadar yaparsan yap bekarlıkla bir değil bence kesinlikle.

Evet bir kaynana gıybeti de ben patlatayım o zaman. Kırmızı odayı izliyor musunuz? Çocuk gelin Selvi var hani. Benim kayınvalide de onun tam tersi . Selvi evden çıkmıyor ya çıkınca hastalanıyor ya benimki 2 gün evde kalınca hastalanıyor, hastanelik oluyor fln. Aylarca misafirlikte kalabilir evinin yolunu hiç bilmez. Selvi mutfaktan çıkmaz, bu aylarca evimde kaldı işten geldik biz ona sofra kurduk. Bir bardak çay içmişliğimiz yoktur elinden . 7 yıldır evliyim 3 sene önce bende de aynen böyle ipler koptu. Ölüsü olan 1 gün delisi olan her gün ağlar bu işi çözmek zorundayız dedim eşime . Şimdi bu problem kapının arkasına kilitlenmiş dev gibi arada zorluyor menteşeleri ama çaktıkça çakıcam ben çivileri. Sabrettiğim 4 yıl boyunca sükuttan anlamak yerine dozaj arttırdılar çünkü. Evlendiğimiz ilk yıl hemen çocuk yapmayın da ben biraz gezeyim tozayım demişti. Bizimki de böyle işte hunisi duru kafamda .

Ya doktoru mu dinlesem kafama göre mi hareket etsem bilmiyorum tanıdığım bir hemşire de gerek yok vurdurma dedi gerekli olsa ben kendime vururdum dedi oda yeni doğum yaptı doktorda gerekli değil deyince ben çorbaya döndüm

Benimde 11. Şehir
Ailem memur sürekli taşındık eşimle de başka şehirlerdeniz.
Hiçbir yere aitlik hissim yok. Uzun yıllar aynı yerde yaşamaya da alışık değilim sıkılıyorum hemen

ya kafam karma karışık oldu ne yapacağımı şaşırdım

Ben kayınvalidemden memnunum ağır başlı bir kadın ama görümce çok fena başkasının evinde aylarca nasıl kalır insan yahu nasıl rahat eder?

Aynen oyle ben bekar olsam tost most takilirdim ne olsa yerdim simdi gomlegim bitmis yok soyle olmus bu aksam ne yemek var valla zor isler

Canım benim gördüğüm kadarıyla bu kapı kapı gezen kadınların ne evinin düzeni oluyor nede çocuklarıyla yeteri kadar ilgileniyorlar.
Birde her yerden herkesten haberleri oluyor milletin hayatıyla çok meşgul oluyorlar. Öyle mi senin kaynanda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…