- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.541
Bence abisini kıskanıyor bilemedimEşinin ailesi sana değer verdiği için görümcen kıskanıyor olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence abisini kıskanıyor bilemedimEşinin ailesi sana değer verdiği için görümcen kıskanıyor olabilir.
Mecbur olduğumu düşünmüyorum valla ben kimse mecbur değil kim ne kadar yapıyorsa o kadar yapılmalı bencekız nasıl yapmıycan mecbur yapıyosun işte
Epilasyon aletin varsa onu kullanabilirsin.Bu arada kızlar ağda işini nasıl yapıyorsunuz?Ben daha önce lazere sonra ağdaya devam etmiştim kuaföre gidiyordum malum pandemi şimdi gitmeye korkuyorum traş bıçağıyla da almak istemiyorum artık çünkü arttırdı göbeğimden de göremiyorum ki kuaföre mi gitsem yine ya
Göbeğimden göremiyorum ki tam temizlenmediğimi hissediyorum çok rahatsız oluyorum kuaföre giderken ne güzeldi 10 dk da bitiyordu son aylarda değil de şimdi gitsem bir zararı olur mu acabaEpilasyon aletin varsa onu kullanabilirsin.
Ucu traş bıçaklı varsa o canını acıtmaz jilete görede daha geç çıkıyor.
Son aylarda bende ağdaya gidicem sanırım böyle iki günde bir uğraşmakta zor
Hmmm benim daha göbeğim o kadar büyümedi haklısın o zaman kendin alman zor.Göbeğimden göremiyorum ki tam temizlenmediğimi hissediyorum çok rahatsız oluyorum kuaföre giderken ne güzeldi 10 dk da bitiyordu son aylarda değil de şimdi gitsem bir zararı olur mu acaba
Ağrıdan korkmuyorum canım zaten öyle sanıldığı gibi de ağrıtmıyor ağda ya da benim kuaförüm çok iyi uf diğer kısma giremiyorum bile onun temizliği ayrı dertHmmm benim daha göbeğim o kadar büyümedi haklısın o zaman kendin alman zor.
Ağrı azaltan kremlerden sürüp gitsen olur mu acaba bende o konuda bilgi sahibi değilim
Afedersin popoyu almakta çok zor birde o dert var.
Allah iyilerle karsilastirsin canım valla şans işi. Kötüsü hakkaten insanı canından bezdiriyor. Arkadaşlardan biliyorum da neler var neler.Ne güzel maaşallah, ben de misafir ağırlamaktan inanılmaz zevk alan biriyim normalde ama içimi kuruttular
Geçen oğlanı sevemiyorlar diye farklı sehirlerdeyiz ya sitem ediyorlardi görüntülü konuşurken. Kayınbaba dedi ki kendimize bı tane çocuk yapalım bari eşim bozuldu anamı rahat bırak filan dedi bende dedim şu saatten sonra başıma görümce filan çıkarırsınız canımı sıkmayınKayınvalidem benim de çok iyidir eşimle her telefonla konuşmasında şahit olurum kızımı üzme der babası da aynı şekilde benim tek derdim görümce onu da eş hatrına görmezden geliyorum bazen
Kasılmalar oluyor deniliyor ya ona engel olmak için. O son aylarda oluyordu sanırım şimdi olur mu bilmem ama muhakkak ağdaya gidenler vardır.Ağrıdan korkmuyorum canım zaten öyle sanıldığı gibi de ağrıtmıyor ağda ya da benim kuaförüm çok iyi uf diğer kısma giremiyorum bile onun temizliği ayrı dert
Aman kötülüğü olmasın da varsın jenerasyon farkı olsun. Benim durumum belki kız kardeşim falan yok diye Allah'ın acimasidir hani kimsem yok bari o iyi olsun şeklinde benim annemde neselidir gerçi ama kv kadar değil tutup da dedikodu yapamam hiç sevmez meselaYaaa ne güzel. Benim annem de böyledir ama kayınvalidemle çok jenerasyon farkımız var. Kadın çok iyi ama dönemlerimiz farklı işte.
ah bizde öyle olsak keşke biz hergün yemeğe oaraya gittiğimiz için onlar misafir oluyor ben ev sahibi sanki onlara hizmet ediyorum yaBen de Daha doğrusu herkes ne kadar yapıyorsa o kadar. Eşim de mutlaka kalkıyor 2 defa ben çay doldurduysam 2 defa o dolduruyor. İlk servisi kayınvalidem yapıyor. Sonrasında meyve çerez falan hep o getiriyor. Bi kayınpederimi kaldıramadım ama artık ondan geçti sanırım
Folik asit doğuma kadar kullanılıyormuş ya onda sıkıntı yokmuş. Ben doktoruma sordum hatta yazmıştım buraya da. Hem multivitaminde hem demir hapımda folik asit vardı benim. Tedirgin olup sormuştum. Hiçbir sakıncası yok, hamilelik ilerledikçe günlük folik asit ihtiyacın daha da artıyor o miktarlarda alman problem değil hatta almalısın demişti.
Kötüsü olursa ve eşinde seni ezdiriyorsa çok zor gerçekten. Benimde etrafımda var okumuş çalışan kadınlar kaynanaya hizmetçi olmuşlar.Allah iyilerle karsilastirsin canım valla şans işi. Kötüsü hakkaten insanı canından bezdiriyor. Arkadaşlardan biliyorum da neler var neler.
Ben bugün 21+4 üm yarın yaptırcam inş. 23 e kadar yolu var bildiğim kadarıylatetanozun ilk dozu icin bir son tarih var mi? ben daha 19+3'um, detayliya da 21+1'de girecegim onu oldugum hafta (yani 22 icinde) olurum diye dusunuyordum.
400mg aşmamalıymış. Vitaminde de o kadar var.Benim ilk gittigim doktor da fazla folik asit zararli yapilan arastirmalarda otizm riskini arttiriyor filan demisti de ondan dedim, herkes bir sey diyor valla bende anlamadim bu isi gerci benim vitaminin icinde de folik asit var bir suru bir seyler var icinde
Bir de evli olunca ev geçindirme psikolojisi basıyor enteresan bir şekilde bekarken dışardan söyleyim şunu alayım bunu yapayım derken şimdi masraf oluyor evde mi pişirsek bir şeyler oluyor utanıyorum ben dışardan paket gelince, komşular şuna bak evde yemek bile pişirmiyor diyolar sanki delikten bakıp
Daha bı kere bile eşimin, ailesi için beni incittigi olmadı şükürler olsun. Hatta kalmaya gelecek diye bile ben yemekleri ayarlarım merak etme hiç kendine stres yapma dedi de ben müsade etmedim yaptim tabi hazirligimi :) şükürler olsun ailesi de had bilir cinsten eşimde öyle :)Kötüsü olursa ve eşinde seni ezdiriyorsa çok zor gerçekten. Benimde etrafımda var okumuş çalışan kadınlar kaynanaya hizmetçi olmuşlar.
Kocam dahi olsa elin adamı için kendimi de o kadar ezdiremem
O kadar kötü örnekler varki benim kaynanam onların yanında melek sayılır
ahaa iste benim örneğimden kendi aileme 1 bardak su getirmezken şimdi eşimin ailesine 4 nala kalkıyorum resmen sonra da kendi aileme yapamadım bunlara yapıyorum diye de üzülüyorum
400mg aşmamalıymış. Vitaminde de o kadar var.
Yapılan araştırmalara göre de hiç folik asit kullanmayanların çocuğunda otizm riski artıyormuş.